Flora 5-14 Complete Care Probiotika

Rating:
100% of 100
 • 5 miljarder bakterier per kapsel
 • 14 icke-konkurrerande stammar per kapsel
 • Fri från mjölk, soja och magnesiumstearat
429 kr
Kostnad per dag:
7,15 kr
  • Fri frakt över 298 kr
  • Snabb leverans
  • Finns i lager
  Storlek
  60 kapslar
  Rek. pris
  429 kr
  Portioner
  60
  Art. nr
  40129
  EAN
  051494401293

Flora 5-14 Complete Care Probiotika

Flora 5-14 Complete Care är ett mycket bra probiotika (tillskott av tarmbakterier) med 14 olika kliniskt undersökta stammar av goda tarmbakterier som inte konkurrerar med varandra. En god tarmflora är fundamentalt för en god matsmältning och för hälsan. Tarmbakterier är bra för att balansera mikrofloran i tarmarna vilken hjälper till med matsmältningsprocessen, avgiftning, eliminering av fekalier bland annat. Flora 5-14 är skapad för att skapa en sund flora i tunntarm och tjocktarm. Flora 5-14 innehåller 5 miljarder bakterieceller av 14 olika icke-konkurrerande stammar. Flora 5-14 är inte baserad på mjölkprodukter.

Denna produkt är en kylvara som skall placeras i kylskåp i samband med mottagande av leverans. Vi rekommenderar att du hämtar ut ditt paket så snart du har aviserats av ditt ombud. Läs mer här.

Vill det veta mer om varför vi valt MegaFood och Innate Response? Läs här.

Innehåll per dagsdos 
Mjölksyrabakterier 14 olika stammar 5 miljarder

Ingredienser

Fyllnadsmedel (cellulosa), Bifidobacterium lactis, Lactobacillus acidophilus, klumpförebyggande medel (kiseldioxid, L-leucin), Lactobacillus bulgaricus, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium infantis, Lactobacillus gasseri, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus brevis, Lactobacillus casei, Lactobacillus salivarius, Lactobacillus plantarum, Lactococcus lactis, vegetabilisk kapsel (cellulosa).

Dosering

1 kapsel om dagen till mat. Vid svårigheter att svälja kan kapseln tas isär och innehållet strös på kall mat eller i kall dryck som konsumeras direkt.

Observera

Rekommenderad dagsdos bör ej överskridas. Förvaras utom räckhåll för barn. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Förvaras i kylskåp. Placera aldrig kosttillskott nära en värmekälla, i direkt solljus eller i fuktig miljö. Förslut burken ordentligt. Tillverkad i USA.

Varför har man tagit bort plasten runt korken på produkterna?

Från och med januari 2020 har MegaFood och Innate Response valt att ta bort plasten runt korken för att minska användandet av plast i produktionen. Efter noggranna kontroller och tester visade det sig att kvaliteten på produkterna inte påverkades alls när plasten togs bort. Under locket finns det även ett skydd och det går inte att öppna burken utan att skyddet synligen påverkas så plasten var överflödig även ur det perspektivet.  

Kan jag ta tarmbakterier med antibiotika?

Antibiotika dödar både onda och goda bakterier i tarmarna och det är därför fördelaktigt att återställa balansen i tarmfloran med ett tillskott av tarmbakterier. Tag inte antibiotika och tarmbakterier vid samma tillfälle eftersom antibiotikan kan förhindra tarmbakteriernas funktion.

Kan kroppen vänja sig vid tarmbakterier och bli immun så att säga?

Nej, kroppen vänjer sig inte vid tarmbakterier; de kan tillföras dagligen utan att kroppen varken vänjer sig eller skadas.

Jag har hört att tarmbakterier kan motverka förkylningar?

Det är för tidigt att säga. Emellertid har tarmbakterier en gynnsamm effekt på matsmältningsapparaten som i sin tur är fundamental för ett väl fungerande immunförsvar. I en studie genomförd 2009 hade barn som konsumerade tarmbakterier färre förkylningssymptom och missade färre skoldagar jämfört med de barn som fick placebo. Dessutom minskade både längd och nivån på förkylning med ett kombinerat intag av vitaminer och tarmbakterier i en studie med vuxna.

Recensioner
 1. Märkte skillnad efter två dagar!
  Rating
  100%
  Bästa Greatlife! Stort tack för Flora 5-14, märkte stor skillnad på magens mående redan efter två dagars intag.

  Kommentar av

  Publicerad

 2. Rekommenderas!
  Rating
  100%
  Denna lilla kapsel gör stor skillnad för mitt mående i mage och vaginal flora. Positivt att dem är ren ifrån diverse bindemedel som man kan vara känslig för!

  Kommentar av

  Publicerad

 3. skillnad
  Rating
  100%
  Jag har efter antibiotika kurer haft väldigt stora problem med min mage med illamående, uppsvälld mage, orolig mage, svårt att tolerera mat utan att bli dålig. Testat probiotika tidigare men jag har bara blivit illamående. Kontaktade då greatlife och frågade om illamående och probiotika, de sa att jag skulle ta så lite probiotika att jag inte mår dåligt, jag fick dela denna tablett och strö ut litegrann över maten. Efter ca 2-3 månader kände jag skillnad direkt, att jag mådde bättre och efter ca 6 månader kunde jag börja äta kött igen. Och nu efter 1 år kan jag äta det mesta utan att få extrema baklag. Innan jag började med denna probiotika så stod det stilla. Men nu är jag supernöjd med denna produkt. Är fortfarande inte återställd efter 2 år (efter min antibiotika kur) men det är mycket bättre. Tack greatlife för bra kundtjänst.

  Kommentar av

  Publicerad

 4. Super Nöjd!
  Rating
  100%
  Jag är super nöjd med mitt köp av probiotika, Nu fungerar min mage perfekt. Tänk att ett litet piller per dag kan innehålls så mkt mjölksyrebakterier som gör så många magar glada

  Kommentar av

  Publicerad

 5. Celiaki
  Rating
  100%
  När vår son var två fick han diagnosen celiaki. Sedan dess har jag köpt dessa och gett honom en varje dag. Upplever att han inte blir sjuk lika ofta och när han väl blir det, inte lika länge som innan.
  Hans mage mår bra med dessa som ett komplement till hans sjukdom.
  Tack!

  Kommentar av

  Publicerad

 6. Barn, magont och Flora 5-14
  Rating
  100%
  Våra bägge barn på 9 resp 11 äter varje morgon Flora 5-14 och speciellt dottern på 9 år upplever hon nästintill aldrig har ont i magen längre! Sonen äter tyvärr för lite grönsaker och det ger inte de bästa förutsättningarna för en väl fungerande mage. Det är viktigt för vår allmänna hälsa att ge magen rätt bakterier och efter att ha sökt på nätet ska dessa vara bäst - har nu köpt regelbundet sedan länge. Mycket nöjda!

  -----

  Kommentar från Greatlife.se:
  Denna recension finns även publicerad som en solskenshistoria här: https://www.greatlife.se/artiklar-och-fakta/solskenshistoria-barn-magont-flora-5-14/

  Kommentar av

  Publicerad

Write Your Own Review
Du recenserar:Flora 5-14 Complete Care Probiotika
Betyg