Lagerrensning – fynda livsmedel och hälsokost

Mushroom Elixir Mix with Reishi – EKO

Ekologiskt Elixir Instant Reishi & Tulsi från Four Sigmatic är ett instantpulver med ekologiska medicinalsvampar som blandas ut i hett vatten. Innehåller reishi som hjälper till att varva ner på kvällen och rulsi som minskar stress. Perfekt som kvällste.

 • Ekologiskt te med medicinalsvampar
 • Med reishi och tulsi (helig basilika)
 • Naturligt fritt från koffein och fritt från socker
 • Vegan
Special Price 239 kr
Regular Price 315 kr
  • Fri frakt över 298 kr
  • Snabba leveranser
  • Hemleverans
  • Finns i lager
  Storlek
  20 påsar
  Rek. pris
  315 kr
  Varumärke
  Portioner
  -
  Art. nr
  4830
  EAN
  4897039310363

Mushroom Elixir Mix with Reishi – EKO

Ekologiskt Elixir Instant Reishi & Tulsi från Four Sigmatic är ett instantpulver med ekologiska medicinalsvampar som blandas ut i hett vatten. Innehåller reishi som hjälper till att varva ner på kvällen och tulsi som minskar stress. Ekologiskt Elixir Instant Reishi & Tulsi innehåller dessutom ekologiskt åkermynta-extrakt och ekologiskt nyponextrakt. Ekologiskt Elixir Instant Reishi & Tulsi är perfekt som kvällste. 

Reishi (Ganoderma lucidum) kallas lackticka på svenska. Det är en fantastisk medicinalsvamp som traditionellt har använts för att stärka immunförsvaret, motverka utmattning och depression samt hjälpa till att varva ner. Varje portion innehåller 1500 mg torkad reishi-svamp. 

Tulsi (Ocimum tenuiflorum) kallas helig basilika på svenska. Det är en så kallad adaptogen ört som traditionellt har använts för att minska effekterna av stress och oro. Tulsi har även använts traditionellt för att hjälpa till att bidra till en god sömn. 

Four Sigmatic testar ingredienserna i Ekologiskt Elixir Instant Reishi & Tulsi hos ett oberoende tredjeparts-laboratorium.

Referenser

Ingredienser

Per dagsdos (1 påse): Extrakt av reishi [Ganoderma lucidum, lackticka]* (1500 mg), åkermynta-extrakt*, nyponextrakt*, tulsiextrakt [helig basilika]* (200 mg).

*Ekologiskt certifierad ingrediens. 

Dosering

1 påse per dag i en kopp med hett vatten. Blandas ut och drickes förslagsvis en till två timmar innan man planerar att gå och lägga sig. Extra stressiga dagar kan man dubbla dosen. Smakar inte sött. Ekologiskt Elixir Instant Reishi & Tulsi har en jordig smak. 

Observera

Kosttillskott bör ej användas som alternativ till en varierad kost. Överskrid ej den angivna rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn. Gravida och ammande bör ej inta medicinalsvampar utan läkares inrådan. 

Write Your Own Review
Du recenserar:Mushroom Elixir Mix with Reishi – EKO
Betyg