Formula SF722 mot Candida

Rating:
100% of 100

Undekansyra, en naturlig fettsyra, är ett av de mest potenta anti-Candida ämnen som finns.

 • 6 gånger så effektiv än kaprylsyra mot Candida
 • Bidrar till en hälsosam tarmflora
 • Bidrar till en bra underlivsflora
 • Extremt ren formula fri från kontaminanter
Special Price 449 kr
Regular Price 499 kr
Kostnad per dag:
8,98 kr
  • Fri frakt
  • Leveranstid: 2-4 arbetsdagar
  • Finns i lager
  Storlek
  250 kapslar
  Rek. pris.
  499 kr
  Portioner
  50 serveringar
  SKU
  SF722
  UPC
  693749722014

Formula SF722 mot Candida

Formula SF722 innehåller Undekansyra (även kallad  undecylensyra). Det är en naturlig fettsyra som finns i mat och kroppen. Den är 6 gånger så effektiv som kaprylsyra att motverka Candida. SF722 bidrar till en god tarmflora fri från svamp som ex. Candida. Den bidrar även till att bibehålla en god vaginal flora fri från svamp. 

En välfungerande och hälsosam tarmflora är vital för att kunna ta upp och tillgodogöra sig näringsämnen och göra sig av med restprodukter. Felaktiga kostvanor, antibiotika, kortison och stress kan påverka tarmfloran negativt så att Candida förökar sig och sprider sig. Det kan ge upphov till flera diffusa hälsobesvär. Vissa fettsyror fungerar i tarmarna genom att motverka spridning av svamp, Candida. Dessa är exempelvis laurinsyra, kaprylsyra och undekansyra (undecylensyra). Undekansyra som är en är den mest effektiva svampmotverkande fettsyran vi känner till. Det här är en av Thornes genom tiderna bäst säljande produkt i över 20 år.

Vi har inte träffat på bättre candida-preparat och i kombination med flora-produkterna samt ändrade kostvanor (reducering av socker, snabba kolhydrater och skräpmat bland annat) är du på god väg att behandla din Candidainfektion.

Observera att produkten inte är vegansk.

Innehåll

Storlek: 250 kapslar.

1 kapsel innehåller: 10-Undecylensyra (från ricinolja) 50 mg

Övriga ingredienser: Extra virgin olivolja. Kapsel: Gelatin (nötkreatur), renat vatten och glycerin (veg. källa).

Dosering

Rekommenderad daglig dos är 5 kapslar 2 - 3 ggr/dag (doser per burk: 50)

Övrigt

Gravida, kontakta en kvalificerad hälsorådgivare före användning av denna produkt.

Hjälp, jag har svamp i underlivet efter en antibiotikakur. Vad ska jag göra? 

Vi rekommenderar att du behandlar din svamp genom att angripa problemet på flera sätt:

Ändra din kost och utesluta allt socker och allt som innehåller socker, vinäger, uteslut sädesslag (bröd, pasta osv), chips och annan skräpmat bland annat. Ät tillskott av Extra virgin kokosolja som innehåller anticandida fettsyran Laurinsyra, ta Formula SF722 och tillskott av Probiotika (tarmbakterier) som INTE innehåller prebiotika (inulin, FOS osv). Var beredd på att du kan behöva flera månader för att komma tillrätta med dina Candidabesvär. Det kan även bli värre på höst och vår när den fuktiga luften innehåller svampsporer. 

Jag har hört att MSM är bra mot Candida?

Det finns många som hävdar att MSM är bra mot Candida. Dr John Jefferies från USA, expert på Candida använder MSM som ett av hans främsta medel mot Candida.

Jag äter linfröolja, är det OK om jag har Candida?

För det första är linfröolja inte en god källa till omega-3. Linfröolja innehåller alfa-linolensyra (ALA) som måste omvandlas till Eikosapentaensyra (EPA) och Dokosahexaensyra (DHA) vilka är de former av omega-3 som kroppen kan använda. Omega-3 fettsyra är en essentiell fettsyra. Essentiella fettsyror är fettsyror som kroppen inte själv kan tillverka utan som måste erhållas via kosten eller via tillskott. Omvandlingsgraden från ALA till EPA och DHA är 1-5% vilket innebär att du måste få i dig ormiliga mängder för att erhålla adekvata nivåer av omega-3. Det är bäst att få i sig EPA och DHA direkt via exempelvis fet fisk eller fiskoljor och inte gå omvägen via ALA som finns i linfröolja. Candida behöver vissa fleromättade fettsyror för att föröka sig. Näringsfysiolog Byron J Richards i USA har mängder av patientfall av personer som Candida blir sämre av linfröolja bland annat med värk i leder. Vi rekommenderar endast fiskolja för att få omega-3 och har man candida är det extra viktigt att inte överdosera fiskolja. 

Fördjupning & forskning


Unducylensura förhindrar morfogenes hos Candida Albicans

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/10991877

Recensioner
 1. Mycket effektiv mot Candida
  Value
  100%
  Detta är det mest effektiva jag prövat mot Candidaöverväxt i magen.

  Review by

  Posted on

Write Your Own Review
Du recenserar:Formula SF722 mot Candida
Betyg
Relaterade produkter
 1. Flora 5-14 Complete Care Probiotika

  Probiotika för barn och för dig med lindriga besvär.

  309 kr
 2. Flora 300-14, 7-dagarskur

  Intensivkur med probiotika vid kraftiga mag-tarmbesvär.

  359 kr
 3. D-Mannose med tranbärsextrakt

  D-Mannose med transbärsexktrakt är en produkt speciellt framtagen för att motverka urinvägsinfektion. Den reducerar ohälsosam biofilm i urinröret och kan användas kontinuerligt.

  329 kr
 4. C-vitaminpulver

  C-vitaminpulver är ett vattenlösligt pulver med olika former av C-vitamin som fungerar som antioxidant i kroppen och bidrar till immunsystemets normala funktion.

  319 kr
 5. Digestive Enzymes - Matsmältningsenzymer

  Effektivt tillskott av enzymer som underlättar matsmältningen för maximalt upptag av näringsämnen.

  469 kr
 6. Detox-paketet
  Detox-paketet
  Greatlife.se
  , 1 st

  Vårt bästa detoxpaket med Daily Purify detoxpulver, MSM, multivitamin och Flora tarmbakterier för en effektiv och välgörande detox / avgiftning. Baserad på ekologiska örter och grönsaker.

  1 698 kr 1 865 kr

  Du sparar 167 kr