Facebook Pixel

D-Mannose med tranbär, hibiskus & maskros

Rating:
100% of 100

D-Mannose med tranbär, hibiskus & maskros är en produkt speciellt framtagen för att motverka urinvägsinfektion. Den innehåller 1000 mg D-Mannose per dagsdos.

 • Unik specialformula med D-Mannose, tranbär, hibiskus och maskros för att motverka urinvägsinfektion
 • 1000 mg D-Mannose per dagsdos
 • Laboratorietestad fri från bekämpningsmedel, tungmetaller, E.coli, salmonella, jäst och svamp
 • Fri från magnesiumstearat
Special Price 299 kr
Regular Price 399 kr
Kostnad per dag:
9,97 kr
  • Fri frakt över 298 kr
  • Leverans: 1-2 arbetsdagar
  • Finns i lager
  Storlek
  60 kapslar
  Rek. pris.
  399 kr
  Varumärke
  Räcker i
  30 dagar
  SKU
  GREAT10001
  EAN
  7350131871004

D-Mannose med tranbär, hibiskus & maskros

D-Mannose med tranbär, hibiskus & maskros är en produkt speciellt framtagen för att motverka urinvägsinfektion. D-Mannose är den aktiva ingrediensen mot urinvägsbesvär i tranbärsjuice. Den finns även i små mängder i bär, persikor, äpplen bland annat. D-Mannose är en monosackarid som inte ger de leverproblem som fruktos kan göra. Kroppen tar upp D-Mannose mycket långsammare än glukos och mycket små mängder metaboliseras så effekten på blodsockret är liten. D-Mannose omvandlas inte till glykogen. Huvuddelen av D-Mannoset filtreras i njurarna och går via urinblåsan genom urinvägarna ut ur kroppen. I urinvägarna bär D-mannoset med sig de ogynnsamma bakterierna ut med urinen.

Proantocyanider

I tranbär finns det så kallade proantocyanider. Det finns även i grönt te, vindruvor, äpplen och choklad men de proantocyanider som finns i tranbär är så kallade typ A medan övriga livsmedel har typ B. Det är endast typ A som har visat sig motverka att bakterier binder till slemhinnan i urinröret.

Hibiskus

Hibiskus av arten Hibiscus Sabdariffa som finns i D-Mannose med tranbär, hibiskus & maskros har i studier visat sig vara antibakteriellt. Hibiscus Sabdariffa har troligtvis starka antioxidativa effekter. Forskning visar att Hibiskus av arten Hibiscus Sabdariffa har en potentiell fördelaktig effekt på urinvägsinfektioner.

Maskros

Maskros är vätskedrivande och forskning visar att maskrosextrakt är effektivt mot bakterier som Staphylococcus aureus, relativt effektivt mot Escherichia coli och Klebsiella pneumoniae och även andra gram-negativa bakterier.

Vi har inte funnit en bättre produkt mot urinvägsinfektioner i dagsläget. D-Mannose med tranbär, hibiskus & maskros har även gått igenom två olika oberoende laboratoriers tester utan någon som helst anmärkning gällande bekämpningsmedel, flera tungmetaller, bakterier, jäst och svamp. Produkten är dessutom fri från magnesiumstearat.

Referenser & vetenskapliga studier

Innehåll per dagsdos  
D-Mannose 1000 mg
Tranbärsjuice (pulver) 150 mg
Hibiskusblomma (extrakt) 100 mg
Maskrosrot (extrakt) 100 mg

Ingredienser

D-Mannose, Tranbär (Vaccinium macrocarpon, pulver från juice), hibiskusblomma (Hibiscus sabdariffa, extrakt), maskrosrot (Taraxacum officinale, extrakt), vegetabilisk kapsel (cellulosa)

Dosering

2 kapslar per dag med 2,5 dl vatten 30 minuter innan måltid.

Observera

Rekommenderad dagsdos bör ej överskridas. Förvaras utom räckhåll för barn. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Förvaras i rumstemperatur. Placera aldrig kosttillskott nära en värmekälla, i direkt solljus eller i fuktig miljö. Förslut burken ordentligt. Tillverkad i USA. Tala med din läkare om du är gravid eller ammar innan du tar D-Mannose.

Vad ska jag göra mot upprepade urinvägsinfektioner? 

Råd vid urinvägsinfektion som har visat sig vara mycket framgångsrika är:

 1. Inta D-Mannose med tranbärsextrakt
 2. Inte dricka tranbärsjuice eftersom den alltför ofta innehåller socker vilket förvärrar en av grundorsakerna till att urinvägsinfektionen uppstår, dvs, nedsatt immunförsvar.
 3. Inte tagit antibiotika såvida inte läkare förskriver det. Antibiotika slår ut även gynnsamma bakterier
 4. Undvika socker, spannmål (bröd, gröt, pasta osv), läsk, agave och
 5. Intagit probiotika.
 6. Dricka tillräckligt med vatten mellan måltiderna

Kan jag ta D-mannose om jag är gravid?

Gällande graviditet säger läkaren Dr. Jonathan Wright följande: "D-Mannose är oerhört säkert, även för långtidsbehandling. Emellertid behöver de flesta kvinnor (i ovanliga fall män) som får enstaka urinvägsinfektioner endast behandling med D-Mannose under några dagar. Det är säkert även för gravida och mycket små barn.”

Å andra sidan finns det studier som menar att "Det är osäkert huruvida mannose är skadligt för fostret eller inte.” Studier gjorda på råttembryon och kycklingembryon i provrör visar mycket svag evidens för att gigantiska mängder D-Mannose under graviditet eventuellt kan påverka fostret negativt. Även om risken alltså är extremt liten, knappt existerande, kan vi trots det inte rekommendera D-Mannose under graviditeten.

Däremot är det som gravid både säkert och bra att inta probiotika (goda tarmbakterier). Det finns stark evidens för probiotika vid urologiska besvär. Det är dessutom klokt att ta en multivitamin speciellt utformad för gravida samt C-vitamin vid urinvägsinfektion.

Recensioner
 1. Har räddat mig!
  Value
  100%
  Detta blev min räddning efter mer än 1 år av återkommande urinvägsinfektioner!

  Review by

  Posted on

 2. Hjälpt direkt!
  Value
  100%
  Har precis köpt D-mannose mot UVI och det har hjälpt direkt!

  Review by

  Posted on

 3. Bästa jag tagit mot urinvägsinfektion!
  Value
  100%
  Jag tar 2 kapslar morgon och 2 kapslar eftermiddag och 2 kapslar kväll eftersom jag fick en kraftigt urinvägsinfektion. Lite bättre igår och idag är jag nästan fri från urinvägsinfektionen tack vare er D-Mannose! Det är det bästa jag har tagit mot urinvägsinfektion och nu har jag beställt en ny burk för säkerhets skull!

  Review by

  Posted on

 4. +++++++++
  Value
  100%
  Jag tar 2 tabletter på morgon och 2 tabletter på e.m och 2 tabletter på kväll eftersom jag fick kraftigt urinvägsinfektion för 2 dagar sedan och lite bättre igår och idag är jag nästan fri från urinvägsinfektion tack vare D-Mannose som har hjälpt mig mot urinvägsinfektion och ni kommer inte ångra er om ni beställer den för den är det bästa jag har tagit mot urinvägsinfektion och nu har jag beställt en ny burk försäkerhetsskull, man tar dom när man har urinvägsinfektion tills den har blivit bättre tar man paus

  Review by

  Posted on

 5. Bästa jag provat!
  Value
  100%
  Er D-Mannose har hjälpt mig mot urinvägsinfektion efter bara 2 dagar! Det här är det bästa jag har provat mot urinvägsinfektion!

  Review by

  Posted on

 6. Blivit hjälpt!
  Value
  100%
  Jag ha blivit hjälpt av er D-Mannose och ert kostförslag om UVI. Så tacksam!

  Review by

  Posted on

 7. Helt fantastisk!
  Value
  100%
  Er D-Mannose har verkligen hjälpt mig! Den är fantastisk måste jag säga!

  Review by

  Posted on

 8. Suveränt!
  Value
  100%
  Suveränt mot UVI!

  Review by

  Posted on

 9. Så otroligt bra!
  Value
  100%
  Så otroligt bra! Funkar för mig på dag två!

  Review by

  Posted on

 10. Hade problem i 2 år! Försvann!
  Value
  100%
  När jag fick min kroniska inbäddade uvi (diagnos ställt i London) hade jag haft kroniska smärtor i 2 år! Tog D-mannose och 90% av smärtorna över blåsan försvann. Tar denna tex efter samlag.

  Review by

  Posted on

 11. Helt klart bäst!
  Value
  100%
  Den är bäst!

  Review by

  Posted on

 12. En riktig dunderkur! ✨
  Value
  100%
  Redan efter de två första tabletterna märkte jag skillnad på min (lite för långtgående urinvägsinfektion) och efter ca 1-2 veckor var den helt borta.
  Sååå tacksam över D-Mannose och rekommenderar den VERKLIGEN!

  Review by

  Posted on

 13. Bästa jag testat
  Value
  100%
  Jag tar denna och dricker med utspädd osockrad tranbärsdricka. Det är enda som hjälpt mig. Tog två dagar bara och har aldrig provat något bättre! Hade tre UVI i följd innan.

  Review by

  Posted on

 14. Så Tacksam!
  Value
  100%
  Tack Gode Guuud för denna produkt mot urinvägsinfektion så Tacksam!

  Review by

  Posted on

 15. Ingen värk!
  Value
  100%
  Fick besked från Vårdcentralen att det var urinvägsinfektion. Oj Jag har ingen värk längre när jag kissar. Det flödar som det ska!

  Review by

  Posted on

 16. Omedelbar effekt
  Value
  100%
  Jag börjat använda det efter jag läste boken "Plant Paradox". D-Mannose var rekommenderad som en lectin blockerare. Jag känner bättre när jag tar dem i mina knä och leder mycket bättre än när jag tar bara Glukosamin ensam.

  Review by

  Posted on

Write Your Own Review
Du recenserar:D-Mannose med tranbär, hibiskus & maskros
Betyg