Facebook Pixel

Artiklar & fakta

Probiotikatrappan

En del personer med svåra tarmbesvär kan behöva trappa upp sitt intag av probiotika långsamt och systematiskt för att minimera de avgiftningsreaktioner som kan uppstå. Vi rekommenderar då följande probiotikatrappa...

 

Läs mer

IBS, magkramper, magsmärta, probiotika, Flora

IBS, magkramper, magsmärta, probiotika, Flora

Vi fick en solskenshistoria från en av våra kunder som vi fick dela med oss av: "Jag har haft problem med magkramper och smärta i hela mitt liv. Låg inlagd på sjukhus för det när jag var liten, utan att få varken diagnos eller resultat. Med tiden har jag lärt mig leva med att ha ont varje dag, men det har också fått mig till att läsa på om kost och välmående..."

Läs mer

PTSD, akne, sömnlöshet och hypotyreos - bra med tillskott

PTSD, akne, sömnlöshet och hypotyreos - bra med tillskott

Vi fick en solskenshistoria från en av våra kunder som vi fick dela med oss av: "Jag har fått fantastisk hjälp av era produkter för mage/tarm samt den information jag fått via Perfekthalsa.se så först och främst STORT TACK för det! :) Jag vill passa på att berätta min historia lite kort; För tre år sedan fick jag diagnosen PTSD [Posttraumatisk stressyndrom: utskrivning Greatlife.se], jag var då i oerhört dåligt skick med panikattacker, sömnlöshet, svår ångest, självmordstankar osv."

Läs mer

Vitamintest, vita prickar på naglarna – kosttillskott

Vitamintest, vita prickar på naglarna – kosttillskott

Vi fick en solskenshistoria från en av våra kunder som vi fick dela med oss av: "Hej! Jag vill dela med mig av min historia! Jag gjorde någon sorts vitamintest. Det var ett företag som sålde kosttillskott som gjorde testet och erbjöd det gratis. De ville ju sälja sina produkter. Men jag bara gjorde testet. Sedan fick man gratis göra ett uppföljningstest tre månader senare. Och tanken var ju att man skulle ta deras produkter."

Läs mer

Låga järnvärden – pigg med Iron Response och multivitamin

Låga järnvärden – pigg med Iron Response och multivitamin

Vi fick en solskenshistoria från en av våra kunder som vi fick dela med oss av: "Jag jättenöjd med era tillskott! Har fått upp järnvärdet efter flera år av järnbrist :-). Jag har provat andra tillskott med järn (Blutsaft och järnsaft m fl), men jag har inte mått bra av dem och har därför inte fortsatt. Men era tabletter har jag inte blivit illamående av. Har inte mätt järnvärdet, men jag ser inte längre likblek ut i ansiktet och jag är mycket piggare nu, så det måste bero på tillskotten :-) (förutom järn tar jag även Food Multi 3 Biomax och Zink)."

Läs mer

Låga järnvärden gravid – Iron Response, superjärntabletter

Låga järnvärden gravid – Iron Response, superjärntabletter

Vi fick en solskenshistoria från en av våra kunder som vi fick dela med oss av: "Hej, jag var precis hos barnmorskan som undrade vad det var för "superjärntabletter" jag åt eftersom jag hade så jättebra järnvärde :-). Jag har ändå bara ätit en varannan dag. Era kosttillskott har också troligen gjort att jag knappt ens varit förkyld hittills under graviditeten. Och inga andra krämpor!"

Läs mer

Solskenshistoria – B12-brist, B-Complex

Solskenshistoria – B12-brist, B-Complex

Vi fick en solskenshistoria från en av våra kunder som vi fick dela med oss av: "Jag har själv ätit Innate Response B complex i ett par år, och när jag fick resultatet efter det av Brian* omtalade spectra cell testet på Hippocrates, sa Brian att jag var en person på 400 i deras statistik som inte hade B12 brist. Tycker att det är bra anledning att fortsätta med märket. Innate Response var även godkänt av Brian när jag frågade om mina tillskott.

Läs mer

Solskenshistoria – SIBO, Dysbio-GI

Solskenshistoria – SIBO, Dysbio-GI

Vi fick en solskenshistoria från en av våra kunder som vi fick dela med oss av: "Jag har tagit Dysbio-GI i snart en månad=en burk och jag må säga att min mage mår mycket bättre. Har varit i Asien (Kina och Vietnam) mycket i början av året och tror jag drog på mig några illasinnade varelser i min mage/tarm då. Jag trodde att jag hade fått IBS för jag mådde så dåligt och min mage uppförde sig väldigt konstigt, men nu känns det bra."


Läs mer

Dålig andedräkt – Flora, probiotika, B-complex hjälpte

Dålig andedräkt – Flora, probiotika, B-complex hjälpte

Vi fick en solskenshistoria från en av våra kunder som vi fick dela med oss av: "Hej! Jag har ätit b-vitaminer samt Flora probiotika från great life i några veckor nu. Och det jag märkte nästan genast är att jag aldrig får dålig andedräkt längre. Kunde förut besväras av det, särskilt om jag inte ätit på ett tag, men nu är det helt borta. Är övertygad om att det beror på kosttillskotten eftersom jag inte ändrat matvanor eller något annat. /Tuva"

Läs mer

Solskenshistoria – IBS, probiotika, flora

Solskenshistoria – IBS, probiotika, flora

Vi fick en solskenshistoria från en av våra kunder som vi fick dela med oss av:  "Tack vare er probiotika så hålls min IBS i schack! Sjukvården har inte kunnat hjälpa mig med diarrérna men sen jag började ta två kapslar Flora 20-14 om dagen slipper jag få sådana anfall att jag behöver åka in på sjukhuset och få dropp. Jag kan äta igen!

/Ingrid K

Läs mer

Ätstörning, candida hjälp av GI Response, Flora, C-vitamin

Ätstörning, candida hjälp av GI Response, Flora, C-vitamin

Vi fick en solskenshistoria från en av våra kunder som vi fick dela med oss av: ""Jag har de senaste 5 åren dragits med en ätstörning och omedvetet haft en dålig kost bara för att jag inte orkade eller ville äta ordentligt. Jag blev sakta bättre med maten men var ofta sjuk och orkade inte så mycket. Ändå tyckte jag såklart att jag mådde bättre än innan. Jag jobba deltid fram tills för ett år sen när jag började plugga. Att gå hela dagar i skolan orkade jag inte och att få upp tempot var inte att tänka på...Då fick jag besked om cellförändringar också."

Läs mer

Trött, håglös – hjälp av D-vitamin, zink, selen, magnesium

Trött, håglös – hjälp av D-vitamin, zink, selen, magnesium

Vi fick en solskenshistoria från en av våra kunder som vi fick dela med oss av: "Hej Greatlife! På grund av mitt brinnande engagemang för miljöfrågor levde jag under ett antal år på en kost som baserades på endast svenska råvaror, framförallt sådant som jag själv odlat på min kolonilott. Andra livsmedel såsom kött, ägg, mjölk, rapsolja och spannmål köpte jag från bönder inom cirka tio mils omkrets från staden. Fisk åt jag sällan och ej heller några andra frukter än äpplen och ibland päron."

Läs mer

Hypotyreos, underfunktion sköldkörteln – Adrenal Response

Vi fick en solskenshistoria från en av våra kunder som vi fick dela med oss av: "Hej, Har under alltför många år lidit av psykiska besvär, mest i form av ångest och oro. Lärt mig leva med detta men på sistone har jag fått en del fysiska symptom som påminner om de man kan få vid binjureutmattning och hypothyreos. Inte konstigt kanske när man gått med ett konstant stresspåslag under så många år. Några typiska symtom är en känsla av energilöshet/lågt blodsocker som infinner sig någon timme efter frukost och vid 15-tiden på eftermiddan, klumpkänsla i halsen som inte går att svälja bort, förlust av yttre tredjedelen av ögonbrynen."

Läs mer

PMS & nedstämdhet vände med B-Complex, Adrenal Response

Vi fick en solskenshistoria från en av våra kunder som vi fick dela med oss av: "Hej Greatlife! Tänkte återkoppla med hur allt har gått. :) Jag köpte Stora baspeketet för bättre sömn, B-komplex och Adrenal Response och har tagit det i ca 1 1/2 mån. Jag känner mig, rent mentalt, MYCKET bättre! Mina pms-besvär och humöret känns mycket mer balanserade och jag har inte tappat mitt humör eller känt mig nedstämt en enda gång."

Läs mer

Solskenshistoria – Järnvärden gravid, Baby & Me

Vi fick en solskenshistoria från en av våra kunder som vi fick dela med oss av: "

Hej,
Kan meddela att jag var hos barnmorskan igår och tog järnvärdena, fick tummen upp. Trots att jag bara äter 2 tabletter Baby & Me om dagen (rekommenderat intag 4 tabletter/dag, slarvar tyvärr på morgonen) har jag bättre järnvärden nu än på full dos med Niferex. Känns mycket bra =) Mår också mycket bra! 
MVH Christine E"

Läs mer

Solskenshistoria – Problem med urinvägar, D-Mannose

Vi fick en solskenshistoria från en av våra kunder som vi fick dela med oss av: "Då jag äter antiöstrogener sedan ett par år, har jag som många andra i den situationen fått biverkningar i form av torra slemhinnor i underlivet, med sammanhängande problem urinvägarna, (vilket är vanligt då medicinen tunnar ut slemhinnor i både slida & urinvägar)."

Läs mer

Magbesvär, akne & utbränd - fick hjälp av kosttillskott

Magbesvär, akne & utbränd - fick hjälp av kosttillskott

Vi fick en solskenshistoria från en av våra kunder som vi fick dela med oss av: "För ca 1 år sedan gick jag från en underbar mammaledighet med mina två flickor ut i arbetslivet igen, heltid! Min sambo bytte även jobb i samma veva, en tjänst som krävde väldigt mycket av honom, så det blev jobbigt rent mentalt för mig att hinna med allt och jag satte mig själv sist, vilket ledde till obehagliga magproblem och akne! Jag som alltid var glad blev så deppig och nere, såg ingen ljuspunkt i livet! Såg ingen mening! Jag var helt knäckt för att jag va helt slutkörd både fysiskt och mentalt!"

Läs mer

Kunde återställa bakteriefloran med L-salivarus i Flora

Kunde återställa bakteriefloran med L-salivarus i Flora

Vi fick en solskenshistoria från en av våra kunder som vi fick dela med oss av: "Hej! Jag var för ett tag sedan på jakt efter en bra probiotika som kunde hjälpa mig att återställa balansen av bakteriafloran i min tarm. Jag sökte på Google och läste att många rekommenderade ett märke som hette Innate Response, så jag bestämde mig för att beställa denna produkt via Greatlife.se. Jag fick redan nästa dag hem min första burk Innate Response Flora 20-14 och märkte direkt en stor skillnad från annan probiotika jag tidigare testat.

Läs mer

Föregående 1 ... 7 8 9 10 11 ... 14 Nästa