Facebook Pixel

Bone Health – Benhälsa

Rating:
100% of 100

Bone Health är ett kosttillskott som innehåller flera näringsämnen som bidrar till att bibehålla normal benstomme, dvs. skelett. Bone Health är baserad på whole food och raw food i dess finaste form.

 • Äkta whole food vitaminer och mineraler i raw food-form 
 • Bidrar till immunsystemets normala funktion och till normal kollagenbildning som har betydelse för hudens och benstommens normala funktion. 
 • Testad fri från bekämpningsmedel, ogräsmedel, glyfosat, gluten, soja, GMO och mjölkprodukter
649 kr
Kostnad per dag:
21,63 kr
  • Fri frakt över 298 kr
  • Expressleverans: 1-2 dagar
  • Finns i lager
  Storlek
  120 tabletter
  Rek. pris.
  649 kr
  Varumärke
  Räcker i
  30 dagar
  SKU
  10325
  EAN
  0 51494 10325 8

Bone Health – Benhälsa

Bone Health är ett kosttillskott som innehåller flera näringsämnen som bidrar till att bibehålla normal benstomme, dvs. skelett. Bone Health innehåller vitamin C som bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för benstommens och tändernas normala funktion. Bone Health innehåller även vitamin D, vitamin K, kalcium och magnesium som bidrar till att bibehålla normal benstomme och normala tänder. Vitaminerna och mineralerna i Bone Health är dock bra för betydligt mycket mer än bara skelettet. Vitamin C som finns i Bone Health bidrar till immunsystemets normala funktion och till att skydda cellerna mot oxidativ stress. Vitamin C bidrar till att minska trötthet och utmattning, till normal energiomsättning och till nervsystemets normala funktion. Vitamin C bidrar dessutom till normal kollagenbildning som har betydelse för blodkärlens, broskets och hudens normala funktion. Vitamin D som finns i Bone Health bidrar till normalt upptag/utnyttjande av kalcium och fosfor samt till normala kalciumnivåer i blodet. Vitamin D bidrar dessutom till att bibehålla normal muskelfunktion, till immunsystemets normala funktion samt har en roll i celldelningsprocessen. Vitamin K och kalcium som finns i Bone Health bidrar till normal blodkoagulation. Kalcium som finns i Bone Health bidrar dessutom till normal muskelfunktion, normal neurotransmission och till matsmältningsenzymernas normala funktion. Kalcium har vidare en roll i celldelningsprocessen och cellspecialiseringsprocessen. Magnesium som finns i Bone Health bidrar till elektrolytbalansen, till att minska trötthet och utmattning och till normal energiomsättning. Magnesium bidrar dessutom till nervsystemets normala funktion, till normal muskelfunktion samt till till normal proteinsyntes. Magnesium bidrar vidare till normal psykologisk funktion och har en roll i celldelningsprocessen. Bone Health är baserad på whole food och raw food i dess finaste form.

Som ett av få företag i världen köper MegaFood, tillsammans med systerföretaget Innate Response, in hela grönsaker, frukter, örter och bär. De maler och torkar råvarorna själva under låg temperatur vilket är mycket ovanligt. De allra flesta företag som tillverkar whole food köper in färdig-torkat pulver från tredje part. Ofta används spray-drying, drum-drying eller frystorkning som alla skadar råvaran mer eller mindre. MegaFood torkar med Refractance Window Drying, den till dags dato, mest skonsamma torkmetoden som finns. MegaFood har även eget laboratorium som används för att kontrollera produkten vid tre olika tillfällen. De skickar dessutom varje batch till flera olika tredjeparts-laboratorium för oberoende kontroller av bland annat bekämpningsmedel, ogräsmedel och andra gifter. Det finns inget annat företag som tillverkar whole food som är så rigorösa som MegaFood och systerföretaget Innate Response.

Bone Health behöver kompletteras med en multivitamin. Läs här om vilken multivitamin som passar dig.

Vill det veta mer om varför vi valt MegaFood och Innate Response? Läs här.

Innehåll per dagsdos % av DRI
Vitamin C 100 mg 125
Vitamin D3 (1000 IE) 25 µg 500
Vitamin K (Vitamin K1 och K2) 120 µg 160
Kalcium 500 mg 63
Magnesium 300 mg 80
Bor 3000 µg *

DRI = Dagligt referensintag
* DRI ej fastställt

Ingredienser

Kalciumkarbonat, magnesiumoxid, vitamin C, råris (Oryza sativa), apelsin (Citrus sinensis), Saccharomyces cerevisiae, klumpförebyggande medel (kiseldioxid), ytbehandlingsmedel (stearinsyra), stabiliseringsmedel (guarkärnmjöl), fyllnadsmedel (cellulosa), borsyra, Vitamin K2, vitkål (Brassica oleracea capitata), vitamin K1, vitamin D3. 

Dosering

4 tablett per dag, förslagsvis uppdelat på två tillfällen. Kan tas med eller utan mat. Tabletterna kan krossas eller mortlas och strös på mat eller i dryck vid svårigheter att svälja. 

Whole food

Den här produkten tillverkas av riktig mat, vitaminer och mineraler. Varje vitamin och mineral kombineras med utvalda grönsaker, frukt eller näringsjäst i en unik process för att skapa ett whole food-kosttillskott med hög biotillgänglighet. Läs mer på www.greatlifegroup.com

Observera

Rekommenderad dagsdos bör ej överskridas. Förvaras utom räckhåll för barn. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Förvaras i rumstemperatur. Placera aldrig kosttillskott nära en värmekälla, i direkt solljus eller i fuktig miljö. Förslut burken ordentligt. Tillverkad i USA.

Recensioner
 1. Välbalanserad!
  Value
  100%
  Känns lättupptaglig och välbalanserad

  Review by

  Posted on

 2. Bra produkt för att förhindra en för tidig benskörhet
  Value
  100%
  Har nu under några år dagligen tagit fyra tabletter av denna produkt. Har Reumatoid Artrit (Ledgångsreumatism) och är övertygad om, att Bone Health Multivitamin har förhindrat en för tidig osteoporos (benskörhet). Kan varmt rekommendera denna produkt för personer fyllda 65+ och uppåt. Extra plus att produkten är en s.k whole food, utan syntetiska ämnen.

  Review by

  Posted on

Write Your Own Review
Du recenserar:Bone Health – Benhälsa
Betyg