Flora 50-14 Clinical Strength Probiotika

Rating:
100% of 100
 • 50 miljarder bakterier per kapsel
 • 14 icke-konkurrerande stammar per kapsel 
 • Fri från mjölk, soja och magnesiumstearat
729 kr
  • Fri frakt över 298 kr
  • Snabb leverans
  • Finns i lager
  Rek. pris
  1259 kr
  Art. nr
  GT40184US-CONF
  EAN
  0 51494 40128 6

Flora 50-14 Clinical Strength Probiotika

Flora 50-14 Clinical Strength är ett mycket bra och mycket starkt probiotika (tillskott av tarmbakterier) med 14 olika kliniskt undersökta stammar av goda tarmbakterier som inte konkurrerar med varandra. En god tarmflora är fundamentalt för en god matsmältning och för hälsan. Tarmbakterier är bra för att balansera mikrofloran i tarmarna vilken hjälper till med matsmältningsprocessen, avgiftning, eliminering av fekalier bland annat. Flora 50-14 är skapad för att skapa en sund flora i tunntarm och tjocktarm. Flora 50-14 innehåller 50 miljarder bakterieceller av 14 olika icke-konkurrerande stammar. Flora 50-14 är inte baserad på mjölkprodukter.

Denna produkt är en kylvara som skall placeras i kylskåp i samband med mottagande av leverans. Vi rekommenderar att du hämtar ut ditt paket så snart du har aviserats av ditt ombud. Läs mer här.

Vill det veta mer om varför vi valt MegaFood och Innate Response? Läs här.

Innehåll per dagsdos 
Mjölksyrabakterier 14 olika stammar 50 miljarder

Ingredienser

Fyllnadsmedel (cellulosa), Bifidobacterium lactis, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus bulgaricus, klumpförebyggande medel (kiseldioxid, L-leucin), Bifidobacterium longum, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium infantis, Lactobacillus gasseri, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus brevis, Lactobacillus casei, Lactobacillus salivarius, Lactobacillus plantarum, Lactococcus lactis, vegetabilisk kapsel (cellulosa).

Dosering

1 kapsel om dagen till mat. Vid svårigheter att svälja kan kapseln tas isär och innehållet strös på kall mat eller i kall dryck som konsumeras direkt.

Observera

Rekommenderad dagsdos bör ej överskridas. Förvaras utom räckhåll för barn. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Förvaras i kylskåp. Placera aldrig kosttillskott nära en värmekälla, i direkt solljus eller i fuktig miljö. Förslut burken ordentligt. Tillverkad i USA.

Varför har man tagit bort plasten runt korken på produkterna?

Från och med januari 2020 har MegaFood och Innate Response valt att ta bort plasten runt korken för att minska användandet av plast i produktionen. Efter noggranna kontroller och tester visade det sig att kvaliteten på produkterna inte påverkades alls när plasten togs bort. Under locket finns det även ett skydd och det går inte att öppna burken utan att skyddet synligen påverkas så plasten var överflödig även ur det perspektivet.

Kan jag ta tarmbakterier med antibiotika?

Antibiotika dödar både onda och goda bakterier i tarmarna och det är därför fördelaktigt att återställa balansen i tarmfloran med ett tillskott av tarmbakterier. Tag inte antibiotika och tarmbakterier vid samma tillfälle eftersom antibiotikan kan förhindra tarmbakteriernas funktion.

Kan kroppen vänja sig vid tarmbakterier och bli immun så att säga?

Nej, kroppen vänjer sig inte vid tarmbakterier; de kan tillföras dagligen utan att kroppen varken vänjer sig eller skadas.

Jag har hört att tarmbakterier kan motverka förkylningar?

Det är för tidigt att säga. Emellertid har tarmbakterier en gynnsamm effekt på matsmältningsapparaten som i sin tur är fundamental för ett väl fungerande immunförsvar. I en studie genomförd 2009 hade barn som konsumerade tarmbakterier färre förkylningssymptom och missade färre skoldagar jämfört med de barn som fick placebo. Dessutom minskade både längd och nivån på förkylning med ett kombinerat intag av vitaminer och tarmbakterier i en studie med vuxna.

Recensioner
 1. Vilken kanonprodukt!
  Rating
  100%
  Vilken kanonprodukt. Har provat allt för att bli kvitt med mina magproblem och dessa kapslarna har fått min mage att må bättre än på 7-8 år.

  Kommentar av

  Publicerad

 2. Fantastisk
  Rating
  100%
  Så himla bra produkt som hjälpte min mage att komma i balans efter en svår magsjuka, rekommenderar starkt!

  Kommentar av

  Publicerad

 3. Life-changing prebiotics
  Rating
  100%
  I got health issues when I was a kid and took antibiotics for 2 years. As a result, my intestine has always been tricky and the situation became quite a disaster in the adult age (36 years old). I have been taking this prebiotic for 2 years now and it has made a great change in my life for the better. I hope they will never stop producing it. Everything else I tried did not have much effect on me, so this product is really fundamental for me.

  Kommentar av

  Publicerad

 4. Väldigt snäll och skonsam mot Matsmältningsorgan.
  Rating
  100%
  Man blir fri av alla möjliga problem och komplikationer i magen ock tärmer.

  Kommentar av

  Publicerad

 5. Fantastisk
  Rating
  100%
  Så himla bra produkt som hjälpte min mage att komma i balans efter en svår magsjuka, rekommenderar starkt!

  Kommentar av

  Publicerad

 6. Så himla bra!
  Rating
  100%
  Så himla nöjd med Flora 50-14! De är otroligt effektiva och min mage mår mycket bättre än på länge! Tyckte först att priset var lite för högt men nu inser jag varför, värt varenda krona! Stort plus även för supersnabb leverans!

  Kommentar av

  Publicerad

 7. Fantastisk!
  Rating
  100%
  En fantastisk produkt som hjälper magen vid IBD-problem

  Kommentar av

  Publicerad

 8. Urinvägsinflammation
  Rating
  100%
  Botar mina urinvägsinflammationer klockrent varje gång.

  Kommentar av

  Publicerad

 9. Utmärkt
  Rating
  100%
  Håller magen i skick trots stora mängder antibiotika, kombinerar med saccharomyces boulardii.

  Kommentar av

  Publicerad

 10. Fantastisk produkt mot urinvägsinflammationer.
  Rating
  100%
  Är helt lyrisk över denna produkt. Har botat urinvägsinflammationer flera gånger med hjälp av denna. Numera tar jag det här i stället för antibiotika när jag får urinvägsinflammationer . Den har inte svikit mig hittills i alla fall. Är så glad över att slippa ta antibiotika.

  Kommentar av

  Publicerad

Write Your Own Review
Du recenserar:Flora 50-14 Clinical Strength Probiotika
Betyg