Facebook Pixel

Zink

Zink från Innate Response är ett whole food zink som bland annat bidrar till immunsystemets normala funktion. Den tillverkas i USA på det mest skonsamma sätt för att få ett tillskott med hög biotillgänglighet och högsta kvalitet. 

 • Zink i whole food och raw food-form
 • Högt upptag och biotillgänglighet
 • Bidrar till immunförsvarets normala funktion 
 • Testad fri från bekämpningsmedel, ogräsmedel, glyfosat, gluten, soja, GMO och mjölkprodukter
459 kr
Kostnad per dag:
5,1 kr
  • Fri frakt över 298 kr
  • Leverans: 1-2 arbetsdagar
  • Finns i lager
  Storlek
  90 tabletter
  Rek. pris.
  459 kr
  Räcker i
  90 dagar
  SKU
  40193
  EAN
  0 51494 40193 4

Zink

Zink från Innate Response är ett whole food zink som bland annat bidrar till immunsystemets normala funktion. Den tillverkas i USA på det mest skonsamma sätt för att få ett tillskott med hög biotillgänglighet och högsta kvalitet. Zink från Innate Response bidrar immunförsvarets normala funktion men även till normal kolhydratomsättning och kognitiv funktion samt till att skydda cellerna mot oxidativ stress. Zink bidrar dessutom till normal fertilitet och reproduktion. Dessutom bidrar zink från Innate Response även till att bibehålla normal benstomme, normalt hår, normala naglar och normal hud. Få känner till att zink även bidrar till normal synförmåga. Zink från Innate Response innehåller även spenat, persilja, morot, broccoli och rödbeta.

Vill det veta mer om varför vi valt MegaFood och Innate Response? Läs här.

Innehåll per dagsdos   % av DRI
Zink 22,5 mg 225
Spenat 20 mg *

DRI = Dagligt referensintag
* DRI ej fastställt

Ingredienser

Råris (Oryza sativa), Saccharomyces cerevisiae, zinkbisglycinat, fyllnadsmedel (cellulosapulver), ytbehandlingsmedel (stearinsyra), klumpförebyggande medel (kiseldioxid), spenat (Spinacia oleracea), persiljeblad (Petroselinum crispum), morot (Daucus carota subsp. sativus), broccoli (Brassica oleracea), rödbeta (Beta vulgaris).

Dosering

1 tablett per dag. Kan tas med eller utan mat. Tabletten kan krossas eller mortlas och strös på mat eller i dryck vid svårigheter att svälja.  

Whole food

Den här produkten tillverkas av riktig mat och zink. Utvalda grönsaker och rotfrukter kombineras med zink och näringsjäst i en unik process för att skapa ett whole food-kosttillskott med hög biotillgänglighet. Läs mer på www.greatlifegroup.com

Observera

Rekommenderad dagsdos bör ej överskridas. Förvaras utom räckhåll för barn. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Förvaras torrt och mörkt i rumstemperatur. Placera aldrig kosttillskott i direkt solljus, i fuktig miljö eller nära en värmekälla. Förslut burken ordentligt. Tillverkad i USA.

Write Your Own Review
Du recenserar:Zink
Betyg