Lagerrensning – fynda livsmedel och hälsokost

Äppelcidervinäger Raw med Moder – EKO

Renée Voltaires opastöriserade, ofiltrerade och ekologiska äppelcidervinäger är raw och innehåller moder (levande bakteriekultur) är av högsta kvalitet. Den är helt vegansk och fri från tillsatt socker. 

 • Opastöriserade, ofiltrerad och ekologiska äppelcidervinäger
 • Med levande bakteriekultur (moder)
 • Fri från socker och tillsatser
 • Passar veganer och vegetarianer
Special Price 54 kr
Regular Price 59 kr
  • Fri frakt över 298 kr
  • Snabba leveranser
  • Hemleverans
  • Finns i lager
  Storlek
  500 ml
  Rek. pris
  59 kr
  Portioner
  -
  Art. nr
  RV2076
  EAN
  7340130503914

Äppelcidervinäger Raw med Moder – EKO

Renée Voltaires opastöriserade, ofiltrerade och ekologiska äppelcidervinäger är raw och innehåller moder (levande bakteriekultur) är av högsta kvalitet. Den är helt vegansk och fri från tillsatt socker. Äppelcidervinäger Raw med Moder tillverkas av äpplen som pressas och fermenteras och inte bara av äppelcider. 

Renée Voltaires ekologiska äppelcidervinäger Raw med Moder med har en naturlig bakteriekultur som uppstår under fermentering av ekologiska äpplen. Den innehåller enzymer, goda bakterier som anses kunna balansera tarmfloran. Eftersom Renée Voltaires ekologiska äppelcidervinäger Raw med Moder är ofiltrerad är den grumlig. 

Syrahalten är ca. 5 % och man bör därför dricka Renée Voltaires ekologiska äppelcidervinäger utblandad med vatten. Man kan även göra en hälsodryck genom att blanda 1–2 tsk i kokosvatten eller i någon av dessa juicer

Renée Voltaires ekologiska äppelcidervinäger Raw med Moder passar utmärkt i drinkar, matlagning, såser och dressingar. ACV (Apple Cider Vinegar) kan dessutom användas för hår, hud och fotvård eller till städning. 

Blanda 1–2 teskedar Äppelcidervinäger Raw med Moder i ett glas vatten. Drick 1–3 gånger per dag mellan måltiderna. Skaka därför alltid flaskan innan förtäring. 

Innehåll per 100 g % av DRI
Energi 20 kcal / 90 kJ
Fett 0,0 g *
varav mättat 0,0 g *
Kolhydrater 1,2 g *
varav sockerarter 0,0 g *
Fiber 0,0 g *
Protein 0,01 g *
Salt 0,0 g *

Ingredienser

Äpple*.
*Ekologisk ingrediens. Innehåller sulfiter (bildas naturligt). Syrahalt 5%.

Observera

Förvaring oöppnad förpackning: Mörkt och svalt. Förvaring öppnad förpackning: Mörkt och svalt. Behöver ej förvaras i kylskåp. Sorteras som ofärgat glas och metall.

Write Your Own Review
Du recenserar:Äppelcidervinäger Raw med Moder – EKO
Betyg