Facebook Pixel

Spirulina – EKO

Dr. Mercolas ekologisk spirulina är förmodligen en av världens finaste spirulina. Den odlas långt från industri- och jordbruksanlägningar och tillverkas under GMP. Varje batch testas fri från kemikalier och microcystin-toxiner. Spirulina innehåller mängder av fytonäringsämnen, aminosyror, vitaminer, mineraler samt klorofyll. 

 • Ekologisk spirulina som tillverkas under under GMP 
 • Rik på fytonäringsämnen, aminosyror, vitaminer, mineraler och klorofyll 
 • Laboratorietestad fri från kemikalier och microcystin-toxiner
 • Innehåller inte gluten, mjölkprodukter, soja eller magnesiumstearat
Special Price 349 kr
Regular Price 399 kr
  • Fri frakt över 298 kr
  • Expressleverans: 1-2 dagar
  • Finns i lager
  Storlek
  120 tabletter
  Rek. pris.
  349 kr
  Varumärke
  Räcker i
  30 dagar
  SKU
  DM10325
  EAN
  810487034340

Spirulina – EKO

Om du tar spirulina rekommenderar vi varmt att du även tar tillskott av Vitamin B12 eftersom spirulina innehåller pseudovitamin B12 som kan minska upptaget av aktivt B12.

Spirulina – rikt på näringsämnen

Dr. Mercolas ekologisk spirulina är förmodligen en av världens finaste spirulina. Varje batch testas fri från kemikalier, microcystin-toxiner och andra alg-toxiner. Spirulina innehåller mängder av fytonäringsämnen, aminosyror, vitaminer, mineraler samt klorofyll. Spirulina är en blågrön alg som används i de många detox-protokoll

Dr. Mercolas ekologisk spirulina är även rik på GLA (Gammalinolensyra). GLA är en viktig byggsten i hudcellernas membran och spelar även stor roll för hudens förmåga att binda fukt. GLA påverkar även hudens elasticitet och bidrar till att bilda en bra skyddsbarriär. GLA motverkar torr hy. 

Dr. Mercolas ekologiska spirulina är rik på phycocyanin som är ett pigmentprotein. Det finns forskning som visar att phycocyanin har flera hälsofördelar, bland annat som stark antioxidant. Dr. Mercolas ekologiska spirulina är även rik på klorofyll och karotenoider i whole food-form. 

Dr. Mercolas ekologiska spirulina – mycket ren spirulina

Dr. Mercolas Spirulina odlas långt borta från industri- och jordbruksanlägningar. Man är oerhört noggrann med vattenkvaliteten och produktionen följer GMP (Good manufacturing practices) som är den standard som läkemedelsbolag använder i sin produktion. Man följer även BRC Global Standard for Food Safety – en standard för säker livsmedelsproduktion.  

Sedan 1 mars 2011 är det klokt att undvika alger och kelp från vatten nära Fukushima i Japan. Dr. Mercolas ekologiska spirulina odlas i sötvatten som inte innebär någon risk för radioaktivitet. Alger kan även innehålla brom, en halogen som kan skada kroppen. Dr. Mercolas ekologiska spirulina är fri från brom. 

Havsalger men även sötvattenalger som spirulina, kan innehålla höga nivåer av microcystin-toxiner. Det är toxiner som kan skada både lever och hjärna. Vid algblomning produceras stora mängder microcystin-toxiner och det är en anledning till att både människor och djur bör vara försiktig med att få i sig vatten med algblomning. Dr. Mercolas ekologiska spirulina är extremt ren. Den kontrolleras fri från microcystin-toxiner, andra alggifter, gluten, mjölkprodukter, soja eller magnesiumstearat

Innehåll per dagsdos   % av DRI
Energi 10 kcal/41,8 kJ
Protein 1 g
Kolhydrater 0 g
varav sockerarter 0 g
Fett 0 g
A-vitamin (betakaroten) 230 µg 29
Spirulina 2000 mg *
Phycocyanin 280 mg *
Klorofyll 22 mg *
Karotenoider 7,2 mg *

DRI = Dagligt referensintag
* DRI ej fastställt

Ingredienser

Ekologisk spirulina (Arthrospira platensis), kiseldioxid. 

Dosering

4 tabletter per dag. Kan tas med eller utan mat. 

Observera

Rekommenderad dagsdos bör ej överskridas. Förvaras utom räckhåll för barn. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Förvaras torrt i rumstemperatur. Placera aldrig kosttillskott i direkt solljus, i fuktig miljö eller nära en värmekälla. Förslut burken ordentligt. Tillverkad i USA. 

Write Your Own Review
Du recenserar:Spirulina – EKO
Betyg
Relaterade produkter
 1. Köp Astaxanthin från Dr Mercola. En av världens mest kraftfulla antioxidanter!

  Astaxanthin är en av världens mest kraftfulla antioxidanter. Den har uppvisat betydl...

  349 kr
 2. MSM från Dr Mercola. En beståndsdel i kollagen, det protein som bygger upp bindväv, muskler, skelett, hår och hud.

  MSM – Organiskt svavel, kallas även skönhetsmineralen eftersom fungerar som en beståndsdel i k...

  349 kr
 3. 10%
  Purple Defense är en kraftfull och skyddande antioxidantblandning som bidrar till att skydda kroppens celler mot oxidativ stress

  Purple Defense är en kraftfull och skyddande antioxidantblandning som bidrar till att skydda k...

  349 kr
 4. Köp Chlorella tabletter

  Dr. Mercolas fermenterade chlorella är förmodligen en av värld...

  Special Price 319 kr Regular Price 349 kr