JUST NU – 20 % rabatt på produkter för mage & tarm

Författare

Helene Sandström

Vetenskapsjournalist och översättare inom medicin, nutrition och hälsa

Helene Sandström är översättare och vetenskapsjournalist med medicin, nutrition och hälsa som specialområden Hon har varit verksam som facköversättare sedan slutet av 1990-talet och som journalist och tidskriftsredaktör sedan mitten av 2000-talet. I grunden är hon språkvetare med en fil. mag. i nordiska språk och engelska. Har också en fil. kand. i vetenskapsjournalistik med litteraturvetenskaplig och basmedicinsk utbildning som tillägg.

Patrick Wahlberg

Civilekonom och medgrundare av Greatlife.se

Patrick Wahlberg, slutade äta godis när han var 12 år och började köpa sina första kosttillskott inte långt efter för sin sparade veckopeng. Hans mor hade haft flera hjärntumörer under uppväxten så Patrick bestämde sig för att lära sig allt han kunde om kroppen och om hälsa. Med en far som läkare gick det snabbt att lära sig.

Med tiden tog Patrick dock en examen från Handelshögskolan i Stockholm men arbetade därefter inom hälsa i många år. Dessutom har Patrick suttit redaktionen för Näringsmedicinsk Tidskrift, skrivit boken PXP – Ditt bästa jag och arbetat internationellt med hälsa under många år tillsammans med en professor i hjärtkirurgi för att ta fram näringsvägledningar för stora hälsodestinationer runt om i världen.

Greatlife.se Greatlife.se

Bäst på hälsa

På Greatlife kompromissar vi aldrig med kvalitet, endast det bästa är gott nog när det gäller hälsan och vi tror att kosttillskott som är så nära mat som möjligt, whole food, är bättre än syntetiskt isolerade vitaminer och mineraler.