JUST NU – 20 % rabatt på produkter för hår, naglar och hud!

UVI-paketet – Pro

Tre superprodukter för dig som har problem med urinvägsinfektioner. Motverkar urinvägsinfektion, stärker floran i tarm och underliv samt bidrar till immunförsvarets funktion.  

 • Motverkar urinvägsinfektion som beror på E-coli
 • Balanserar tarmfloran och floran i underlivet
 • Stärker immunsystemet
 • Fria från socker, gluten, vete, majs, mjölkprodukter och hormonstörande ämnen
Special Price 1 279 kr
Regular Price 1 407 kr
  • Fri frakt över 298 kr
  • Snabb leverans
  • Finns i lager
  Storlek
  1 st
  Rek. pris
  1407 kr
  Varumärke
  Art. nr
  BDL702

UVI-paketet – Pro

D-Mannose med tranbär, hibiskus & maskros

D-Mannose med tranbär, hibiskus & maskros är en produkt som reducerar ohälsosam biofilm i urinröret och som motverkar urinvägsinfektion. D-Mannose är den aktiva ingrediensen mot urinvägsbesvär i tranbärsjuice. Den finns även i små mängder i bär, persikor, äpplen bland annat. D-Mannose är en monosackarid som inte ger de leverproblem som fruktos kan göra. Kroppen tar upp D-Mannos mycket långsammare än glukos och mycket små mängder metaboliseras så effekten på blodsockret är liten. D-Mannose omvandlas inte till glykogen. Huvuddelen av D-Mannoset filtreras i njurarna och går via urinblåsan genom urinvägarna ut ur kroppen. I urinvägarna bär D-mannoset med sig de ogynnsamma bakterierna ut med urinen.

D-Mannose

Flora Plus+ Probiotika 

Flora Plus+ Probiotika är den bästa probiotika vi har stött på. Den har 16 kliniskt undersökta och icke-konkurrerande stammar och 20 miljarder bakterier per kapsel. Flora Plus+ Probiotika  passar både kvinnor och män och är utmärkt för personer med IBS, Ulcerös Kolit och Crohns. 

Flora Plus+ Probiotika tillverkas inte bara under det rigorösa kvalitetssäkringssystemet ISO9001 utan även den internationella ledningssystemstandarden för livsmedelssäkerhet, ISO 22000 och HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points). Flora Plus+ Probiotika är naturligt fri från gluten, mjölkprodukter och den passar både veganer och vegetarianer. 

Flora Plus

Daily C-Protect Booster 

Daily C-Protect Booster är ett superfoodpulver med nyttig wholefood, örter och fytokemikalier som stödjer immunförsvaret. Den innehåller ekologiska apelsiner, ekologiska blåbär och ekologiska tranbär. Dessutom innehåller Daily C-Protect Booster även ekologisk astragalusrot samt ekologiska Schisandrabär. Astragalus har traditionellt använts mot förkylningar, luftvägsinfektioner, allergier samt för att stöjda immunförsvaret. Schisandrabär har traditionellt använts för att ökad energi, mot hosta och för att stimulera blodcirkulationen.

Daily C-Protect Booster

Write Your Own Review
Du recenserar:UVI-paketet – Pro
Betyg
Relaterade produkter
 1. MegaFood Zinc
  Zink
  , 60 tabletter eller 120 tabletter
  Rating:
  100%
  369 kr
 2. Köp One Daily från Innate Response. Äkta whole food vitaminer och mineraler i raw food-form.
  Rating:
  100%
  619 kr
 3. GI Response
  Rating:
  100%
  659 kr
 4. Köp Matsmältningsenzymer online
  Rating:
  100%
  Special Price 499 kr
  Regular Price 549 kr
 5. Köp Astaxanthin
  Rating:
  100%
  Special Price 329 kr
  Regular Price 349 kr
 6. Purple Defense Dr Mercola
  Rating:
  100%
  Special Price 699 kr Regular Price 799 kr