JANUARIREA – 20% RABATT PÅ UTVALDA PRODUKTER MED KODEN JAN22

Kryddor

Ekologiska kryddor

Vi har valt ut 100 % ekologiska kryddor av absolut högsta kvalitet. Du finner gurkmeja, ingefära, äkta Ceylon-kanel, fänkålsfrön och anis. Just fänkålsfrön och anis är utmärkta för att stimulera matsmältningen. Ta en nypa av varje direkt efter måltiden och tugga för att underlätta matsmältningen. Kryddorna går givetvis att använda även till matlagning och bakning. 

Visste du att vi även har kostnadsfria kostråd, hälsotips och egenvårdsprotokoll för mängder av hälsobesvär eller för dig som bara vill optimera hälsan. Kontakta oss på info@greatlife.se så hjälper vi dig.

 1. Nyttiga fänkålsfrön från Sonnentor
  Special Price 69 kr Regular Price 72 kr
 2. Nyttiga anisfrön från Sonnentor
  Special Price 34 kr Regular Price 38 kr
 3. Ekologiska malen ingefära från Sonnentor
  Special Price 34 kr Regular Price 38 kr
 4. Ekologisk malen kardemumma från Sonnentor
  Special Price 59 kr Regular Price 75 kr
 5. Ekologiska malen äkta (Ceylon) kanel från Sonnentor
  Special Price 34 kr Regular Price 38 kr
 6. Ekologiska malen gurkmeja från Sonnentor
  Special Price 34 kr Regular Price 38 kr

Egenvårdsprotokoll och hälsoråd

Våra egenvårdsprotokoll ska inte användas för att ställa diagnos, behandla eller bota sjukdomar. Våra egenvårdsprotokoll är råd och tips för egenvård som inte ersätter konventionell sjukvård. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Gravida bör kontakta en kvalificerad hälsorådgivare eller läkare före användning av SF722, Olivbladsextrakt och MSM.