Facebook Pixel
Lagerrensning – Passa på att fynda här →

Kostillskott Man 55+

Kosttillskott anpassade för män 55+

Med åldern förändras behovet något när det gäller kosttillskott för män. Med åldern behöver män näringsämnen för att stötta bland annat prostatan. Den innehåller rikligt med zink, ett näringsämne som dessutom bidrar till att bibehålla normala testosteronnivåer i blodet. Med åldern blir det också extra viktigt med näringsämnen som bidrar till starka ben, som exempelvis kalcium, D-vitamin, C-vitamin, magnesium och bor. Sömnkvaliteten blir extra viktig med åldern och vitamin B2, Niacin, Vitamin B6, folat, zink och magnesium behövs för att tryptofan ska kunna omvandlas till serotonin och melatonin. Utan dessa näringsämnen bildas inte tillräckligt med melatonin som behövs för en god sömn. C-vitamin är viktigt, bland annat för att det bidrar till normal kollagenbildning som i sin tur har betydelse för blodkärlens normala funktion. EPA och DHA som finns i fiskolja bidrar till hjärtats normala funktion och DHA bidrar till att bibehålla normal hjärnfunktion och normal synförmåga. Dessa näringsämnen är extra viktiga med åldern. Här finner du alla de kosttillskott vi rekommenderar för dig som man 55 år eller äldre. 

Kontakta vår kundtjänst på info@greatlife.se för att få kostnadsfria kostråd men även andra kostnadsfria egenvårdsråd och hälsoprotokoll som du kan följa vid olika hälsobesvär.

 1. Multi for Men 55+
  Special Price 419 kr Regular Price 599 kr
 2. Multi for Men 55+
  Special Price 699 kr Regular Price 999 kr
 3. MegaFlora probiotika från MegaFood
  459 kr
 4. Magnesium med fyra sorters magnesium: glycinat, malat, citrat och taurat
  359 kr
 5. Vitamin C-400
  549 kr
 6. Vitamin C-400
  699 kr
 7. Zink
  Zink , 60 tabletter
  329 kr
 8. Zink bidrar till immunsystemets normala funktion
  Zink , 120 tabletter
  549 kr
 9. Purple Defense Dr Mercola
  349 kr
 10. Perfusia-SR med tidsfördröjd arginin från Thorne.
  Special Price 459 kr Regular Price 519 kr
 11. Köp Eskimo-3 Pure, tillskott av omega-3. Omega-3 fettsyrorna EPA och DHA bidrar till hjärtats normala funktion.
  159 kr
 12. Thyroid Strength
  619 kr
 13. Thyroid Strength
  849 kr

Egenvårdsprotokoll och hälsoråd

Våra egenvårdsprotokoll ska inte användas för att ställa diagnos, behandla eller bota sjukdomar. Våra egenvårdsprotokoll är råd och tips för egenvård som inte ersätter konventionell sjukvård. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil.