20 % rabatt på världens bästa julklappar

Manganese Bisglycinate

Manganese Bisglycinate – Mangan av högsta kvalitet från Thorne bidrar till normal energiomsättning, till att bibehålla normal benstomme och bildning av bindväv samt till att skydda cellerna mot oxidativ stress. Produkten tillverkas inte längre. Det finns dock några andra mineraler och vitaminer som kan ha liknande effekter på vissa områden. Se längre ner för ersättningsprodukter.

 • Bidrar till normal energiomsättning
 • Bidrar till att bibehålla normal benstomme och bildning av bindväv
 • Bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.
 • Fri från lösningsmedel, konserveringsmedel, färgämnen och genmodifierade ämnen
Special Price 219 kr
Regular Price 249 kr
Kostnad per dag:
3,65 kr
  • Fri frakt över 298 kr
  • Snabba leveranser
  • Hemleverans
  • Slut i lager
  Storlek
  60 kapslar
  Rek. pris
  249 kr
  Varumärke
  Portioner
  60
  Art. nr
  M227
  EAN
  693749003731

Manganese Bisglycinate

Manganese Bisglycinate – Mangan från Thorne bidrar till normal energiomsättning, till att bibehålla normal benstomme och bildning av bindväv samt till att skydda cellerna mot oxidativ stress. Mangan behövs för att bilda brosk och bindväv men det är även nödvändigt för glukosmetabolism och kollagenstabilisering. Mangan skyddar även celler mot oxidation.

Produkten tillverkas inte längre. Det finns dock några andra mineraler och vitaminer som kan ha liknande effekter på vissa områden: 

 • Zink är ett mineral som deltar i många enzymatiska reaktioner och är involverat i kroppens ämnesomsättning. Det spelar även en roll i immunsystemets funktion och sårläkning.
 • Koppar är ett annat spårämne som är viktigt för bildandet av röda blodkroppar, kollagenproduktion och järnabsorption. Det kan också bidra till att bibehålla en hälsosam nervfunktion.
 • Vitamin E är en antioxidant som hjälper till att skydda kroppens celler mot oxidativ stress. Det kan också stödja immunsystemet och ha antiinflammatoriska egenskaper.
 • Vitamin C är en viktig antioxidant och spelar en roll i kollagenproduktionen, sårläkning och immunsystemets funktion. Det kan också hjälpa till att öka järnupptaget från kosten.
Innehåll per dagsdos (1 kap)   % av DRI
Mangan (manganbisglycinat) 15 mg 750

DRI = Dagligt referensintag
* DRI ej fastställt

Ingredienser

Manganbisglycinat, kapsel av hydroxipropylmetylcellulosa (från barrträd), mikrokristallin cellulosa (stabiliseringsmedel), kalciumlaurat (kalciumsalt från fettsyra) (stabiliseringsmedel), kiseldioxid (fyllnadsmedel).

Dosering

1 kapsel 1–2 ggr/dag

Observera

Rekommenderad dagsdos bör ej överskridas. Förvaras utom räckhåll för barn. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Förvaras i rumstemperatur. Placera aldrig kosttillskott nära en värmekälla, i direkt solljus eller i fuktig miljö. Förslut burken ordentligt. Tillverkad i USA.

Write Your Own Review
Du recenserar:Manganese Bisglycinate
Betyg