BCAA

BCCA från Holistic är ovanligt ren. Den består bara av BCAA (L-leucin, L-isoleucin, L-valin) och solroslecitin för att pulvret ska lösa sig lättare i vätska. 

 • Ren BCAA med bra relation mellan alla tre grenade aminosyror
 • BCAA når musklerna direkt utan att metaboliseras i levern
 • Naturligt glutenfritt och helt fritt från socker och andra kolhydrater
 • Passar vegetarianer och veganer
Special Price 236 kr
Regular Price 282 kr
  • Fri frakt över 298 kr
  • Snabb leverans
  • Finns i lager
  Storlek
  300 g
  Rek. pris
  282 kr
  Varumärke
  Portioner
  -
  Art. nr
  1062
  EAN
  7350012335267

BCAA

BCAA står för Branch Chained Amino Acids eller grenade aminosyror på svenska. BCCA från Holistic är ovanligt ren. Den består bara av BCAA (L-leucin, L-isoleucin, L-valin) och solroslecitin för att pulvret ska lösa sig lättare i vätska. Den innehåller alla tre grenade aminosyror i bra relation till varandra. De tre essentiella aminosyrorna L-leucin, L-isoleucin och L-valin är i förhållandet 4:1:1. 

BCAA når musklerna direkt utan att metaboliseras i levern och kan därför tas nära inpå ett träningspass. L-leucin, L-isoleucin, L-valin förbrukas snabbt vid träning och behöver därför fyllas på. Optimalt intag är på fastande mage precis innan träningspasset. 

BCCA från Holistic är naturligt glutenfritt och helt fritt från socker och andra kolhydrater. Det passar vegetarianer och veganer. 

Innehåll per dagsdos 6 g (2 tsk) 12 g (4 tsk)
L-Leucin 4 g 8 g
L-Isoleucin 1 g 2 g
L-Valin 1 g 2 g

DRI = Dagligt referensintag

Ingredienser

BCAA-pulver 4:1:1 (L-leucin, L-isoleucin, L-valin), emulgeringsmedel (solroslecitin).

Dosering

Blanda 6 g per dos (cirka 2 tsk) med 150 ml vätska. Drick i samband med träning. 1–2 portioner per dag.

Observera

Rekommenderad dagsdos bör ej överskridas. Förvaras utom räckhåll för barn. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Förvaras torrt och mörkt i rumstemperatur. Placera aldrig kosttillskott i direkt solljus, i fuktig miljö eller nära en värmekälla. Förslut burken ordentligt.

Write Your Own Review
Du recenserar:BCAA
Betyg