Facebook Pixel
Just nu: 20 % rabatt på D-vitamin & Vitamin C-400. Rabattkod SEP20

Formula SF722 mot Candida

Rating:
100% of 100

Formula SF722 mot Candida innehåller renaste formen av undekansyra. Det är en naturlig fettsyra som används mot alla former av candida och andra svampar.

 • 6 gånger mer effektiv än kaprylsyra mot Candida
 • Bidrar till en hälsosam tarmflora
 • Bidrar till en bra underlivsflora
 • Laboratorietestad formula fri från kontaminanter
Special Price 429 kr
Regular Price 499 kr
Kostnad per dag:
8,58 kr
  • Fri frakt
  • Leveranstid: 1-2 arbetsdagar
  • Finns i lager
  Storlek
  250 kapslar
  Rek. pris.
  499 kr
  Räcker i
  17-25 dagar
  SKU
  SF722
  UPC
  693749722014

Formula SF722 mot Candida

Formula SF722 mot Candida innehåller Undekansyra (även kallad undecylensyra). Det är en naturlig fettsyra som finns i mat och kroppen. Den är 6 gånger mer effektiv än kaprylsyra för att motverka candida. SF722 mot Candida bidrar till en god tarmflora fri från svamp, bland annat candida-svampen. SF722 mot Candida motverkar Candida albicans, Candida glabrata, Candida tropicalis, Candida parapsilosis och Candida krusei för att nämna några olika candida-stammar. SF722 mot Candida är även aktiv mot andra candida-strängar och andra svampar. SF722 mot Candida bidrar även till att bibehålla en god vaginal flora fri från svamp.

En välfungerande och hälsosam tarmflora är viktigt för att kunna ta upp och tillgodogöra sig näringsämnen och göra sig av med restprodukter. Felaktiga kostvanor, antibiotika, kortison och stress kan påverka tarmfloran negativt. Det kan leda till att candida och andra svampar, som förekommer naturligt i tarmarna, förökar sig och sprider sig ohämmat. Det kan i sin tur ge upphov till flera diffusa hälsobesvär. Vissa fettsyror fungerar i tarmarna genom att motverka ohämmad spridning av svamp och candida. Exempel på dessa fettsyror är laurinsyra, kaprylsyra och undekansyra (undecylensyra). Undekansyra är en mest effektiva svampdödande fettsyran vi känner till. Den förekommer naturligt i bland annat svett vilket skyddar huden överväxt av svamp.

Undecylensyra som finns i SF722 mot Candida förhindrar även morfogenes hos Candida Albicans, det vill säga undecylensyra förhindrar att candida går från jästform till en form av candida med hyfer – celltrådar som bilder nät även kallat mycel.

Formula SF722 mot Candida i kombination med välgörande tarmbakterier samt ändrade kostvanor med bland annat eliminering av raffinerat socker, vissa ohälsosamma växtoljor och snabba kolhydrater samt eliminering av skräpmat generellt är en god start för att motverka ohämmad spridning av svamp. Formula SF722 mot Candida är en av Thornes genom tiderna bäst säljande produkt i över 20 år. Observera att produkten inte är vegansk.

Formula SF722 mot Candida från Thorne är en ren form av undekansyra helt fri från magnesiumstearat, syntetiska tillsatser och artificiella färgämnen. Thorne är kända för att ha extremt rena och oerhört noggrant kontrollerade produkter. Produkterna tillverkas i USA under GMP.

Referenser och källor

Innehåll per dagsdos % av DRI
10-Undecylensyra (från ricinolja) 250 mg *

DRI = Dagligt referensintag
* DRI ej fastställt

Ingredienser

10-Undecylensyra, extra jungfruolivolja, gelatinkapsel (nötkreatur), renat vatten, vegetabilisk glycerol.

Dosering

5 kapslar 2–3 gånger per dag. Tas på tom mage tillsammans med ett glas vatten. Dagsdosen under innehållsförteckningen är baserad på 5 kapslar per dag. 

Observera

Rekommenderad dagsdos bör ej överskridas. Förvaras utom räckhåll för barn. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Förvaras i rumstemperatur. Placera aldrig kosttillskott nära en värmekälla, i direkt solljus eller i fuktig miljö. Förslut burken ordentligt. Gravida bör kontakta en kvalificerad hälsorådgivare före användning av denna produkt. Tillverkad i USA. 

Hjälp, jag har svamp i underlivet efter en antibiotikakur. Vad ska jag göra?

Vi rekommenderar att du försöker motverka din svamp genom att angripa problemet på flera sätt. Var beredd på att du kan behöva flera månaders ändrad livsstil för att komma tillrätta med dina candidabesvär. Dessa besvär kan ibland även upplevas bli värre på höst och vår när den fuktiga luften innehåller mer svampsporer.

 • Ändra kosten: uteslut allt raffinerat socker och allt som innehåller raffinerat socker, uteslut sädesslag (bröd, pasta osv), chips, agavesirap, växtoljor förutom olivolja samt skräpmat rent generellt.
 • Ta Formula SF722 och tillskott av tarmbakterier.
 • Ta MSM
 • Sov bra för att stötta immunförsvaret. Använd UVEX – Blue blocker, glasögon som blockerar blått ljus.

Kontakta vår kundtjänst på info@greatlife.se för ett kostnadsfritt candida- och svampprotokoll.

Jag har hört att MSM är bra mot Candida?

Det finns många som hävdar att MSM är bra mot Candida. Dr John Jefferies från USA, expert på Candida, använder MSM som ett av hans främsta medel mot Candida.

Jag dricker linfröolja, är det OK om jag har Candida?

För det första är linfröolja inte en god källa till omega-3. Linfröolja innehåller alfa-linolensyra (ALA) som måste omvandlas till Eikosapentaensyra (EPA) och Dokosahexaensyra (DHA) vilka är de former av omega-3 som kroppen kan använda. Omega-3 fettsyra är en essentiell fettsyra. Essentiella fettsyror är fettsyror som kroppen inte själv kan tillverka utan som måste erhållas via kosten eller via tillskott. Omvandlingsgraden från ALA till EPA och DHA är cirka 1–5 % vilket innebär att man måste få i dig orimligt stora mängder linfröolja för att erhålla adekvata nivåer av omega-3. Dessutom innehåller linfröolja öven mycket omega-6 som de flesta inte behöver få i sig mer av än vad en normal kost ger.

Det är bäst att få i sig EPA och DHA direkt via exempelvis fet fisk eller fiskoljor och inte gå omvägen via ALA som finns i linfröolja. Candida behöver dessutom vissa fleromättade fettsyror för att föröka sig. Näringsfysiolog Byron J Richards i USA hade många candidapatientfall som blev sämre av linfröolja. Vi rekommenderar endast fiskolja från fiskar långt ner i näringskedjan för att få omega-3.

Recensioner
 1. Hjälper mot candidaöverväxt
  Value
  100%
  Definitivt hjälper mot candidaöverväxt. Sedan jag började ta formula blev mina candida förgiftning symptom mycket mer lindrigare (trötthet, akne, depression). Funderar på att köpa en burk till.

  Review by

  Posted on

 2. Jättebra
  Value
  100%
  Haft stora problem med svamp i magen och underlivet pga antibiotika. Provat allt t. O. M receptbelagt. Detta har hjälpt mig enormt och svampen är borta efter 30 dagars användning, tack.

  Review by

  Posted on

 3. Formula sf722
  Value
  100%
  Mycket bra

  Review by

  Posted on

 4. Mycket effektiv mot Candida
  Value
  100%
  Detta är det mest effektiva jag prövat mot Candidaöverväxt i magen.

  Review by

  Posted on

Write Your Own Review
Du recenserar:Formula SF722 mot Candida
Betyg
Relaterade produkter
 1. Flora 5-14 Complete Care. Probiotika för barn och för dig med lindriga besvär.

  Probiotika för barn och för dig med lindriga besvär.

  329 kr
 2. Flora 300-14, 7-dagarskur

  Intensivkur med probiotika vid kraftiga mag-tarmbesvär.

  379 kr
 3. D-Mannose med tranbär, hibiskus & maskros

  D-Mannose med tranbär, hibiskus & maskros är en produkt speciellt framtagen för att motver...

  399 kr
 4. C-vitaminpulver från Innate Response är ett foodstate C-vitaminkosttillskott.

  C-vitaminpulver är ett vattenlösligt pulver med olika former av C-vitamin som funger...

  359 kr
 5. Full Spectrum Enzymes – Matsmältningsenzymer

  Full Spectrum Enzymes – Matsmältningsenzymer från Dr. Mercola är vegetab...

  549 kr
 6. Detox-paket med Daily Purify detoxpulver, MSM, multivitamin och Flora tarmbakterier för en effektiv och välgörande detox.

  Vårt bästa detoxpaket med Daily Purify detoxpulver, MSM, multivitamin och Flora tar...

  Special Price 1 959 kr Regular Price 2 065 kr

  Du sparar 106 kr