Flora 300-14, 7-dagarskur

Rating:
100% of 100

Intensivkur med probiotika vid kraftiga mag-tarmbesvär.

 • 300 miljarder bakterier per kapsel
 • 14 icke-konkurrerande stammar per kapsel
 • Fri från mjölk, soja och magnesiumstearat
439 kr
Kostnad per dag:
62,71 kr
  • Fri frakt över 298 kr
  • Snabb leverans
  • Finns i lager
  Storlek
  7 kapslar
  Rek. pris
  439 kr
  Portioner
  7
  Art. nr
  40140
  EAN
  0 51494 40140 8

Flora 300-14, 7-dagarskur

Flora 300-14 är en sju dagars intensivkur med probiotika för personer med kraftiga magtarm-obalanser. Det är marknadens mest kraftfulla probiotika (tarmbakterier). Den innehåller 14 olika kliniskt undersökta stammar av goda tarmbakterier som inte konkurrerar med varandra i dosen 300 miljarder bakterier per kapsel. Flora 300-14 lämpar sig mycket  väl för personer med svårare matsmältningsbesvär eller för att återfå tarmflorabalans under eller efter en antibiotikakur

En god tarmflora är fundamentalt för en god matsmältning och för hälsan. Tarmbakterier är bra för att balansera mikrofloran i tarmarna vilken hjälper till med matsmältningsprocessen, avgiftning, eliminering av fekalier bland annat. Flora 300-14 är skapad för att snabbt skapa en sund flora i tunntarm och tjocktarm. Flora 300-14 innehåller 300 miljarder bakterieceller av 14 olika icke-konkurrerande stammar. Flora 300-14 är inte baserad på mjölkprodukter.

Denna produkt är en kylvara som skall placeras i kylskåp i samband med mottagande av leverans. Vi rekommenderar att du hämtar ut ditt paket så snart du har aviserats av ditt ombud. Läs mer här.

Vill det veta mer om varför vi valt MegaFood och Innate Response? Läs här.

Innehåll per dagsdos 
Mjölksyrabakterier 14 olika stammar 300 miljarder

Ingredienser

Bifidobacterium lactis, Lactobacillus acidophilus, Fyllnadsmedel (cellulosa), Lactobacillus bulgaricus, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium bifidum, klumpförebyggande medel (kiseldioxid, L-leucin), Bifidobacterium infantis, Lactobacillus gasseri, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus brevis, Lactobacillus casei, Lactobacillus salivarius, Lactobacillus plantarum, Lactococcus lactis, vegetabilisk kapsel (cellulosa).

Dosering

1 kapsel om dagen till mat. Vid svårigheter att svälja kan kapseln tas isär och innehållet strös på kall mat eller i kall dryck som konsumeras direkt.

Observera

Rekommenderad dagsdos bör ej överskridas. Förvaras utom räckhåll för barn. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Förvaras i kylskåp. Placera aldrig kosttillskott nära en värmekälla, i direkt solljus eller i fuktig miljö. Förslut burken ordentligt. Tillverkad i USA.

Varför har man tagit bort plasten runt korken på produkterna?

Från och med januari 2020 har MegaFood och Innate Response valt att ta bort plasten runt korken för att minska användandet av plast i produktionen. Efter noggranna kontroller och tester visade det sig att kvaliteten på produkterna inte påverkades alls när plasten togs bort. Under locket finns det även ett skydd och det går inte att öppna burken utan att skyddet synligen påverkas så plasten var överflödig även ur det perspektivet.  

Kan jag ta tarmbakterier med antibiotika?

Antibiotika dödar både onda och goda bakterier i tarmarna och det är därför fördelaktigt att återställa balansen i tarmfloran med ett tillskott av tarmbakterier. Tag inte antibiotika och tarmbakterier vid samma tillfälle eftersom antibiotikan kan förhindra tarmbakteriernas funktion.

Kan kroppen vänja sig vid tarmbakterier och bli immun så att säga?

Nej, kroppen vänjer sig inte vid tarmbakterier; de kan tillföras dagligen utan att kroppen varken vänjer sig eller skadas.

Jag har hört att tarmbakterier kan motverka förkylningar?

Det är för tidigt att säga. Emellertid har tarmbakterier en gynnsamm effekt på matsmältningsapparaten som i sin tur är fundamental för ett väl fungerande immunförsvar. I en studie genomförd 2009 hade barn som konsumerade tarmbakterier färre förkylningssymptom och missade färre skoldagar jämfört med de barn som fick placebo. Dessutom minskade både längd och nivån på förkylning med ett kombinerat intag av vitaminer och tarmbakterier i en studie med vuxna.

Recensioner
 1. Fantastiskt
  Helhetsbetyg
  100%
  Jag har haft grova problem med magkatarr. Ingenting har fungerat så bra som denna probiotika. Jag är inte helt symptomfri men 80% bättre. Fick mitt liv tillbaka! Rekommenderar starkt!

  Kommentar av

  Publicerad

 2. Funkar faktiskt!
  Helhetsbetyg
  100%
  Min sambo fick dubbla antibiotikakurer (2 veckor) för en infektion i en visdomstand och fick kraftiga diarréer 2-3 dagar in. Det höll i sig i flera dagar så vi köpte denna, och efter 3 dagar försvann diarrén och magen återställdes helt, trots att hon då fortsatte på antibiotikan i flera dagar till.

  Köpte även den mildare 20-14 för fortsatt användning efter kuren då jag läst att antibiotika kan påverka tarmfloran i 2-3 månader efteråt, och sambon är fortsatt problemfri. Tack för att ni erbjuder den enda probiotikan på marknaden som faktiskt fungerar!

  Kommentar av

  Publicerad

 3. Min sambos svamp försvann!!!
  Helhetsbetyg
  100%
  Min sambo har haft svamp i ljumskarna i många år. Provat det mesta.
  När han var tvungen att äta antibiotika för ett tag sedan så köpte han denna 7-dagars kur, och i samband med/efter detta så försvann hans svamp, och han åt precis som vanligt. Otroligt.

  Kommentar av

  Publicerad

 4. Nästan för bra för att vara sann
  Helhetsbetyg
  100%
  Har extremt svår IBS och det har påverkat mitt liv i många år..
  Har testat allt möjligt helt utan resultat, tills jag fick tips om att testa denna produkt.

  Det är som dag och natt, kan äta precis vad jag vill när jag vill och har inte haft ont en sekund.
  Känns skönt att kunna leva ett normalt liv igen.
  Efter denna intensivkur har jag gått över till den med mindre antal bakterier per kapsel ( 50-14 ). Tar en per dag med ett par bananer.

  Kommentar av

  Publicerad

 5. Helt fantastisk
  Helhetsbetyg
  100%
  Åt denna efter en antibiotikakur. Jag har provat andra probiotikakurer förut och inte märkt någon skillnad. Men… efter denna så har bajset perfekt konsistens (inte hårt längre) och kommer som en klocka varje dag! Har aldrig hänt förut i hela mitt liv.

  Kommentar av

  Publicerad

 6. Räddade min mage
  Helhetsbetyg
  100%
  Räddade min mage efter antibiotika förstört det helt, var dålig i 2,5 veckor. På dag 3 var jag helt stabil igen.

  Kommentar av

  Publicerad

 7. Efter kraftig diarré
  Helhetsbetyg
  100%
  Återställde tarmarna redan efter ett par dagar. Kan rekommendera den för dom som har obalans i tarmarna att återställa den med bra bakterier.

  Kommentar av

  Publicerad

 8. jättebra!
  Helhetsbetyg
  100%
  Jag råkade ut för en svår infektion och fick antibiotika både intravenöst samt 2 olika kurer parallellt efteråt. Min mage var katastrof och inget fungerade. Köpte dessa och de gav stor effekt. Bara efter 3 dagar var tarmtömningen normal igen och efter kuren kändes jag helt återställd.

  Kommentar av

  Publicerad

 9. Fantastiska!
  Helhetsbetyg
  100%
  Så otroligt bra då jag märkte skillnad efter bara 3 dagar.
  Intog dessa direkt efter en 5-dagars fasta

  Kommentar av

  Publicerad

Write Your Own Review
Du recenserar:Flora 300-14, 7-dagarskur
Betyg