Iron Response – järntabletter

Rating:
98% of 100
 • Whole food-järn som bidrar till normal bildning av röda blodkroppar. 
 • Ger inte upphov till mag- och tarmbesvär
 • Testad fri från bekämpningsmedel, ogräsmedel, glyfosat, gluten, soja, GMO och mjölkprodukter
449 kr
Kostnad per dag:
4,99 kr
  • Fri frakt över 298 kr
  • Snabb leverans
  • Finns i lager
  Storlek
  90 tabletter
  Rek. pris
  449 kr
  Portioner
  90
  Art. nr
  40010
  EAN
  0 51494 40010 4

Iron Response – järntabletter

Iron Response är ett kosttillskott baserat på whole food och raw food som bidrar till normal bildning av röda blodkroppar. Den innehåller även vitamin B12, folsyra, C-vitamin, rödbeta, apelsin och broccoli. Den innehåller järn som även bidrar till normal bildning av hemoglobin och till normal syretransport i kroppen. Iron Response bidrar till att minska trötthet och utmattning. Iron Response ger inte upphov till mag- och tarmbesvär. 

Vill det veta mer om varför vi valt MegaFood och Innate Response? Läs här.

Innehåll per dagsdos   % av DRI
Vitamin C (askorbinsyra) 15 mg 19
Folsyra (folsyra) 408 µg 204
Vitamin B12 30 µg 1200
Järn (järnglycinat) 26 mg 186
Rödbeta (Beta vulgaris) eklogisk 125 mg *

Matblandning (ekologisk):

Råris (Oryza sativa), Apelsin (Citrus sinensis), Broccoli (Brassica oleracea italica)

36 mg *

DRI = Dagligt referensintag
* DRI ej fastställt

Övriga ingredienser

Fermenterade ämnen (risprotein (Oryza sativa), autolyserat jästextrakt, ekologiskt råris (Oryza sativa), inaktiv jäst (Saccharomyces cerevisiae)), ytbehandlingsmedel (stearinsyra), risprotein (Oryza sativa), klumpförebyggande medel (kiseldioxid), autolyserat jästextrakt, fyllnadsmedel (cellulosapulver).

Dosering

1 tablett per dag. Kan tas med eller utan mat. Tabletten kan krossas eller mortlas och strös på mat eller i dryck vid svårigheter att svälja.

Whole food

Den här produkten tillverkas av riktig mat, vitaminer och mineraler. Varje vitamin och mineral kombineras med utvalda grönsaker, frukt eller näringsjäst i en unik process för att skapa ett whole food-kosttillskott med hög biotillgänglighet. Läs mer på www.greatlifegroup.com

Observera

Rekommenderad dagsdos bör ej överskridas. Förvaras utom räckhåll för barn. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Förvaras i rumstemperatur. Placera aldrig kosttillskott nära en värmekälla, i direkt solljus eller i fuktig miljö. Förslut burken ordentligt. Tillverkad i USA.

Stämmer det att man ska ta järn och C-vitamin tillsammans? 

Vitamin C ökar järnupptaget och Iron Response innehåller C-vitamin. Vill man ha extra C-vitamin rekommenderar vi denna

Jag får ont i magen och blir förstoppad av de flesta järntillskott jag har tagit. Varför då?

Flertalet järntillskott innehåller lågkvalitetsformer av järn. Vissa former tas upp till endast några få procent och kan dessutom skapa ganska ordentliga mag- och tarmbesvär med förstoppning som följd. Iron Response och MegaFoods BloodBuilder skapar inte mag- och tarmproblem. Läs mer här.

Jag har låga blodvärden, vad innebär det?

Vänligen kontakta oss på [email protected] för en komplett genomgång av de olika värden relaterade till järn och blod.

Recensioner
 1. Fantastisk produkt
  Rating
  100%
  Fantastisk produkt. Fick Duroferon utskrivet av min läkare pga mycket lågt blodvärde. Jag fick direkt biverkningar av tabletterna och testade Iron response istället. Efter enbart några veckor var mina värden normala. Tack för en fantastisk produkt och mycket hjälpsam kundtjänst!

  Kommentar av

  Publicerad

 2. Överlägset bäst!
  Rating
  100%
  När jag var gravid hade jag alarmerande lågt järnvärde. Jag klarade inte att ta de tabletter läkaren rekommenderade och då hittade jag tips om dessa på nätet. Mitt värde blev till och med högre än det varit vid inskrivning och inga biverkningar! Tipsar alltid om dessa nu och lovar att de är så värda!

  Kommentar av

  Publicerad

 3. Bästa järntillskottet!
  Rating
  100%
  Har ätit Iron i snart två månader. Bästa järntillskott jag nånsin tagit!

  Kommentar av

  Publicerad

 4. Bästa järntillskottet
  Rating
  100%
  Enda som fungerar för mig. Har känslig mage och av dom här tabletterna påverkas inte min mage någonting. Håller järnvärdet jättefint tack vare Iron response.

  Kommentar av

  Publicerad

 5. Enda järntabletter jag tål!
  Rating
  100%
  Iron response är de enda järntabletterna som min superkänsliga mage tål! Och mina järnvärden ökar stadigt när jag äter dessa.

  Kommentar av

  Publicerad

 6. Super!
  Rating
  100%
  Min absoluta favorit tabletter. Kan inte ta några andra järntabletter än iron response. Började med de när jag var gravid och tar de nu varje gång jag har Period. Känner mig så mycket piggare och min mage får lov att jobba på som vanligt. Rekommenderar dessa till alla! Tabletterna luktar lite stall:ish. Men de är super!

  Kommentar av

  Publicerad

 7. Enda som funkar!
  Rating
  100%
  Enda järntillskottet jag kan äta och inte bli dålig i magen!

  Kommentar av

  Publicerad

 8. Högre Ferritin
  Rating
  80%
  Denna höjde mitt Ferritin och är det enda järn min mage har tolererat (förutom järninfusion då...)

  Kommentar av

  Publicerad

 9. Äntligen resultat
  Rating
  80%
  Är gravid och får kämpa för att få upp mitt låga järnvärde, äter 4 tabletter om dagen just nu och det är det ända som ger resultat, klättrar några steg för varke mätning med några veckors mellanrum. Inga bieffekter alls med mig mage, till skillnad från de järntabletter jag köpt på apotek som slutat med inget högre järnvärde och total förstoppning.

  Skulle gett full pott om det inte vore för priset och att jag behöver ta flera stycken, men dom är fantastiska ändå jämfört med alla andra järntabletter jag testat.. smakar starkt och rätt stora men sväljer med ex juice så går det lätt !

  Kommentar av

  Publicerad

 10. Rekommenderas varmt!
  Rating
  100%
  Rekommenderas varmt! Har inte tålt andra på marknaden! Iron Response har höjt mitt Ferritin, jag mår bättre och har mer energi! Tabletten är delbar, är lätt att svälja och verkar absorberas lätt i magen utan konstig syntetisk bismak eller andra biverkningar!

  Kommentar av

  Publicerad

 11. Fungerar bra!
  Rating
  100%
  Har ätit dessa tabletter i 3 veckor och mina värden har blivit bättre.Började med 1 tablett m dagen och efter 2 veckor tog jag 2 på grund av mina låga blodvärden.Magen mår dessutom bra. Så är så nöjd!

  Kommentar av

  Publicerad

 12. Wow!!! Stor skillnad!!!
  Rating
  100%
  Måste bara säga WOW! Kvinnor, glöm inte bort att vi av natur lätt får järnbrist som leder till nedstämdhet, oro och utmattning! Käkat Innate Iron Response i några veckor! Stor skillnad. Från att känna mig 20 år äldre och utmattad till lite glad, ung och glittrig!!

  Kommentar av

  Publicerad

 13. Rekommenderar till alla med järnbrist!
  Rating
  100%
  Provade Innate Iron response först när jag var gravid och fick jättebra järn värde på kort tid, vilket jag inte kunde få med de andra tabletterna. Nu, 5 månader efter förlossningen så har jag järnbrist igen och jag visste exakt vad jag ska köpa, den bästa produkten någonsin! Rekommenderar till alla med järnbrist!

  Kommentar av

  Publicerad

 14. Lätt upptagligt Järn utan magsmärtor
  Rating
  100%
  Min mamma har tagit järn produkter från apoteket och fick ont i magen. Men när hon testade den här produkten så fick hon inte alls ont. Den är däremot mer lättupptaglig än vanliga järntabletter och innehåller inte massa onödiga tillsatser.

  Kommentar av

  Publicerad

 15. Absolut bäst!
  Rating
  100%
  Mitt barnbarn började med Innate Respons Järn i samband med en otrolig trötthet och lågt ferritinvärde. Apotekets järn tålde hon inte. Hon är sååå nöjd med Innate och har nu blivit piggare, går i skolan och är även ute på kvällarna med kompisar. Så tacksam över att jag är nyfiken, intresserad och bara vill ha det bästa för min familjs kroppar. Så nu vet ni det.

  Kommentar av

  Publicerad

 16. Bästa
  Rating
  100%
  När jag var gravid och hade väldigt lågt järnvärde prövade jag dessa efter att jag blivit väldigt dålig av de från apoteket. Fungerade så bra och mitt värde blev t.o.m bättre än vid inskrivning. Rekommenderar till alla!

  Kommentar av

  Publicerad

 17. Fungerar verkligen super!
  Rating
  100%
  Under min graviditet gick jag från 110 i järnvärde till 130, på ca en månad!
  Min bm blev väldigt förvånad och glad över att det fungerar så bra.
  Jag har även IBS och mjölkproteinallergi, men magen klarar av dessa tabletter.

  Kommentar av

  Publicerad

 18. Fungerar SÅ bra!
  Rating
  100%
  Har alltid haft lågt blodvärde och försökt ta järntabletter av olika slag och dricka Blutsaft. När jag var gravid i v.12 hade jag 108 i hb, efter att ha ätit Niferex och druckit Blutsaft i ett par veckor. Nu i v.21 har jag 121 i hb och känner mig mycket friskare. Så skönt! Min barnmorska höjde på ögonbrynen av förvåning när hon såg resultatet och tyckte att det var jättebra att tabletterna funkar så bra. Kan tillägga att jag inte ändrat min kost till det bättre. Snarare tvärtom.
  Toppen-nöjd!

  Kommentar av

  Publicerad

 19. Toppenbra!
  Rating
  100%
  Jag har ätit Duroferon och Niferex under mina tidigare graviditeter. Blev så dålig och kräktes av dessa. Nu letade jag efter ett alternativ i min tredje graviditet och hittade detta o är så glad att jag gav det en chans. Från att järnvärdet låg på 110 (vecka 15) är det nu de sista dagarna (vecka 39) på 130. Rekommenderar verkligen!

  Kommentar av

  Publicerad

 20. Utmärkt
  Rating
  100%
  Använde mig av Iron response under min graviditet och den höjde mitt järnvärde perfekt utan några magbesvär. Jag låg på hb 103 som lägst men fick upp den på några veckor till normalt värde.

  Kommentar av

  Publicerad

 21. Bästa järntabletten!
  Rating
  100%
  Har tagit dessa i slutet av graviditeten. Mitt järnvärde höjdes från 110 till 135 på två månader (och då tog jag inte ens en varje dag för att jag glömde ofta). Först prövade jag med tabletterna som min barnmorska rekommenderade från apoteket, fick så ont i magen och mådde illa, men med Iron Respons har jag inte haft några magbekymmer alls. Rekommenderar!

  Kommentar av

  Publicerad

 22. Bra!
  Rating
  80%
  Min järnbrist med enorm utmattning, anfåddhet och håglöshet blev åtgärdad på ca en månad med Iron responsen (samt en akutinköpt liten flaska brutsaft i dubbel dos i väntan på tabletterna). Jag åt dubbel dos första veckan och sedan en om dagen. Iron respons är den bästa jag provat, men jag blev faktiskt hårdare i magen av dem. Inte tillnärmelsevis så illa som med andra jag provat förstås. Med andra (även sådana som marknadsförs som snälla mot magen) har det blivit som blålera i magen och nästan totalt stopp - bara små stenhårda svarta pluttar då och då. Med Iron respons var magen fortfarande nästan helt regelbunden, men hård, så det gjorde ont vissa gånger. Men det kan jag stå ut med. Ska äta extra mycket syrade grönsaker när jag äter dem i fortsättningen, så blir det nog bättre. Helt klart den bästa produkt jag provat. Jag äter mycket växtbaserat och har svårt med näringsupptaget, så nu kommer jag äta dem vid varje mens tillsvidare för att unvika brist. Tack för en bra produkt!

  Kommentar av

  Publicerad

 23. Bästa järntabletten på marknaden
  Rating
  100%
  Jag har typ testat alla som finns och har mått dåligt av alla förutom Iron Response. Inga andra järntabletter har höjt upp mitt järnvärde förutom dessa. Min barnmorska blev chockad när hon såg hur bra mitt järnvärde är för under alla år så har jag alltid haft järnbrist men nu har det ändrats tack vare Iron Response. Kommer aldrig att testa några andra än dessa.

  Kommentar av

  Publicerad

 24. Järntabletter som fungerar!
  Rating
  100%
  Jag är gravid och mitt HB hade sjunkit ner till 100. På 6 veckor med en tablett Iron Response varje dag har jag nu åter 122 vid dagens provtagning och min barnmorska var imponerad över hur snabbt värdet gått upp till normal nivå. Visar att tabletterna tas upp riktigt bra av kroppen. Och helt utan några magbesvär. Rekommenderas verkligen som alternativ till de märken som säljs på apoteken.

  Kommentar av

  Publicerad

 25. Bästa järntillskottet!
  Rating
  100%
  Det här är helt klart det bästa järntillskottet. Fixade min järnbrist på bara några dagar, jag gick från att vara konstant trött till att känna mig normal igen. Och inga problem med magen! Jag har ulcerös kolit och måste vara extra försiktig med vad jag stoppar i mig, och det här tillskottet gick jättebra att äta.

  Kommentar av

  Publicerad

 26. Väldigt fina järnvärden
  Rating
  100%
  Nu har jag ätit era järntabletter regelbundet och under lång tid och fått väldigt fina järnvärden trots att jag lämnar blod och inte äter duroferon. Min mage brukar "stanna upp" efter en tablett duroferon. Tackar för fina produkter.

  Kommentar av

  Publicerad

 27. Bästa tillskottet
  Rating
  100%
  Har ätit Iron response under graviditeten och haft ett supervärde! Nu har jag beställt en multitablett till mig och babyn.

  Kommentar av

  Publicerad

 28. Absolut bästa järntillskott
  Rating
  100%
  Har haft allvarlig vitamin och mineral brist efter en infektion skadade min tarm. Mina värde blev inte bättre tills jag började ta Innate Response vitamintillskott. För första gången på år blev min ferritinvärde bättre med Iron Response.

  Kommentar av

  Publicerad

 29. Toppen järnvärde
  Rating
  100%
  Den enda järntablett som lyckats få upp mina under alla år dåliga järnvärde. Även under graviditeten fick jag upp värdet som var dåligt först,min barnmorska sa jag skulle fortsätta med de tabletter som funkade så bra

  Kommentar av

  Publicerad

Write Your Own Review
Du recenserar:Iron Response – järntabletter
Betyg