Women's Advanced Multivitamin

Rating:
90% of 100
 • Äkta whole food vitaminer och mineraler av raw food kvalitet
 • Med näringsämnen som bidrar till att bibehålla normal hud och hår 
 • Innehåller även kolin och näringsämnen som reglerar hormonaktiviteten
 • Laboratorietestad fri från gluten, mjölkprodukter, soja, GMO, glyfosat, bekämpningsmedel, ogräsmedel och magnesiumstearat
619 kr
  • Fri frakt över 298 kr
  • Snabb leverans
  • Finns i lager
  Rek. pris
  599 kr
  Varumärke
  Art. nr
  Multi-women-CONF
  EAN
  0 51494 10323 4

Women's Advanced Multivitamin

Women's Advanced Multivitamin är en multivitaminmineral speciellt framtagen för kvinnor upp till 55 år från MegaFood – USA:s främsta och mest erfarna tillverkare av whole food-kosttillskott. Women's Advanced Multivitamin är baserad på äkta whole food och raw food och formulan har tagits fram av en kvinnlig läkare som är specialiserad på just kvinnors hälsa. Alla grönsaker, frukter och bär har torkats med Refractance window drying. Det är den torkmetod som är mest skonsam och som gör att produkten motstår oxidering och degradering bäst. Refractance window drying kvarhåller vitaminer, mineraler, enzymer och fytokemikalier i betydligt högre grad än alla andra torkmetoder, inklusive frystorkning.

Eftersom Women's Advanced Multivitamin är baserad på äkta whole food, det vill säga hel mat där viktiga kofaktorer har bevarats för att binda till vitaminer och mineraler, är upptaget och biotillgängligheten ovanligt högt.

Women's Advanced Multivitamin innehåller näringsämnen som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress, det vill säga skydda cellerna mot fria radikaler. Women's Advanced Multivitamin innehåller även näringsämnen som bidrar till att bibehålla normalt hår, hud och naglar samt normala slemhinnor. I Women's Advanced Multivitamin finns näringsämnen som bidrar till normal kollagenbildning som i sin tur har betydelse för hudens och tandköttets normala funktion. Women's Advanced Multivitamin innehåller dessutom selen som bidrar till normal sköldkörtelfunktion och till att bibehålla normalt hår och normala naglar. Women's Advanced Multivitamin innehåller metylerat B12 och folat samt den aktiva formen av vitamin B6 som bidrar till att reglera hormonaktiviteten. Näringsämnena i Women's Advanced Multivitamin bidrar även till nervsystemets normala funktion, till att bibehålla normal muskelfunktion och till att minska trötthet och utmattning. Kolin som finns i Women's Advanced Multivitamin bidrar till normal homocysteinomsättning, till normal fettomsättning och till att bibehålla normal leverfunktion.

Tabletterna i Women's Advanced Multivitamin kan mortlas eller krossas för den som har svårigheter att svälja. Multi for Women är unik av flera anledningar. Den är baserad på äkta whole food, den är torkad med Refractance window drying, den har mycket hög biotillgänglighet och är testad fri från mjölkprodukter, soja, GMO, glyfosat, bekämpningsmedel, ogräsmedel och magnesiumstearat. Hela formulan är framtagen av en duktig läkare som specialiserat sig på kvinnors hälsa.

Vill det veta mer om varför vi valt MegaFood och Innate Response? Läs här.


Denna produkt innehåller inte magnesium eller kalcium. Vi rekommenderar Magnesium och kalcium som tilläggsprodukter om du är i behov av extra magnesium och kalcium.

Vilken multivitaminmineral passar dig?

Innehåll per dagsdos   % av DRI
Vitamin A (betakaroten) 600 µg RE 75
Vitamin C (askorbinsyra) 100 mg 125
Vitamin D3 (800 IE) 20 µg 400
Vitamin E 20 mg α-TE 167
Vitamin K (Vitamin K1 och K2) 160 µg 213
Vitamin B1 1,5 mg 136
Vitamin B2 1,7 mg 121
Niacin 20 mg NE 125
Vitamin B6 (Pyridoxal-5′-fosfat) 6 mg 429
Folsyra (Kalcium-L-metylfolat) 400 µg 200
Vitamin B12 (Metylkobalamin) 10 µg 400
Biotin 300 µg 600
Pantotensyra 10 mg 167
Järn 15 mg 107
Jod 150 µg 100
Zink 15 mg 150
Selen 50 µg 91
Koppar 200 µg 20
Mangan 2 mg 100
GTF Krom 100 µg 250
Molybden 55 µg 110
Kolin 200 mg *

DRI = Dagligt referensintag
* DRI ej fastställt

Ingredienser

Kolinbitartrat, råris (Oryza sativa), vitamin C, Saccharomyces cerevisiae, klumpförebyggande medel (kiseldioxid), zinkglycinat, apelsin (Citrus sinensis), järnglycinat, ytbehandlingsmedel (stearinsyra), vitamin E, morot (Daucus sativa), niacin, fyllnadsmedel (cellulosa), pantotensyra, vitamin A (betakaroten), Vitamin K2, vitamin B6 (Pyridoxal-5′-fosfat), broccoli (Brassica oleracea italica), vitkål (Brassica oleracea capitata), manganglycinat, vitamin B2 (Riboflavin-5′-natriumfosfat), antioxidationsmedel (askorbylpalmitat), vitamin B1, blandade karotenoider, folsyra (kalcium-L-metylfolat), kromglycinat, kopparglycinat, biotin, vitamin K1, jodglycinat, selenglycinat, molybdenglycinat, vitamin D3, vitamin B12 (metylkobalamin).

Dosering

2 tabletter per dag. Kan tas med eller utan mat. Tabletten kan krossas eller mortlas och strös på mat eller i dryck vid svårigheter att svälja. Produkten riktar sig till kvinnor.

Whole food

Den här produkten tillverkas av riktig mat, vitaminer och mineraler. Varje vitamin och mineral kombineras med utvalda grönsaker, frukt eller näringsjäst i en unik process för att skapa ett whole food-kosttillskott med hög biotillgänglighet. Läs mer på www.greatlifegroup.com

Observera

Rekommenderad dagsdos bör ej överskridas. Förvaras utom räckhåll för barn. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Förvaras i rumstemperatur. Placera aldrig kosttillskott nära en värmekälla, i direkt solljus eller i fuktig miljö. Förslut burken ordentligt. Tillverkad i USA.

Recensioner
 1. Välbalanserad multivitamin
  Rating
  100%
  Tycker om innehållet i detta preparat. E-vitaminerna, B6 och B12 är av särskilt hög kvalitet. Märker skillnad i att jag är mindre trött då jag tar dessa. Bra multivitamin för oss kvinnor! Räcker för mig att ta en om dagen.

  Kommentar av

  Publicerad

 2. Dagligt referensintag per två tablett
  Rating
  80%
  Vill först säga ...vilken snabb leverans! kom fram dagen efter jag beställde!
  Doseringen egentligen är per två tablett och kan vara lite missvisande. enligt livsmedelverket ska man ta två dosering av Greatlife tabletter för att få sin daglig referensintag. Annars är det jättebra att få naturliga tabletter än de syntetiska tillverkad.

  Kommentar av

  Publicerad

Write Your Own Review
Du recenserar:Women's Advanced Multivitamin
Betyg