Hälsopaket av Johanna Bjurström

Hälsopaket av Johanna Bjurström

Johanna hjälper och utbildar kvinnor till en bättre hälsa från både insidan och utsidan. Johanna är din Hälsohero som ger dig nycklarna till en hållbar hälsa och skönhet!

För att du skall få en hållbar hälsa och skönhet krävs det träning i små steg. Då menar jag inte enbart motion, utan allt som du inte har tränat på som är ovant för dig när det gäller en förbättring av din hälsa. Du har förmodligen tränat åt fel håll för länge, som gjort att du hamnat exempelvis i att din mage inte fungerar eller din hud har tappat sin lyster och på köpet kommer olika hudproblem. Huden är ditt största utsöndringsorgan och de saker som din kropp inte kan ta hand om visar sig ofta på huden som exempelvis akne, eksem, pigmenteringar och att du åldras snabbare. Det är kroppens egna språk som talar om för dig vad som inte står rätt till på insidan, men vi har inte lärt oss att tyda språket. Jag hjäper och utbildar kvinnor till en bättre hälsa i min fantastiska beprövade metod så du får mer energi, en bättre hälsa och en fastare och finare hud! Jag vill att du skall må bra inifrån och ut! Använd dig av rena, ekologiska och naturliga produkter och det gäller även kosttillskott och äta en näringsrik kost, vilket gynnar hela din kropp från insida och ut!

Tillsammans med Greatlife.se har jag satt ihop några riktigt bra hälsopaket som kommer göra att du strålar och mår som bäst!

Johanna Bjurström

Johanna har drivit business inom skönhets och hälsobranschen i över 20 år och hon är utbildad dermopat, homeopat, inom näring, PT, coach, hudterapeut, mikronäringsterapeut och inom funktionsmedicin och hon har skrivit boken Johannas 10 nycklar - med recept för optimal hälsa och livskraft. Idag driver hon skolan Holistic Health Academy och utbildar dig till Hälso och livsstilscoach och till Advanced Skin Therapist. Utbildningarna bygger på ett holistisk synsätt, där allt spelar roll och där man tittar på vad just DU behöver och vad som passar dig och din kropp och hud för att du skall må som bäst!

Mina utvalda hälso och skönhetspaket:

  1. Marknadens mest avancerade paketet för hud, hår och nagel-hälsa speciellt framtaget av Johanna Bjurström!
    Special Price 1 649 kr Regular Price 1 776 kr

Egenvårdsprotokoll och hälsoråd

Våra egenvårdsprotokoll ska inte användas för att ställa diagnos, behandla eller bota sjukdomar. Våra egenvårdsprotokoll är råd och tips för egenvård som inte ersätter konventionell sjukvård. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Gravida bör kontakta en kvalificerad hälsorådgivare eller läkare före användning av SF722, Olivbladsextrakt och MSM.