JUST NU – 20 % rabatt på produkter för mage & tarm

Conservas Ortiz

Conservas Ortiz

Världens renaste fiskar? 

Ortiz är ett nästan hundra år gammalt företag från Spanien som ägnar sig åt fiske på traditionellt sätt. De anser att den industriella fiskerinäringen är en av dagens stora miljöproblem och har därför behållit de ursprungliga och mer skonsamma fiskemetoderna. Just sardiner och makrill är fiskar som ligger långt ner i näringskedjan och vars bestånd förnyas ofta. För Ortiz sardiner och makrill finns det inte heller någon risk att tala om när det gäller miljögifter som finns i exempelvis odlad lax och i flera andra fiskar. Sardiner och makrill är naturligt rika på de långkedjiga omega 3-fettsyrorna EPA och DHA som är viktiga för hjärtat och hjärnan. De är dessutom en utmärkt källa till höggradigt protein. 

Kontakta vår kundtjänst på [email protected] för att få kostnadsfria kostråd men även andra kostnadsfria egenvårdsråd och hälsoprotokoll som du kan följa vid olika hälsobesvär.

  1. Köp Ortiz sardiner i olivolja
    Special Price 99 kr Regular Price 109 kr
  2. Ortiz sardiner i olivolja EKO (3-pack)
    Special Price 299 kr Regular Price 327 kr
  3. Conservas Ortiz sardiner i ekologisk olivolja
    Special Price 579 kr Regular Price 654 kr

Egenvårdsprotokoll och hälsoråd

Våra egenvårdsprotokoll ska inte användas för att ställa diagnos, behandla eller bota sjukdomar. Våra egenvårdsprotokoll är råd och tips för egenvård som inte ersätter konventionell sjukvård. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil.

Egenvårdsprotokoll och hälsoråd

Våra egenvårdsprotokoll ska inte användas för att ställa diagnos, behandla eller bota sjukdomar. Våra egenvårdsprotokoll är råd och tips för egenvård som inte ersätter konventionell sjukvård. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Gravida bör kontakta en kvalificerad hälsorådgivare eller läkare före användning av SF722, Olivbladsextrakt och MSM.