Facebook Pixel

Tranbär

Tranbär

Ekologiska tranbär

Amerikanska tranbär (Vaccinium macrocarpon) och tranbär (Vaccinium oxycoccos) är båda olika arter  i blåbärssläktet. Det amerikanska tranbäret växer vilt i delar av Nordamerika. Dess blad är något större än det vanliga tranbäret som växer i stora delar av Europa. Tranbär är rika på C-vitamin, polyfenoler, antocyaniner, quercetin och proantocyanidin bland annat. Tranbär innehåller även en liten mängd K-vitamin och E-vitamin samt en fiber. 

Tranbär har historiskt använts för att minska urinvägsinfektioner och stötta miljön i underlivet hos kvinnan. Forskning visar att tillskott av tranbär signifikant minskar systoliska blodtrycket och BMI och att koncentrat av tranbär tillsammans med lingon minskar tillväxten av svamp i fruktsmoothies. Tranbär har historiskt använts för att minska urinvägsinfektioner. Tranbär innehåller även ovanligt mycket mangan, ett mineral som bidrar till normal energiomsättning, till att bibehålla normal benstomme, till normal bildning av bindväv och till att skydda cellerna mot oxidativ stress. 

Kontakta vår kundtjänst på info@greatlife.se för att få kostnadsfria kostråd men även andra kostnadsfria egenvårdsråd och hälsoprotokoll som du kan följa vid olika hälsobesvär.

 1. Köp D-Mannose från Greatlife.se, kvalitetsprodukter med fri frakt

  D-Mannose med tranbär, hibiskus & maskros är en produkt speciellt fram...

  Special Price 299 kr Regular Price 399 kr
 2. D-Mannose (3-pack)

  D-Mannose med tranbär, hibiskus & maskros är en produkt speciellt fram...

  Special Price 849 kr Regular Price 1 197 kr

  Du sparar 348 kr

 3. Tranbärsjuice från Beutelsbacher

  Beutelsbacher ekologiska tranbärsjuice är helt fri från socker. Den består...

  Special Price 39 kr Regular Price 69 kr

Egenvårdsprotokoll och hälsoråd

Våra egenvårdsprotokoll ska inte användas för att ställa diagnos, behandla eller bota sjukdomar. Våra egenvårdsprotokoll är råd och tips för egenvård som inte ersätter konventionell sjukvård. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil.