Facebook Pixel
JUST NU – 20 % rabatt på produkter för immunförsvaret 

Tuggtabletter & gummies

MegaFood har utvecklat gummies och tuggtabletter för vuxna och barn. De är perfekta för dem som vill ha en god smak när de tar kosttillskott eller för dem som lätt vill kunna få i sig vitaminer och mineraler utan att behöva krossa eller mortla en tablett. MegaFood har gummies melatonin i sitt sortiment men man inte får sälja melatonin i Sverige. För optimal sömn rekommenderas istället att du läser här

Multivitamin tuggtablett vuxna

MegaFood har vitamin A gummies i form av en tuggtablett för kvinnor som bland annat  innehåller A-vitamin. B12 tuggtablettter finns i två goda smaker, ingefär och tranbär. I sortimentet finns även C vitamin tuggtabletter i frisk och och lite syrlig uppfriskande smak. För den som vill ha gummies vitamin har MegaFood flera olika produkter att välja mellan i sitt sortiment. MegaFood har inte kalcium tuggtabletter eftersom kvaliteten inte är tillräckligt hög. För kalcium rekommenderas istället Bone Health från MegaFood. 

Många söker efter tuggtabletter mot halsbränna. Om du lider av hälsobesvär, bland annat halsbränna, kontakta då vår kundtjänst på info@greatlife.se för helt kostnadsfria protokoll och hälsotips.

 1. Tuggtabletter D-vitamin
  349 kr
 2. Men's Multi Gummies
  349 kr
 3. Gummy B12 Energy – Ginger är troligtvis världen godaste och nyttigaste gummies
  349 kr
 4. Tuggtablett Barn – Kids One Daily
  379 kr
 5. Gummy B12 Energy – Cranberry
  349 kr
 6. Supergoda gummies som innehåller C-vitamin, ekologiska apelsiner, ekologiska tranbär, ekologiska blåbär och ekologisk ingefära
  349 kr
 7. Baby & Me 2 Prenatal Multi Gummies
  349 kr
 8. Köp Gummy Turmeric Inflammation Response
  349 kr
 9. Gummy Elderberry Immune Support – Fläderbär från MegaFood
  349 kr
 10. Magnesium tuggtabletter
  379 kr
 11. Women's One Daily Multivitamin tuggtabletter med ekologiska tranbär, lykopen, vitaminer och lutein
  379 kr

Egenvårdsprotokoll och hälsoråd

Våra egenvårdsprotokoll ska inte användas för att ställa diagnos, behandla eller bota sjukdomar. Våra egenvårdsprotokoll är råd och tips för egenvård som inte ersätter konventionell sjukvård. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil.