JUST NU – 20 % rabatt på produkter för mage & tarm

Kosttillskott anpassade för män 55+

Med åldern förändras behovet något när det gäller kosttillskott för män. Med åldern behöver män näringsämnen för att stötta bland annat prostatan. Den innehåller rikligt med zink, ett näringsämne som dessutom bidrar till att bibehålla normala testosteronnivåer i blodet. Med åldern blir det också extra viktigt med näringsämnen som bidrar till starka ben, som exempelvis kalcium, D-vitamin, C-vitamin, magnesium och bor. Sömnkvaliteten blir extra viktig med åldern och vitamin B2, Niacin, Vitamin B6, folat, zink och magnesium behövs för att tryptofan ska kunna omvandlas till serotonin och melatonin. Utan dessa näringsämnen bildas inte tillräckligt med melatonin som behövs för en god sömn. C-vitamin är viktigt, bland annat för att det bidrar till normal kollagenbildning som i sin tur har betydelse för blodkärlens normala funktion. EPA och DHA som finns i fiskolja bidrar till hjärtats normala funktion och DHA bidrar till att bibehålla normal hjärnfunktion och normal synförmåga. Dessa näringsämnen är extra viktiga med åldern. Här finner du alla de kosttillskott vi rekommenderar för dig som man 55 år eller äldre. 

Kontakta vår kundtjänst på [email protected] för att få kostnadsfria kostråd men även andra kostnadsfria egenvårdsråd och hälsoprotokoll som du kan följa vid olika hälsobesvär.

 1. Men's 55+ Advanced Multivitamin
  619 kr
 2. Men's 55+ Advanced Multivitamin
  999 kr
 3. Magnesium med fyra sorters magnesium: glycinat, malat, citrat och taurat
  Special Price 399 kr Regular Price 419 kr
 4. Zink
  Zink , 60 tabletter
  369 kr
 5. Zink bidrar till immunsystemets normala funktion
  Zink , 120 tabletter
  599 kr
 6. Köp D-vitamin (Vitamin D3) 5000 IU med Vitamin K1 och K2 från Innate Response
  589 kr
 7. Köp Vitamin D3 med vitamin K1 och vitamin K2
  1 029 kr
 8. Köp C-vitamin från MegaFood
  579 kr
 9. Perfusia-SR med tidsfördröjd arginin från Thorne.
  Special Price 519 kr Regular Price 539 kr
 10. Greatlife Flora Plus+
  Special Price 529 kr Regular Price 549 kr
 11. Köp Astaxanthin
  Special Price 329 kr Regular Price 349 kr
 12. Baspaket Man
  Special Price 1 259 kr Regular Price 1 387 kr

Egenvårdsprotokoll och hälsoråd

Våra egenvårdsprotokoll ska inte användas för att ställa diagnos, behandla eller bota sjukdomar. Våra egenvårdsprotokoll är råd och tips för egenvård som inte ersätter konventionell sjukvård. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Gravida bör kontakta en kvalificerad hälsorådgivare eller läkare före användning av SF722, Olivbladsextrakt och MSM.