Facebook Pixel

Karins immunförsvarspaket

Karin Björkegren Jones har tagit fram ett paket som bidrar till ett normalt immunförsvar. I detta paket har hon valt ut tre riktigt bra produkter som stöttar immunsystemet. Produkterna är äkta whole food från superföretaget MegaFood.  

 • Vitamin D3: D-vitamin bidrar till immunförsvarets normala funktion. Immunförsvarets T-celler har receptorer för D-vitamin. 
 • Zink: Whole food zink som förutom att bidra till immunförsvarets normala funktion även bidrar till normal syra-basbalans. 
 • Complex C: Whole food C-vitamin som bidrar till immunförsvarets normala funktion och som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.
Special Price 999 kr
Regular Price 1 157 kr

Du sparar 158 kr

  • Fri frakt över 298 kr
  • Leverans: 1-2 arbetsdagar
  • Finns i lager
  Storlek
  1 st
  Rek. pris.
  1 157 kr
  Varumärke
  Räcker i
  -
  SKU
  90056

Karins immunförsvarspaket

Vitamin D3

Produkt: Vitamin D3
Storlek: 30 tabletter
Varumärke: MegaFood

Zink

Produkt: Zink
Storlek: 60 tabletter
Varumärke: MegaFood

Complex C

Produkt: Complex C
Storlek: 60 tabletter
Varumärke: MegaFood


Vi har många helt kostnadsfria hälsoprotokoll som vi gärna delar med oss av. Vi har protokoll för olika besvär som IBS, Crohns, UC, sköldkörtelbesvär, vikt, sömn, candida, klimakterium, PCOS, detox, akne, hudbesvär, graviditet, urinvägsinfektioner och även för den som ofta blir sjuk eller förkyld för att nämna några av våra protokoll. Kontakta oss på info@greatlife.se så hjälper vi dig.

Write Your Own Review
Du recenserar:Karins immunförsvarspaket
Betyg