Clear Response

Clear Response är en skonsam detox- och avgiftningsformula som stödjer leverns fas I och fas II-avgiftning samt ett proteintillskott och näringsstöd.

 • Skonsam avgiftning och näringsstöd med enzymer
 • Lättupptagligt vegetabiliskt ärtproteinpulver
 • Smakar gott och blandar sig lätt
 • Fri från vete, mjölk, majs och bekämpningsmedel
649 kr
  • Fri frakt
  • Leveranstid: 2-4 arbetsdagar
  • Slut i lager Bevaka lagerstatus
  Storlek
  567 g
  Rek. pris.
  649 kr
  Portioner
  21 serveringar
  SKU
  44015
  UPC
  0 51494 44015 5

  Innate Response har dessvärre upphört att tillverka Clear Response. Vi rekommenderar Vegan Protein samt Daily Purify Booster i kombination som ersättning.

Clear Response

Clear Response är en skonsam detox- och avgiftningsformula som stödjer leverns fas I och fas II-avgiftning. Med ingredienser som bland annat Greenselect® Phytosome® , glycin, mariatistel, kardborre, bromelain, gurkmeja och bredspektrum enzymer är Clear Response troligtvis marknadens bästa detox-produkt. Det är även ett oerhört bra post-exercise tillskott med 15 gram protein samt skonsam avgiftning av de metaboliter som bildas vid träning, exempelvis mjölksyra.

Clear Response innehåller även glutamin, vilken är den mest effektiva aminosyran vad gäller återhämtning. Glutamin stimulerar en naturlig höjning av tillväxthormoner, hämmar mjölksyran och är ett mycket bra allroundtillskott som med fördel kan kombineras med övriga näringstillskott. Under vissa omständigheter där kroppen utsetts för mer stress än vad som anses normalt sker en ogynnsam nedbrytning, exempelvis vid diet, dålig kosthållning eller sjukdom. Aminosyror börjar brytas ned under dessa tillstånd därför att centrala och vitala organ behöver dem mer för att bibehålla kroppens allmänhälsa. Kroppens första reaktion är alltså att ”kannibalisera” näring från muskulaturen då de centrala organen prioriteras före muskelmassa. Den första aminosyran som bryts ner är just glutamin och därefter frigörs stora mängder grenade aminosyror. Glutamin är även en perfekt byggsten för glutation som är en av kroppens kraftfullaste antioxidant. Ju mer glutation som finns i cellerna, desto bättre skyddas kroppen mot fria radikaler.

Clear Response innehåller även MSM (Methyl Sulfonyl Methane) vilket är organiskt svavel som finns helt naturligt i kroppen och i den mat du äter. Svavel kallas för naturens "skönhetsmineral" eftersom den anses hålla huden mjuk och ungdomlig samt anses bidra till starkt och välmående hår och naglar. Svavel är nödvändigt för produktion av kollagen och keratin vilket är det protein som behövs för att stärka och underhålla hud, hår och naglar. MSM ger därför flexibilitet, ton och styrka åt muskler, leder, hud, hår och naglar. Dr. Stanley Jacob, medlem i Research Fellowship från Harvard Medical School i USA samt forskare vid Oregon Health Science University i USA har forskat på MSM i över 30 år. Han menar att MSM som bland annat ingår i kollagenprocessen minskar ärrvävnad. Han menar vidare att MSM minskar inflammationer i kroppen. En dubbelblindstudie i USA på MSM effekt på hår och naglar konstaterade att 100% av de som fått MSM, uppvisade ökad och förbättrad hårtillväxt jämfört med en person i den grupp som fått placebo. En annan dubbelblindstudie visade att de som fått MSM fått en ökad nageltillväxt samt tjockare och starkare naglar. Det som stärker hud, hår och naglar stärker även huden. The Effectiveness of the Use of Oral msm (Methylsulfonylmethane) Supplementation on Hair & Nail Health. By Ronald M. Lawrence, M.D.

Clear Response innehåller även Quercetin vilket är en flavonoid som förekommer som ett naturligt gult färgämne i grönsaker och frukt. Quercetin har tillskrivits en rad positiva fysiologiska effekter, framförallt som stark antioxidant. Livsmedel som innehåller quercetin bidrar till att hålla kroppen frisk. Clear Response innehåller även enzymet bromelain, nässla, broccoliextrakt, L-Lysine (vilket motverkar herpes simplex) samt flera olika vitaminer och mineraler som stödjer en naturlig avgiftningsprocess.

Innate Response

Innate Response har tillverkat whole food kosttillskott sedan 1973 och är, tillsammans med systerföretaget MegaFood, ett av de mest kompetenta företagen i världen på wholefood. Det här vad de står för:

 • Whole Food för majoriteten av sina kosttillskott
 • Ekologiska ingredienser
 • Innehåller inte gluten, mjölkprodukter, soja, majs eller vete
 • Tredjepartskontroll för bekämpningsmedel och tungmetaller
 • Följer GMP standard (Good Manufacturing Practice)
 • Kan intas av vegetarianer
 • RAW Food

EFSA-Q-2008-4616

EFSA-Q-2008-4615

Innehåll

Clear Response

Dosering

En skopa (27 gram) blandas med 3 dl vatten. Kan även tillsättas i exempelvis smoothies.

Vad kan jag mer göra för att stöjda min magtarmkanal som inte fungerar som den ska?

Det viktigaste är att undvika skräpmat, socker, läsk och för mycket omega-6 fetter från växtoljor. Det kan även vara värt att prova att undvika sädesslag och mjölkprodukter. Därtil rekommenderar vi probiotika.

Jag tränar hårt, hur kan Glutmin som finns i Clear Response hjälpa mig?

Glutamin är den rikligaste förekommande aminosyran i kroppen och med hög koncentration i musklerna. Glutamin ökar proteinsyntesen, ökar kvarhållandet av kväve, minskar nedbrytning av muskler, minskar återhämtningstiden efter ett träningspass samt stimulerar immunförsvarsfunktioner. Kroppen går konstant igenom olika faser av anabolism (uppbyggandet av muskler) och katabolism (nedbrytningen av muskler). Vid katabolism bryts kväve ner och glutamin tas från musklerna. Eftersom kroppen behöver glutamin för mängder av olika funktioner som kroppen prioriterar över muskelbildning kommer kroppen om det inte finns tillräckligt med glutamin, således inte att fördela glutamin till musklerna. Utan glutamin kan man inte bygga muskelmassa. Ju mer stress som vi belastas med desto mindre glutamin får våra muskler. Ett mycket hårt tråningspass är en stor belastning för kroppen och en stressituation uppstår vilket tar glutamin från musklerna. Det är anledningen till att man rekommenderar glutamintillskott innan träning; på så vis finns det tillräckligt med glutamin till muskelcellerna för att reparera sig och öka i volym samtidigt som andra funktioner som kräver glutamin även får adekvat dos av glutamin. Glutamin har använts inom sjukvården vid akuta trauman som kräver stora mängder glutamin. En allvarlig bilolycka leder exempelvis till ett kraftigt katabolt tillstånd (muskler bryts ner) eftersom kroppen tar glutamin från musklerna för att med det glutaminet hantera mer livsvikiga funktioner. Det är anledningen till att höga doser av glutamin har använts inom vården för att förebygga eventuell muskelnedbrytning. Samma logik, fast i betydligt mindre skala gäller vid träning. Om kroppen får extra glutamin innan ett hårt träningspass kommer den inte att ta glutamin från musklerna. Glutamin rekommenderas därför till dem som tränar hårt och eventuellt till dem som försöker bli av med förkylning eller influensa.

Jag tränar inte men har hört att glutmin skulle vara bra även för immunförsvaret?

Glutamin kan vara fördelaktigt om du tränar hårt men det kan även reparera skador i mag-tarmkanalen eftersom aminosyran glutamin används av cellerna för att reparera sig. Dessutom använder immunförsvarceller aminosyran glutamin.

Finns det studier på att quercetin hjälper även mot bihålebesvär?

Forskare vid Ludwig Maximilians Universitet i München har visat att quercetin har en antioxidativ effekt på nasal mucosa celler. Reiter M, Rupp K, Baumeister P, Zieger S, Harréus U. Antioxidant effects of quercetin and coenzyme Q10 in mini organ cultures of human nasal mucosa cells. Anticancer Res. 2009 January 29(1):33-9. Department of Otorhinolaryngology/Head and Neck Surgery, Grosshadern Clinic, Ludwig Maximilians University, Marchioninistrasse 15, 81377 Munich, Germany.

Kan jag ta tillskott som innehåller MSM trots att jag är allergisk mot sulfater och sulfiter?

MSM är en "Sulfonyl"-förening och hör inte ihop med sulfater, sulfiter eller svavelbaserade läkemedel som är kända för att orsaka irritation. MSM anses ha i stort sett lika låg biologisk och farmaceutisk toxicitet som vatten enligt Dr. Stanley Jacob och enligt neurologen Ronald M. Lawrence, MD

Write Your Own Review
Du recenserar:Clear Response
Betyg