Facebook Pixel

Turmeric Response – Gurkmejakapslar

Gurkmeja med piperin är speciellt framtagen för att stötta hela kroppen. Den innehåller gurkmeja med piperin för högsta biotillgänglighet.

 • Gurkmeja med piperin för maximalt upptag av alla kurkuminoider
 • Innehåller 475 mg kurkumin per kapsel
 • Testad fri från soja, bekämpningsmedel och tungmetaller
639 kr
  • Fri frakt, skickas omgående
  • Leveranstid: 1-2 arbetsdagar
  • Slut i lager Bevaka lagerstatus
  Storlek
  60 kapslar
  Rek. pris.
  639 kr
  Räcker i
  60 dagar
  SKU
  40179
  UPC
  0 51494 40179 8

  Produkten har utgått ur sortimentet
  Produkten ersätts av Turmeric Strength från MegaFood, en förbättrad och speciellt framtagen produkt för att stötta hela kroppen.

Turmeric Response – Gurkmejakapslar

Gurkmeja med piperin är en produkt som kan användas av alla för att stötta kroppen. Gurkmeja, en rot i familjen ingefära, innehåller så kallade kurkuminoider. Dessa är de gula pigment som finns i gurkmeja. Den mest kända är kurkumin, en polyfenol, som anses ha antiinflammatoriska egenskaper. Den kan även öka kroppens produktion av tre viktiga antioxidanter: glutation, katalas och superoxiddismutas. Gurkmeja har generellt relativt låg biotillgänglighet men piperin, svartpepparextrakt, som finns i Gurkmeja med piperin från Innate Response ökar tillgängligheten avsevärt.

Som ett av få företag i världen köper Innate Response, tillsammans med systerföretaget MegaFood, in hela grönsaker, frukter, örter och bär. De maler och torkar råvarorna själva under låg temperatur vilket är mycket ovanligt. De allra flesta företag som tillverkar whole food köper in färdig-torkat pulver från tredje part. Ofta används spray-drying, drum-drying eller frystorkning som alla skadar råvaran mer eller mindre. Innate Response torkar med Refractance Window Drying, den till dags dato, mest skonsamma torkmetoden som finns. Innate Response har även eget laboratorium som används för att kontrollera produkten vid tre olika tillfällen. De skickar dessutom varje batch till flera olika tredjeparts-laboratorium för oberoende kontroller av bland annat bekämpningsmedel, ogräsmedel och andra gifter. Det finns inget annat företag som tillverkar whole food som är så rigorösa som Innate Response och systerföretaget MegaFood.

Vill det veta mer om varför vi valt MegaFood och Innate Response? Läs här.

Innehåll per dagsdos 
Gurkmejaextrakt (varav 475 mg kurkumin) 500 mg
Svartpeppar (varav 4,75 mg piperin) 5 mg

Ingredienser

Gurkmeja (Curcuma longa, extrakt 95 %), fyllnadsmedel (cellulosa), klumpförebyggande medel (kiseldioxid), svartpeppar (Piper nigrum, extrakt 95 %), vegetabilisk kapsel (cellulosa).

Dosering

1 kapsel om dagen till mat. Vid svårigheter att svälja kan kapseln tas isär och innehållet strös på mat eller i dryck som konsumeras direkt. Observera att gurkmeja färgar av sig.

Whole food

Den här produkten tillverkas av gurkmeja och piperin. Genom en unik process skapas ett whole food-kosttillskott med hög biotillgänglighet. Läs mer på www.greatlifegroup.com

Observera

Rekommenderad dagsdos bör ej överskridas. Förvaras utom räckhåll för barn. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Förvaras i rumstemperatur. Placera aldrig kosttillskott nära en värmekälla, i direkt solljus eller i fuktig miljö. Förslut burken ordentligt. Tillverkad i USA.

Write Your Own Review
Du recenserar:Turmeric Response – Gurkmejakapslar
Betyg