Facebook Pixel

Karins sköldkörtelpaket Hypo

När Karin Björkegren Jones själv fick problem med sin sköldkörtel blev hon något av en expert på just sköldkörtelbesvär. I detta paket har hon tagit fram produkter som stöttar sköldkörtelns normala funktion vid underfunktion i sköldkörteln. Produkterna är äkta whole food från superföretaget MegaFood.

 • Thyroid Strength: Specialprodukt med ämnen som bidrar till normal sköldkörtelfunktion och normal produktion av sköldkörtelhormoner. Innehåller bland annat olika mineraler, L-Tyrosin, helig basilika och ashwagandha.
 • Adult B-Centered: Äkta whole food med alla åtta B-vitaminer, zink samt L-teanin, citronmeliss och kolin. Perfekt för att den som stressar mycket, har svårt att slappna av och som vill motverka trötthet och utmattning.
 • Vitamin D3: D-vitamin bidrar till immunförsvarets normala funktion. Sköldkörteln har receptorer för D-vitamin och forskning visar att personer som lider av hypotyreos inte sällan har brist på D-vitamin.
Special Price 1 299 kr
Regular Price 1 447 kr

Du sparar 148 kr

  • Fri frakt, skickas omgående
  • Leveranstid: 1-2 arbetsdagar
  • Finns i lager
  Storlek
  1 st
  Rek. pris.
  1 447 kr
  Varumärke
  Räcker i
  -
  SKU
  90054

Karins sköldkörtelpaket Hypo

Thyroid Strength

Produkt: Thyroid Strength
Storlek: 60 tabletter
Varumärke: MegaFood

Zink

Produkt: Adult B-Centered
Storlek: 60 tabletter
Varumärke: MegaFood

Magnesium 300

Produkt: Vitamin D3
Storlek: 30 tabletter
Varumärke: MegaFood


Här
finns Karin Björkegren Jones bok om sköldkörteln. 

Vi har många helt kostnadsfria hälsoprotokoll som vi gärna delar med oss av. Vi har protokoll för olika besvär som IBS, Crohns, UC, sköldkörtelbesvär, vikt, sömn, candida, klimakterium, PCOS, detox, akne, hudbesvär, graviditet, urinvägsinfektioner och även för den som ofta blir sjuk eller förkyld för att nämna några av våra protokoll. Kontakta oss på info@greatlife.se så hjälper vi dig.


Talaei A, Ghorbani F, Asemi Z. The Effects of Vitamin D Supplementation on Thyroid Function in Hypothyroid Patients: A Randomized, Double-blind, Placebo-controlled Trial. Indian J Endocrinol Metab. 2018;22(5):584-588. doi:10.4103/ijem.IJEM_603_17

Write Your Own Review
Du recenserar:Karins sköldkörtelpaket Hypo
Betyg