Facebook Pixel
JUST NU: 20% rabatt på utvalda produkter för Mors Dag →

Kokos

Kokos är en fantastisk råvara med mängder av olika användningsområden. Kokos tål höga temperaturer och härsknar inte lätt. Det innehåller dessutom många hälsosamma fettsyror. Kokoschips är bland det bästa snacks man kan äta. Kokosolja är ett mycket bra och hälsosamt stekfett. Kokosgrädde och kokosolja är de perfekta ingredienserna för att göra goda och krämiga såser. Gemensamt för alla våra kokosprodukter är att de är ekologiska.

Visste du att vi även har kostnadsfria kostråd, hälsotips och egenvårdsprotokoll för mängder av hälsobesvär eller för dig som bara vill optimera hälsan. Kontakta oss på info@greatlife.se så hjälper vi dig.

 1. Bild på Biofood Kokosolja doftfri 250 ml
  Special Price 29 kr Regular Price 46 kr
 2. Påse med ekologiska rostade kokoschips från Biofood
  Special Price 29 kr Regular Price 38 kr
 3. Köp ekologiskt kokosmjöl från Biofood
  Special Price 47 kr Regular Price 54 kr
 4. Konservburk med ekologisk och fairtrade kokosmjölk från Kung Markatta
  Special Price 16 kr Regular Price 29 kr
 5. Ekologisk och fairtrade kokosgrädde från Kung Markatta
  Special Price 19 kr Regular Price 32 kr

Egenvårdsprotokoll och hälsoråd

Våra egenvårdsprotokoll ska inte användas för att ställa diagnos, behandla eller bota sjukdomar. Våra egenvårdsprotokoll är råd och tips för egenvård som inte ersätter konventionell sjukvård. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Gravida bör kontakta en kvalificerad hälsorådgivare eller läkare före användning av SF722, Olivbladsextrakt och MSM.