Sömn- och återhämtning

Ett litet paket med bra kosttillskott för allmän hälsa, god sömn och återhämtning. För dig som ofta är trött och och inte har tillräckligt med energi. 

  • Med näringsämnen som bidrar till att minska trötthet och utmattning
  • Bidrar även till bidrar till nervsystemets normala funktion
  • Skyddar cellerna mot oxidativ stress
  • Fria från socker, gluten, vete, majs, mjölkprodukter och hormonstörande ämnen
569 kr 596 kr

Du sparar 27 kr

  • Fri frakt
  • Leveranstid: 1-3 arbetsdagar
  • Finns i lager
Storlek
1 st
Rek. pris
596 kr
Varumärke
Greatlife.se
Portioner
-
SKU
90013
UPC
-

Sömn- och återhämtning

Magnesium 300

Magnesium 300 är en extra stark form av magnesium med de absolut finaste formerna av magnesium (magnesiummalat, magnesiumcitrat och magnesiumglycinat) tillsammans med ekologisk spenat som är naturligt rik på magnesium. Magnesium 300 innehåller C-vitamin vilket behövs för korrekt absorption av magnesium. 

Magnesium aktiverar enzymer och är nödvändigt för kroppens proteinsyntes och kalciumomsättning. Magnesium spelar även en kritisk roll vid produktionen av kroppens energimolekyl nummer ett, ATP. Magnesium behövs även för att vissa enzymer ska fungera. Studier har visat att en stor andel av befolkningen har brist på magnesium. Brist på magnesium kan ge hämmad tillväxt, beteendestörningar, störningar i hjärtfunktionen bland annat.

Läkaren Carolyn Dean som har skrivit boken "The Magnesium Miracle" säger: "Magnesiumbrist kan orsaka symptom som oro, depression, muskelsvaghet, trötthet, ögonryckningar, sömnbesvär, minnessbesvär, nervositet och förhöjd puls."

Magnesium 300

Zink

Zink är ett mineral (spårelement) som ingår i flertalet viktiga processer bland annat: tillväxt, immunförsvaret, sårläkning, nervsystemet, enzymer, hud- och hårhälsa samt reproduktionsfunktionen är beroende av zink. Zink tillsammans med MSM har mycket bra effekt på vita prickar på naglarna. Brist på zink hos barn ger tillväxthämning och störd utveckling, brist hos vuxna ger hudförändringar, försämrad sårläkning och försämrad aptit.

Zink från MegaFood är en överlägsen källa för detta essentiella näringsämne. MegaFood mineraler kommer från whole food (hel, icke-processad mat) till skillnad från isolerade syntetiskt framställda mineraler. Det är anledningen till att MegaFood mineraler bibehåller viktiga kofaktorer som behövs för maximalt upptag av kroppen och cellerna.

Zink

Write Your Own Review
Du recenserar:Sömn- och återhämtning
Betyg