JUST NU – 20 % rabatt på produkter för hår, naglar och hud!

Zarah Öbergs Sköldkörtelpaket

Fyra superprodukter som bidrar sköldkörtelns normala funktion och bildandet av sköldkörtelhormoner. 

 • Zarah Öbergs specialpaket för sköldkörteln
 • Med kosttillskott som bidrar till sköldkörtelns normala funktion
 • Fria från socker, gluten, vete, majs, mjölkprodukter och hormonstörande ämnen
2 176 kr
  • Fri frakt över 298 kr
  • Snabb leverans
  • Finns i lager
  Storlek
  1 st
  Rek. pris
  2176 kr
  Varumärke
  Portioner
  -
  Art. nr
  BDL1004

Zarah Öbergs Sköldkörtelpaket

Thyroid Strength (60 tab)

Thyroid Strength® (Sköldkörtelkomplex) från MegaFood är ett whole food-kosttillskott med mikronäringsämnen som bidrar till normal sköldkörtelfunktion.Den innehåller även L-Tyrosin, helig basilika, ashwagandha, forskolin och kelp.

Thyroid Strength

Selen (60 tab)

Selen från MegaFood är ett whole food och raw food kosttillskott med selen, örter och grönsaker. Selen bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress, till immunsystemets normala funktion och även till normal sköldkörtelfunktion. Dessutom är selen viktigt eftersom det bidrar till att bibehålla normalt hår och till att bibehålla normala naglar.

Selen

Iosoljod (30 ml)

Iosoljod (Iosol Iodine) är en form av jod som löser sig lätt i vatten. Den riskerar därmed inte belasta eller irritera sköldkörteln i samma utsträckning som kaliumjodid och Lugols jod kan göra. Jod behövs för att bilda sköldkörtelhormoner och för normal sköldkörtelfunktion. Jod bidrar även till normal energiomsättning. Dessutom bidrar jod till att bibehålla normal hud, till normal kognitiv funktion och även till nervsystemets normala funktion. Om du tar jod rekommenderar vi även att du tar selen. Selen bidrar till normal sköldkörtelfunktion och fungerar i synergi med jod.

Iosoljod

Vitamin D3 5000 IU med K-vitamin (60 kap)

D-vitamin in den optimala formen kolekalciferol i dosen 5000 IU tillsammans med Vitamin K1 och K2. D-vitamin är ett fettlösligt vitamin (egentligen en grupp av prohormoner) som finns i två huvudsakliga former: D2 (ergokalciferol) och vitamin D3 (kolekalciferol), där D3 är den för kroppen mest lättupptagliga formen. Vitamin D bidrar till immunsystemets normala funktion. Vitamin D bidrar även till normalt upptag och utnyttjande av kalcium och fosfor samt till normala kalciumnivåer i blodet. Vitamin D bidrar till att bibehålla normal benstomme, normal muskelfunktion och till att bibehålla normala tänder. Vitamin D har även en roll i celldelningsprocessen. Vitamin K bidrar till normal blodkoagulation och till att bibehålla normal benstomme.

Vitamin D3 5000 IU med K-vitamin

Write Your Own Review
Du recenserar:Zarah Öbergs Sköldkörtelpaket
Betyg