Alpha-Lipoic Acid alfaliponsyra

Alfa-liponsyra är en antioxidant som lätt absorberas och snabbt omvandlas till sin reducerade form i kroppens vävnader. Detta gör den unik eftersom den har antioxidativa egenskaper både i vattenlösliga och fettlösliga miljöer.

 • Kraftfull antioxidant
 • Vattenlöslig och fettlöslig
 • Hög biotillgänglighet
 • Fri från lösningsmedel, konserveringsmedel, färgämnen och genmodifierade ämnen
Special Price 439 kr
Regular Price 479 kr
Kostnad per dag:
7,32 kr
  • Fri frakt över 298 kr
  • Snabb leverans
  • Finns i lager
  Storlek
  60 kapslar
  Rek. pris
  479 kr
  Varumärke
  Portioner
  60
  Art. nr
  SF797
  EAN
  693749797012

Alpha-Lipoic Acid alfaliponsyra

Alfa-liponsyra, även känd som tioktinsyra, är en biologisk antioxidant som lätt absorberas och snabbt omvandlas till sin reducerade form i kroppens vävnader. Detta gör den unik eftersom den har antioxidativa egenskaper både i vattenlösliga och fettlösliga miljöer. Alfa-liponsyra spelar en roll i att förebygga glykosylering av proteiner och hämmar enzymet aldosreduktas, vilket i sin tur förhindrar omvandlingen av glukos och galaktos till sorbitol. Ackumulering av sorbitol i ögats linser är en faktor som kan leda till utvecklingen besvär med ögonen. 

Innehåll per dagsdos   % av DRI
Alfa-liponsyra 300 mg *
L-Leucin 25 mg *

DRI = Dagligt referensintag
* DRI ej fastställt

Ingredienser

Alfaliponsyra, kapsel av hydroxipropylmetylcellulosa (från barrträd), mikrokristallin cellulosa (stabiliseringsmedel), kalciumlaurat (kalciumsalt från fettsyra) (stabiliseringsmedel), magnesiumcitrat, kiseldioxid (fyllnadsmedel).

Dosering

1 kapsel 1–2 ggr/dag

Observera

Rekommenderad dagsdos bör ej överskridas. Förvaras utom räckhåll för barn. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Förvaras i rumstemperatur. Placera aldrig kosttillskott nära en värmekälla, i direkt solljus eller i fuktig miljö. Förslut burken ordentligt. Tillverkad i USA.

Write Your Own Review
Du recenserar:Alpha-Lipoic Acid alfaliponsyra
Betyg