Facebook Pixel

Artiklar & fakta

Bipolär med depression, psykoser & PMS

Bipolär med depression, psykoser & PMS

Vi fick en solskenshistoria från en av våra kunder : "2008 fick jag diagnosen bipolär och det var av värsta sort med avgrundsdjupa depressioner och psykoser. Jag fick veta att jag skulle få leva med det här resten av livet och förmodligen aldrig kunna jobba heltid. Efter ett intensivt sökande efter alternativ till de hemska mediciner jag åt så fann jag tillslut att rätt kost och kosttillskott var oerhört viktigt för mig för att må bra psykiskt. Idag har jag varit medicinfri i 4 år och jobbar heltid. Inga depressioner, inga psykoser och ingen svår PMS som jag lidit av hela mitt vuxna liv. Via bloggen Perfekthälsa.se kom jag i kontakt med Greatlife.se och jag är så tacksam för både bloggen och denna webbshop."

Läs mer

Solskenshistoria – Ulcerös Colit, Flora

Solskenshistoria – Ulcerös Colit, Flora

Vi fick en solskenshistoria från en av våra kunder som vi fick dela med oss av: "Jag har haft Ulcerös Colit i snart 15 år och ätit otaliga kortisonkurer. För ca ett år sedan fick jag ett skov som bara inte ville ge med sig hur mycket medicin jag än proppade i mig. Till slut blev jag desperat. Jag mindes att jag en gång, för rätt många år sedan, blivit rekommenderad en probiotika vid namn Innate Flora av en amerikan men att den då inte fanns att köpa i Sverige."

Läs mer

Trött & dålig återhämtning men hjälpt av Innate Response

Trött & dålig återhämtning men hjälpt av Innate Response

Vi fick en solskenshistoria från en av våra kunder, Antonios. Vi fick dela med oss av vad han skrivit till oss. "Hejsan, För ca 3-4 år sedan led jag av både vitamin & mineralbrist. Främst B-vitamin, D-vitamin och Magnesium. Jag var alltid trött och hängig. Då jag även tränar väldigt mycket så kände jag att jag dessutom fick en dålig återhämtning till nästa träningspass. Jag fick höra talas om Innate Response’s produkter och jag blev genast intresserad och nyfiken. Dels för att det är organiskt, men främst för att det är ett wholefood tillskott. Jag har tagit Innate Response’s produkter i 3 år nu och jag har aldrig mått bättre."

Läs mer

Solskenshistoria – Sendrag, Magnesium 300

Solskenshistoria – Sendrag, Magnesium 300

Vi fick en solskenshistoria från en av våra kunder, Ida. Vi fick dela med oss av vad hon skrivit till oss. "Jag har fått två snabba barn med 364 dagar emellan förlossningarna och under graviditeterna är ert magnesium det enda som hjälpt. Det har verkligen hjälpt mig oerhört mot mina sendrag som gravid. Utan dom har det varit ett rent hel…Det är det bästa jag provat och dessutom rekommenderat andra. Ida”

Läs mer

Hormoner & skillnad på kosttillskott & kosttillskott

Hormoner & skillnad på kosttillskott & kosttillskott

Vi fick en solskenshistoria från en av våra kunder, Susanne. Vi fick dela med oss av vad hon skrivit till oss. "För ett år sedan gick jag in i väggen och sjukskrevs för utmattningssyndrom. Detta förde med sig en mängd symptom förutom just utmattning. Jag fick panikångest, social fobi, kände mig konstant stressad även hemma i soffan, mina hormoner var överallt där dem inte skulle vara och aldrig där dem skulle vara. En enorm hormonell obalans. Jag var verkligen i botten. Eftersom jag har läst mycket om vitaminer, mineraler och så vidare köpte jag hem en massa olika kosttillskott från kända märken."


Läs mer

Solskenshistoria – Järnvärden gravid, Iron Response

Solskenshistoria – Järnvärden gravid, Iron Response

Vi fick en solskenshistoria från en av våra kunder som vi fick dela med oss av: "Gillar era produkter. Hon som tog mina prover på MVC var så imponerad över mina testresultat och hade testat det mesta (bla låga järnvärden) att hon skulle gå in på er sida direkt." /Sofie N

Läs mer

Nedstämdhet & brist på livsglädje - magnesium hjälpte

Nedstämdhet & brist på livsglädje - magnesium hjälpte

Vi fick en solskenshistoria från en av våra kunder, Vanja. Vi fick dela med oss av vad hon skrivit till oss. "Jag började med magnesium för drygt två månader sedan och redan efter två dagar så märkte jag av att min nedstämdhet och brist på livsglädje (dragits med det i mest hela mitt vuxna liv) började vända!"

Läs mer

Vallningar & hormonbesvär - Adrenal hjälpte

Vallningar & hormonbesvär - Adrenal hjälpte

Vi fick en solskenshistoria från en av våra kunder, Anita. Vi fick dela med oss av vad hon skrivit till oss. "Jag hade stora besvär med vallningar i flera år. Sen skickade jag efter Hormonelles baspaket och senare Adrenal Respons. Har nu ätit i 1½ år och slipper stiga upp på natten, byta lakan och nattlinne, slipper stanna bilen mitt i vintern och slänga av mig jacka och tröja, slipper rusa ut i friska luften från en affär och lämna mina varor innan jag betalt, osv, osv. Nu mår jag bra och kan leva normalt igen."

Läs mer

Solskenshistoria – Näringsbrister

Solskenshistoria – Näringsbrister

Vi fick en solskenshistoria från en av våra kunder, Sara. Vi fick dela med oss av vad hon skrivit till oss. "Jag vill bara säga att era produkter har räddat mitt liv, känner åter igen mig själv psykiskt och har fysiskt (hår, naglar, hud) inte mått så bra på säkert 10 år! Nästan chockad när jag inser hur mycket brister av olika ämnen jag måste haft.../ Sara H"

Läs mer

Darrig, orkeslös & fullkomligt sönderstressad

Darrig, orkeslös & fullkomligt sönderstressad

Vi fick en solskenshistoria från en av våra kunder, Madelene. Vi fick dela med oss av vad hon skrivit till oss. Jag har testat allt på marknaden att uppbringa för mina binjurar som ibland har för höga kortisol värden och ibland för låga och symtomen är väldigt lika! Jag blir nästan alltid darrig, orkeslös och fullkomligt sönderstressad om jag ej tar adrenal respons på ett tag! Slår aldrig fel. /Madelene H

Läs mer

Utmattade binjurar, problem med sköldkörtel & stress

Utmattade binjurar, problem med sköldkörtel & stress

Vi fick en solskenshistoria från en av våra kunder, Berit. Vi fick dela med oss av vad hon skrivit till oss.  Hej :) Måste få skriva lite kort om min solskenshistoria för alla som känner likadant. Kanske finns det hjälp för er också :) Jag var trött och hade liksom tappat lusten för att göra nåt. Jag blev utsatt för tråkigheter på arbetsplatsen som tyvärr knäckte lite av mitt självförtroende och självkänslan gick i botten. Men jag försökte hitta hjälp och tänkte att jag ska komma tillbaks. Tog tjänstledigt från arbetet och försökte få i mig så nyttig mat och vitaminer och mineraler jag kunde för att få tillbaks min energi.

Läs mer

Sänkt immunförsvar & allmänt risig - kosttillskott hjälpte

Sänkt immunförsvar & allmänt risig - kosttillskott hjälpte

Vi fick en solskenshistoria från en av våra kunder, Linda. Vi fick dela med oss av vad hon skrivit till oss. "Jag vill också berätta att jag har varit i en period av mycket stress, sänkt immunförsvar (förkylning som har hållt i sig i veckor), känt mig allmänt risig. Men så igår tänkte jag att jag för första gången på länge kände mig pigg, stark och glad! Och jag funderade på vad jag hade gjort annorlunda. Och det jag gjort är att jag har börjat äta Food Multi från Innate, zink från Mega Food, fiskolja (Eskimo) och fiskleverolja. 

Läs mer

Solskenshistoria – Svårt att sova, magnesium

Solskenshistoria – Svårt att sova, magnesium

Vi fick en solskenshistoria från en av våra kunder. Vi fick dela med oss av den: ”Jag vaknar ofta på natten och kan inte somna om förrän efter 2-3 timmar. En kollega sa att hon tar magnesium vid sänggåendet o sover som ett barn. Jag testade det och det hade omedelbar verkan. Nu har min vuxne son också testat. Han har svårt att somna på kvällen, men magnesium fungerar! /Britt-Marie L”

Läs mer

Solskenshistoria – IBS, glutamin

Solskenshistoria – IBS, glutamin

Vi fick en solskenshistoria från en av våra kunder, Malin. Vi fick dela med oss av vad hon skrivit till oss. "Jag beställde glutamin ifrån er och började ta för några veckor sedan. Det har hjälpt mig fantastiskt mycket eftersom jag har Ibs mage och nu fungerar magen igen. Jag känner mig väldigt mycket piggare också jag tar en tesked på morgonen och en på eftermiddagen. Hälsningar Malin S"

Läs mer

Solskenshistoria – 3-åring med magproblem, probiotika

Solskenshistoria – 3-åring med magproblem, probiotika

Vi fick en solskenshistoria från en av våra kunder, Desirée. Vi fick dela med oss av vad hon skrivit till oss. "Jag är mycket nöjd med er probiotika och har använt den på min 3 åriga son som hade en hel del problem med magen. Han har i stort sett inte problem längre efter vi började med eran probiotika."

Läs mer

Utbränd med sömnproblem & akne - hjälpt av kosttillskott

Utbränd med sömnproblem & akne - hjälpt av kosttillskott

Vi fick en solskenshistoria från en av våra kunder, Valbone. Vi fick dela med oss av vad hon skrivit till oss. Hej! Jag måste börja med att säga hur mycket jag älskar era produkter, är otroligt glad att jag började med dem. Jag började med era produkter förra våren, detta efter att jag blev utbränd. Jag mådde jättedåligt, var stressad hela tiden och var extremt svag. Sov jättedåligt om nätterna, hade svår ångest och panikattacker. Blev rekommenderad av min syster att prova era produkter. 

Läs mer

Sönderstressad med utmattade binjurar & sömnbesvär

Sönderstressad med utmattade binjurar & sömnbesvär

Vi fick en solskenshistoria från en av våra kunder, Ingela. Vi fick dela med oss av vad hon skrivit till oss. Hej. Har testat adrenal respons nu i ett par veckor. Min man man har blivit gladare från att ha varit sönderstressad. Han har ett krävande jobb, klarar av stressen bättre. Sover bättre. Så jag tipsar verkligen att prova om man har lite utmattade binjurar. Vi delar en burk, sen blir det definitivt mer för att ha hemma vid stressiga perioder.

Läs mer

Adrenal Response mot trötthet och ryggsmärtor

Adrenal Response mot trötthet och ryggsmärtor

Vi fick en solskenshistoria från en av våra kunder, Sandra. Vi fick dela med oss av vad hon skrivit till oss. "Om jag inte tar Adrenal Response på kvällen så får jag ont i ryggslutet när jag vaknar och jag känner mig även väldigt trött under dagen." Sandra H

 

Läs mer

Magont, candida, allergier, värk - fick hjälp av PXP

Magont, candida, allergier, värk - fick hjälp av PXP

Vi fick en solskenshistoria från en av våra kunder, Linda. Vi fick dela med oss av vad hon skrivit till oss. ”PXP – Ditt bästa jag var mycket intressant läsning och jag har aldrig läst en bok med så mycket kunskap, tack för den upplevelsen. Mitt tillstånd har förbättrats, det har varit många turer med magont, kraftig värk i kroppen och sporadiska allergier. Det uppkommer fortfarande men inte alls lika ofta och när den gör det så går det över fortare- och jag får mindre panik. Häftigt tycker jag.

Läs mer

Solskenshistoria – PXP – Ditt bästa jag

Solskenshistoria – PXP – Ditt bästa jag

Ingrid D, har läst boken PXP – Ditt bästa jag och skrev följande till oss: Jo, angående boken "PXP - ditt bästa jag", så tycker jag att författaren på alla tänkbara sätt lyckats besvara sin egen förhoppning om att skapa "en bok eller källa som sammanställer alla de viktiga faktorerna som jag anser bör ingå i ekvationen för att uppnå god hälsa". Den täcker allt från livsviktiga basala delar som andning till "hälsonördiga" (och viktiga delar) som rykpunkter för olika fetter ;-) haha!

Läs mer

Föregående 1 ... 8 9 10 11 12 ... 14 Nästa