Lagerrensning – fynda livsmedel och hälsokost

Innate Response & MegaFood certifikat

Innate Response & MegaFood certifikat

Certified B Corporation®

MegaFood och Innate Response är stolta innehavare av det så kallade B Corporation-certifikatet. Certified B Corporation® är företag som vill göra gott på planeten. De arbetar för nå högsta standard gällande både social påverkan och miljöpåverkan. Dessutom arbetar B Corporation-certifierade företag för transparens och ansvarstagande i alla led.

Non-GMO

Non-GMO

Innate Response och MegaFood stöttar tredjepartskontroll-organisationen Non-GMO Project för att försäkra sig om att deras produkter inte är smittade av genmanipulerade livsmedel. Flera produkter är dessutom Non-GMO Project verifierade.

Glutenfri

Glutenfri

Innate Response och MegaFood är glutenfria företag men när en produkt har Glutenfri-stämpel innebär det man har använt FDA-godkända R5 ELISA-metoden (Enzyme-linked immunosorbent assay) för att testa för gliadin – det viktigaste proteinet i gluten. De testar högrisklivsmedel och slutliga produkter med en standard om 10 ppm eller lägre.

Vegan

Vegan

Vegan-certifikatet innebär att produkten är helt fri från animaliska produkter eller råmaterial från animalier.

Vegetarian

Vegetarian

Vegetarian-certifikatet innebär att produkten är helt fri från ett djurs kött.

Fri från bekämpningsmedel och herbicider/ogräsmedel

Fri från bekämpningsmedel och herbicider/ogräsmedel

Innate Response och MegaFood testar alla inkommande råvaror för spår av över 125 stycken olika bekämpningsmedel och herbicider.

Fri från mjölkprodukter och soja

Fri från mjölkprodukter och soja

Innate Response och MegaFood använder inte soja eller mjölkprodukter i någon av deras produkter men alla produkter med denna stämpel/certifikat testas fria från mjölkprodukter och soja ner till 5 ppm.

Kosher

Kosher

Innate Response och MegaFood är det första whole food-företaget i världen är certifierat av OK Kosher Certification vilket är världens mest respekterade symbol för Kosher i hela världen.

Fria från Magnesiumstearat

Fria från Magnesiumstearat

Innate Response och MegaFood är helt och hållet fria från magnesiumstearat.