Karins baspaket kvinna 55+

Karin Björkegren Jones har tagit fram ett baspaket för kvinnor 55+. Paketet innehåller tre utvalda kvalitetsprodukter tillverkade av äkta whole food från superföretaget MegaFood.  

 • Multi for Women 55+: Multivitaminmineral speciellt framtagen för kvinnor 55 år och äldre. Med näringsämnen som bland annat bidrar till att bibehålla normal hud och reglera hormonaktiviteten. Innehåller även grönt te (EGCG) och kolin. 
 • Vitamin D3: D-vitamin bidrar bland annat till immunförsvarets normala funktion, till att bibehålla normal benstomme och till normal muskelfunktion.
 • Adrenal Strength: Bidrar till fysisk och mental hälsa vid svaghet, utmattning, trötthet och minskad koncentration. Innehåller bland annat adaptogener, reishi, L-Serin, vitamin C, pantotensyra och ashwagandha.
Special Price 1 799 kr
Regular Price 1 886 kr
  • Fri frakt över 298 kr
  • Snabba leveranser
  • Hemleverans
  • Finns i lager
  Storlek
  1 st
  Rek. pris
  1886 kr
  Varumärke
  Art. nr
  BDL501

Karins baspaket kvinna 55+

Multi for Women 55+

Produkt: Multi for Women 55+
Storlek: 60 tabletter
Varumärke: MegaFood

Vitamin D3

Produkt: Vitamin D3
Storlek: 30 tabletter
Varumärke: MegaFood

Adrenal Strength

Produkt: Adrenal Strength
Storlek: 60 tabletter
Varumärke: MegaFood

Vi har många helt kostnadsfria hälsoprotokoll som vi gärna delar med oss av. Vi har protokoll för olika besvär som IBS, Crohns, UC, sköldkörtelbesvär, vikt, sömn, candida, klimakterium, PCOS, detox, akne, hudbesvär, graviditet, urinvägsinfektioner och även för den som ofta blir sjuk eller förkyld för att nämna några av våra protokoll. Kontakta oss på info@greatlife.se så hjälper vi dig.

Write Your Own Review
Du recenserar:Karins baspaket kvinna 55+
Betyg