One Daily

 • Raw food tillsammans med äkta whole food vitaminer och mineraler
 • Bidrar till immunsystemets normala funktion och till normal kollagenbildning som har betydelse för hudens normala funktion
 • Testad fri från bekämpningsmedel, ogräsmedel, glyfosat, gluten, soja, GMO och mjölkprodukter
329 kr
  • Fri frakt över 298 kr
  • Snabb leverans
  • Finns i lager
  Varumärke
  Art. nr
  One-Daily-CONF
  EAN
  0 51494 10151 3

One Daily

One Daily är en multivitaminmineral från MegaFood – USA:s främsta och mest erfarna tillverkare av whole food-kosttillskott. One Daily är baserad på äkta whole food och raw food. Alla grönsaker, frukter och bär har torkats med Refractance window drying. Det är den torkmetod som är mest skonsam och som gör att produkten motstår oxidering och degradering bäst. Refractance window drying kvarhåller vitaminer, mineraler, enzymer och fytokemikalier i betydligt högre grad än alla andra torkmetoder, inklusive frystorkning.

One Daily är MegaFoods bas-multivitaminmineral som rekommenderas för alla från 14 år som redan lever hälsosamt och välbalanserat. Doseringen är en tablett om dagen med eller utan mat vilket gör det enkelt att få i sig flera viktiga vitaminer och mineraler på ett enkelt sätt. Tabletten kan mortlas eller krossas för den som har svårigheter att svälja.

Eftersom One Daily är baserad på äkta whole food, det vill säga hel mat där viktiga kofaktorer har bevarats för att binda till vitaminer och mineraler, är upptaget och biotillgängligheten ovanligt högt.

One Daily innehåller näringsämnen som bland annat bidrar till immunsystemets normala funktion, som bidrar till att att skydda cellerna mot oxidativ stress, dvs fria radikaler och som bidrar till att bibehålla normala slemhinnor vilket är viktigt för att skydda kroppen mot olika bakterier och virus. One Daily innehåller även mikronäringsämnen som bidrar till nervsystemets normala funktion, till att minska trötthet och utmattning och till normal energiomsättning. One Daily bidrar även till att bibehålla normal muskelfunktion.

Naturligt förekommande tokotrienoler

One Daily är unik av flera anledningar. Den är baserad på äkta whole food, den är torkad med Refractance window drying, den har mycket hög biotillgänglighet och är testad fri från mjölkprodukter, soja, GMO, glyfosat, bekämpningsmedel, ogräsmedel och magnesiumstearat. Vad som dessutom gör One Daily unik är formen av E-vitamin, ett vitamin som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress, det vill säga skydda kroppen mot fria radikaler. 

E-vitamin består egentligen av ett komplex av åtta isomerer, det vill säga ämnen som har samma molekylära formel men olika struktur. Det ger dem skilda egenskaper och funktioner i kroppen trots att de alltså har samma formel. Det riktiga E-vitaminkomplexet består av följande åtta isomerer: d-alfa, d-beta, d-gamma, d-delta tokoferol och d-alfa, d-beta, d-gamma, d-delta tokotrienol. E-vitaminkomplexet med alla åtta isomerer skyddar betydligt bättre än vad enskilt syntetiskt isolerat E-vitamin gör. 

En klar majoritet av alla kosttillskott som innehåller E-vitamin, innehåller dessvärre endast en av alla E-vitaminets isomerer, vanligtvis alfatokoferol. Det innebär att man missar de övriga tre tokoferolerna och alla fyra oerhört viktiga tokotrienoler. I One Daily från MegaFood finns däremot alla åtta isomerer naturligt förekommande. 

Vill det veta mer om varför vi valt MegaFood och Innate Response? Läs här.


Denna produkt innehåller inte magnesium eller kalcium. Vi rekommenderar Magnesium och kalcium som tilläggsprodukter om du är i behov av extra magnesium och kalcium.

Vilken multivitaminmineral passar dig?

Innehåll per dagsdos   % av DRI
Vitamin A (betakaroten) 180 µg RE 23
Vitamin C (askorbinsyra) 60 mg 75
Vitamin D3 (400 IE) 10 µg 200
Vitamin E  10 mg α-TE 83
Vitamin K 65 µg 87
Vitamin B1 5 mg 455
Vitamin B2 2 mg 143
Niacin 20 mg NE 125
Vitamin B6 6 mg 429
Folsyra 240 µg 120
Vitamin B12 15 µg 600
Biotin 30 µg 60
Pantotensyra 10 mg 167
Järn 4,5 mg 32
Jod 75 µg 50
Zink 6 mg 60
Selen 25 µg 45
Mangan 1,2 mg 60
GTF Krom 40 µg 100
Molybden 20 µg 40
Bor 500 µg *

DRI = Dagligt referensintag
* DRI ej fastställt

Ingredienser

Råris (Oryza sativa), fyllnadsmedel (cellulosa), Saccharomyces cerevisiae, vitamin C, apelsin (Citrus sinensis), klumpförebyggande medel (kiseldioxid), niacin, ytbehandlingsmedel (stearinsyra), vitamin E, morot (Daucus sativa), pantotensyra, järnglycinat, zinkglycinat, vitamin A (betakaroten), vitamin B6, vitamin B1, vitamin B2, borglycinat, broccoli (Brassica oleracea italica), manganglycinat, tranbär (Vaccinium oxycoccos), vitkål (Brassica oleracea capitata), vilda blåbär (Vaccinium angustifolium), antioxidationsmedel (askorbylpalmitat), blandade karotenoider, folsyra, kopparglycinat, kromglycinat, jodglycinat, vitamin K, selenglycinat, molybdenglycinat, biotin, vitamin B12, vitamin D3.

Dosering

1 tablett per dag. Kan tas med eller utan mat. Tabletten kan krossas eller mortlas och strös på mat eller i dryck vid svårigheter att svälja.

Whole food

Den här produkten tillverkas av riktig mat, vitaminer och mineraler. Varje vitamin och mineral kombineras med utvalda grönsaker, frukt eller näringsjäst i en unik process för att skapa ett whole food-kosttillskott med hög biotillgänglighet. Läs mer på www.greatlifegroup.com

Observera

Rekommenderad dagsdos bör ej överskridas. Förvaras utom räckhåll för barn. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Förvaras i rumstemperatur. Placera aldrig kosttillskott nära en värmekälla, i direkt solljus eller i fuktig miljö. Förslut burken ordentligt. Tillverkad i USA.

Write Your Own Review
Du recenserar:One Daily
Betyg