Facebook Pixel

Blood Builder Minis

Blood Builder® Minis (järnkomplex) är ett kosttillskott baserat på whole food och raw food som bidrar till normal bildning av röda blodkroppar. Det innehåller även vitamin B12, C-vitamin, folsyra samt rödbeta, apelsin och broccoli. Tabletterna är mycket små och är mycket lätta att svälja men de kan även krossas vid behov.

 • Whole food och raw food kosttillskott som bidrar till normal bildning av röda blodkroppar och till normal syretransport i kroppen
 • Med i klinisk studie som visar att den inte ger upphov till mag- och tarmbesvär
 • Testad fri från bekämpningsmedel, tungmetaller, NON-GMO och fritt från glyfosat, soja och mjölkprodukter.
309 kr
Kostnad per dag:
10,3 kr
  • Fri frakt
  • Leveranstid: 3-4 arbetsdagar
  • Finns i lager
  Storlek
  60 tabletter
  Rek. pris.
  309 kr
  Varumärke
  Räcker i
  30 dagar
  SKU
  GT10337US
  UPC
  0 51494 10337 1

Blood Builder Minis

Blood Builder® Minis är ett kosttillskott baserat på whole food och raw food som bidrar till normal bildning av röda blodkroppar. Tabletterna är mycket små och är därför mycket lätta att svälja. Tabletterna kan även krossas eller mortlas vid behov utan att upptaget försämras. Blood Builder® Minis innehåller förutom järn även vitamin B12, folsyra, C-vitamin, rödbeta, apelsin och broccoli. Blood Builder® Minis innehåller järn som bidrar till normal bildning av hemoglobin och till normal syretransport i kroppen. Blood Builder® Minis bidrar till att minska trötthet och utmattning.

Blood Builder® Minis har varit med i en klinisk studie som visar att kvinnor som får Blood Builder® Minis ökar hemoglobinvärden och järnnivåer efter endast åtta veckor trots att dosen är lägre. Studien visar att deltagarna slapp de vanliga biverkningar med magen och tarmarna som kommer av de flesta andra järntillskott, syntetiska såväl som whole food. Flera kunder som inte lyckats få upp sina järnvärden med andra järntillskott har lyckats få upp dem, utan biverkningar dessutom, med Blood Builder® Minis från MegaFood

Som ett av få företag i världen köper MegaFood, tillsammans med systerföretaget Innate Response, in hela grönsaker, frukter, örter och bär. De maler och torkar råvarorna själva under låg temperatur vilket är mycket ovanligt. De allra flesta företag som tillverkar whole food köper in färdig-torkat pulver från tredje part. Ofta används spray-drying, drum-drying eller frystorkning som alla skadar råvaran mer eller mindre. MegaFood torkar med Refractance Window Drying, den till dags dato, mest skonsamma torkmetoden som finns. MegaFood har även eget laboratorium som används för att kontrollera produkten vid tre olika tillfällen. De skickar dessutom varje batch till flera olika tredjeparts-laboratorium för oberoende kontroller av bland annat bekämpningsmedel, ogräsmedel och andra gifter. Det finns inget annat företag som tillverkar whole food som är så rigorösa som MegaFood och systerföretaget Innate Response.

MegaFood

Vi känner inte till något annat företag i världen som tillverkar whole food av den kvalitet som MegaFood och systerföretaget Innate Response gör. De har specialiserat sig på äkta whole food-tillskott och mjölksyrabakterier av absolut högsta kvalitet.

 • Näringsämnena i MegaFoods kosttillskott kombineras med whole food till skillnad från att endast använda isolerade och syntetiskt framställda näringsämnen. Det tror vi är anledningen till den höga biotillgängligheten. Så nära mat som möjligt anser vi vara bäst.
 • Som ett av få företag i världen köper MegaFood in hela och obesprutade grönsaker, frukter, bär och växter för en majoritet av sina produkter. De flesta företag som tillverkar whole food köper endast in färdig-torkade pulver från tredje part.
 • Många whole food-tillskott och superfoodpulver torkas med torkmetoder som riskerar att skada råvaran. MegaFood torkar däremot de flesta råvarorna med Refractance Window Drying, den mest skonsamma torkmetod som finns att tillgå i dagsläget.
 • Brett sortiment av olika mjölkfria tarmbakterie-tillskott med fler välgörande bakterier och stammar än några andra tarmbakterie-tillskott på marknaden.
 • MegaFood har eget ISO-9001-certifierat laboratorium som används för att kontrollera produkterna vid tre olika tillfällen. Detta är de i stort sett ensamma om i branschen. Dessutom kontrolleras varje batch av flera olika oberoende laboratorier.
 • Produktionen följer GMP (Good Manufacturing Practice) och produkterna testas fria från bekämpningsmedel, ogräsmedel, gluten, soja, mjölkprodukter, magnesiumstearat, GMO och glyfosater.
 • Använder mörka glasburkar för 98 % av sortimentet. Mörka glasburkar släpper in mindre ljus än vita plastburkar, avger inte hormonstörande ämnen och är bättre för miljön än plast.
 • Alla produkter kan intas av vegetarianer och de allra flesta produkter kan även intas av veganer.
 • Partner med the National Young Farmers Coalition och Soil4Climate för att skapa hälsosamma, friska och näringsrika jordar som är ett av MegaFoods och Innate Response viktigaste mål. De stöttar regenerativt jordbruk utan bekämpningsmedel, ogräsmedel, gifter och glyfosat.

Innehåll per dagsdos % av DRI
Vitamin C 15 mg 19
Folsyra 400 µg 200
Vitamin B12 30 µg 1200
Järn 26 mg 186
Rödbeta 125 mg *

DRI = Dagligt referensintag
* DRI ej fastställt

Ingredienser

Råris (Oryza sativa), Saccharomyces cerevisiae, rödbeta (Beta vulgaris), järnsulfat, ytbehandlingsmedel (stearinsyra), vitamin C, apelsin (Citrus sinensis), klumpförebyggande medel (kiseldioxid), fyllnadsmedel (cellulosapulver), broccoli (Brassica oleracea italica), folsyra, vitamin B12.

Dosering

2 tabletter per dag. Kan tas med eller utan mat. Tabletten kan krossas eller mortlas och strös på mat eller i dryck vid svårigheter att svälja.

Whole food

Den här produkten tillverkas av riktig mat, vitaminer och mineraler. Varje vitamin och mineral kombineras med utvalda grönsaker, frukt eller näringsjäst i en unik process för att skapa ett whole food-kosttillskott med hög biotillgänglighet. Läs mer på www.greatlifegroup.com

Observera

Rekommenderad dagsdos bör ej överskridas. Förvaras utom räckhåll för barn. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Förvaras i rumstemperatur. Placera aldrig kosttillskott nära en värmekälla, i direkt solljus eller i fuktig miljö. Förslut burken ordentligt. Tillverkad i USA.

Write Your Own Review
Du recenserar:Blood Builder Minis
Betyg