Lagerrensning – fynda livsmedel och hälsokost

Mushroom Coffee Mix with Chaga – EKO

Ekologiskt Kaffe Instant Cordyceps & Chaga från Four Sigmatic är ett instantpulver med ekologiskt kaffe och ekologiska medicinalsvampar som blandas ut i hett vatten. Innehåller cordyceps som kan öka fysiska prestationer och chaga som som hjälper till stötta immunförsvaret. Det är perfekt som ersättning till vanligt kaffe. 

 • Ekologiskt kaffe med medicinalsvampar
 • Med cordyceps, chaga och Sibirisk ginseng
 • Fritt från socker
 • Vegan
Special Price 139 kr Regular Price 163 kr
  • Fri frakt över 298 kr
  • Snabba leveranser
  • Hemleverans
  • Slut i lager
  Storlek
  10 påsar
  Rek. pris
  163 kr
  Varumärke
  Portioner
  -
  Art. nr
  4845
  EAN
  4897039310721

Mushroom Coffee Mix with Chaga – EKO

Ekologiskt Kaffe Instant Cordyceps & Chaga från Four Sigmatic är ett instantpulver med ekologiskt kaffe och ekologiska medicinalsvampar som blandas ut i hett vatten. Innehåller cordyceps som kan öka fysiska prestationer och chaga som som hjälper till stötta immunförsvaret. Ekologiskt Kaffe Instant Cordyceps & Chaga innehåller dessutom Sibirisk ginseng. Det är perfekt som ersättning till vanligt kaffe.

Cordyceps (Cordyceps sinensis) är en kraftfull medicinalsvamp som traditionellt har använts för att stärka kroppens förmåga att boosta prestationer i samband med fysisk aktivitet. Cordyceps har även använts traditionellt för anti-aging, för att öka lust och motverka utmattning.

Chaga (Inonotus obliquus), som heter sprängticka på svenska, är en effektiv medicinalsvamp som har använts traditionellt för att stötta immunförsvaret och motverka inflammation.

Sibirisk ginseng (Eleutherococcus senticosus) kallas ryskrot på svenska. Det är en adaptogen som traditionellt har använts för att ge öka ork och energi. Sibirisk ginseng har i forskning visat sig öka uthållighet vid konditionsträning.

Four Sigmatic testar ingredienserna i Ekologiskt Elixir Instant Kaffe Cordyceps & Chaga hos ett oberoende tredjeparts-laboratorium. 

Referenser & vetenskapliga studier

Ingredienser

Per dagsdos 2 påsar (5 g): Arabica instant kaffe* (3800 mg), Chagaextrakt* [Inonotus obliquus] (700 mg), Cordycepsextrakt* [Ophiocordyceps sinensis] (300 mg), sibirisk ginseng* (200 mg). 


*Ekologiskt certifierad ingrediens. 

Dosering

1 påse per dag i en kopp med hett vatten, 1–2 gånger per dag. Blandas ut och drickes förslagsvis till morgonen och förmiddagen istället för vanligt kaffe. Observera att koffein kan påverka nattsömnen negativt om det dricker för sent på dagen. 

Observera

Kosttillskott bör ej användas som alternativ till en varierad kost. Överskrid ej den angivna rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn. Om man tar blodförtunnande mediciner bör man konsultera sin läkare innan man tar chaga. Chaga kan dessutom sänka blodsockret. Gravida och ammande bör ej inta medicinalsvampar utan läkares inrådan. 

Write Your Own Review
Du recenserar:Mushroom Coffee Mix with Chaga – EKO
Betyg