Gravidpaketet

Kosttillskott för dig som planerar att bli gravid, är gravid eller ammar. Observera att vi rekommenderar att du kompletterar med Magnesium 300

1 529 kr

Du sparar 106 kr

  • Fri frakt i Sverige
  • Leverans 1-3 dagar
  • Finns i lager
Storlek
1 st
Rek. pris
1 635 kr
Varumärke
Greatlife.se
SKU
90009

Gravidpaketet

Baby & Me Multivitamin, 120 tabletter

Baby & Me Multivitamin innehåller vitaminer och mineraler anpassade för den pre-gravida (bör tas sex månader innan man planerar att bli gravid), gravida och ammande kvinnan. Baby & Me Multivitamin är noggrant framtagen för att passa de näringsmässiga behov som den som vill bli gravid, för den som är gravid eller ammar. Baby & Me Multivitamin innehåller bland annat mineralen järn i sin naturliga form vilket innebär att man inte upplever magtarmbesvär, 100 % av behovet av folat vilket är den för kroppen naturliga formen av folsyra. Baby & Me Multivitamin innehåller inga örter för att minimera alla eventuella risker under graviditeten.

Flora 20-14, 60 kapslar

Flora 20-14 Ultra Strength är ett mycket bra probiotika (tillskott av tarmbakterier) med 14 olika kliniskt undersökta stammar av goda tarmbakterier som inte konkurrerar med varandra. En god tarmflora är fundamentalt för en god matsmältning och för hälsan speciellt under graviditeten. Tarmbakterier är bra för att balansera mikrofloran i tarmarna vilken hjälper till med matsmältningsprocessen, avgiftning, eliminering av fekalier bland annat. Flora 20-14 är skapad för att skapa en sund flora i tunntarm och tjocktarm. Flora 20-14 innehåller 20 miljarder bakterieceller av 14 olika icke-konkurrerande stammar. Flora 20-14 är inte baserad på mjölkprodukter.

Vitamin D3 2000 IU, 90 tabletter

D-vitamin är ett fettlösligt vitamin (egentligen en grupp av prohormoner) som finns i två huvudsakliga former: D2 (ergokalciferol) och vitamin D3 (kolekalciferol), där D3 är den för kroppen mest lättupptagliga formen. D-vitamin påverkar immunförsvaret, hämmar okontrollerad celldelning, reducerar högt blodtryck bland annat. D-vitamin behövs även för att kroppen ska erhålla korrekt balans mellan kalcium och fosfat. Balansen är viktig för bildandet av benvävnad, korrekt funktion av nervsystemet.  Lindrig brist på D-vitamin leder till mängder av diffusa hälsoproblem som exempelvis kramp, energiförlust, tandlossning och ökad puls. Allvarlig brist på D-vitamin leder till rakitis (även kallat engelska sjukan) vilket är ett samlingsnamn på otillräcklig upplagring av kalcium och fosfor i benstommen.

D-vitamin för vuxna från Innate Response  är baserat på 100% wholefood (hel, icke-processad mat) till skillnad från isolerade syntetiskt framställda vitaminer och mineraler. Det är anledningen till att D-vitamin för vuxna bibehåller viktiga kofaktorer som behövs för maximalt upptag av kroppen och cellerna.

Eskimo-3, 120 kapslar

Detta är Eskimo-3s nya förpackning. Observera att dagskostnaden är baserad på 2 kapslar per dag. Eskimo-3 är en naturlig och stabil fiskolja som innehåller omega-3 fettsyror. Eskimo-3 är troligtvis världen finaste och renaste omega-3 olja. När fiskoljan har utvunnits går den igenom en reningsprocess som kallas molekylär destillation för att separera fiskoljan från föroreningar. De skyddande och naturliga antioxidanter, som normalt förloras vid framställning av omega-3, återställs för att få fram en stabil fiskolja som inte oxiderar. Vi måste få i oss omega-3 via mat eller tillskott eftersom det är en essentiell fettsyra som kroppen inte själv kan producera. Omega-3 har i vetenskapliga studier visat på en rad positiva hälsoeffekter hjärnan och kroppen i övrigt. 

Write Your Own Review
Du recenserar:Gravidpaketet
Betyg