Hälsopaket av Johanna Bjurström

Hälsopaket av Johanna Bjurström

Johanna har varit entreprenör i över 20 år och har arbetat och drivit olika företag inom skönhet och hälsa. Hon har utbildat över 1000 Hälsoterapeuter i hennes metod med ett holistisk synsätt, där allt spelar roll, från hur du tänker, vilken miljö du vistas i till vad du stoppar i munnen samt på huden. Johanna har även skrivit böckerna ”Johannas 10 nycklar till en hållbar hälsa” och ”Happy Skin - Ung hud hela livet”, där hon tar upp om huden och kroppens samhörighet och varför olika hudproblem kan uppstå och vad man kan göra åt det.

Huden är ditt största utsöndringsorgan och de saker som din kropp inte kan ta hand om visar sig ofta på huden som exempelvis akne, eksem, pigmenteringar och att du åldras snabbare. Det är kroppens egna språk som talar om för dig vad som inte står rätt till på insidan. Men tyvärr har vi inte lärt oss att tyda språket som gör att vi kan förstå vad den vill säga oss. Det är det Johanna bland annat lär ut.

Tillsammans med Greatlife.se har Johanna satt ihop några riktigt bra hälsopaket som kommer göra att du strålar och mår som bäst!

Mina utvalda hälso och skönhetspaket:

  1. Marknadens mest avancerade paketet för hud, hår och nagel-hälsa speciellt framtaget av Johanna Bjurström!
    Special Price 1 649 kr Regular Price 1 776 kr

Egenvårdsprotokoll och hälsoråd

Våra egenvårdsprotokoll ska inte användas för att ställa diagnos, behandla eller bota sjukdomar. Våra egenvårdsprotokoll är råd och tips för egenvård som inte ersätter konventionell sjukvård. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Gravida bör kontakta en kvalificerad hälsorådgivare eller läkare före användning av SF722, Olivbladsextrakt och MSM.

Kontakta vår kundtjänst på [email protected] för att få kostnadsfria kostråd men även andra kostnadsfria egenvårdsråd och hälsoprotokoll som du kan följa vid olika hälsobesvär.