Bebis & barn

Bebis & barn

Vitaminer för barn

Vi har vitaminer och mineraler speciellt framtagna för barn men observera att kostillskott endast är ett tillskott till kosten. Vuxna och barn ska givetvis främst få näring från riktig och välbalanserad mat. Tyvärr är det dock inte ovanligt med näringsbrister och de flesta föräldrar vet att de en del måltider inte blir så bra som man vill eller så petar bara barnet i maten. Tillskott av mineraler och vitaminer till barn som äter dåligt kan därför vara en billig försäkring för att barnet åtminstone får i sig viktiga mineraler och vitaminer för barn.

D vitamin och barn

Ett av de kanske viktigaste vitaminerna för alla är D-vitamin men det kanske är extra viktigt med D vitaminer för barn eftersom D vitamin bidrar till normalt upptag av kalcium och fosfor, till normala kalciumnivåer i blodet, till att bibehålla normal benstomme, muskelfunktion och tänder samt även till immunsystemets normala funktion. D vitamin har även en roll i celldelningsprocessen som är viktig för både barn och vuxna.

Vitaminbrist barn

När det gäller vitaminbrist för barn är det extra viktigt att försöka minimera den och snabbt korrigera eventuella näringsbrister. När det gäller hälsa för barn rent generellt är det viktigt att så tidigt som möjligt få in bra och hälsosamma vanor. Det finns verkligen bra hälsokost för barn men välj alltid högst kvalitet. Det är bättre att inte köpa tillskott alls än att köpa halvbra kvalitet. Vi har två vitamin- och mineraltillskott speciellt framtagna för barn. Om de kompletteras med D-vitamin, probiotika och omega-3 vågar vi påstå att man har det bästa hälsokost för barn man kan tänka sig. Även exempelvis C vitamin för barn kan ges om man anpassar doseringen till barnet. Vi har flera bra tips om vitaminer, mineraler och annat för barn. Om du kontaktar vår kundtjänst via mail får du flera råd om kosttillskott och dosering men även andra råd för barn. Våra egenvårdsråd för barn är mycket populära.

Våra egenvårdsprotokoll ska inte användas för att ställa diagnos eller behandla sjukdomar. Våra egenvårdsprotokoll är råd och tips för egenvård som inte ersätter konventionell sjukvård.

 1. Kids One Daily

  Kids One Daily (Multikomplex för Barn) är en multivitaminmineral...

  299 kr
 2. Kids Daily Multi Booster

  Kids Daily Multi Nutrient Booster Powder™ (Näringspulver med wh...

  299 kr
 3. Kids N’ Us MegaFlora – probiotika

  Kids N’ Us™ MegaFlora® (MegaFlora Familj) ä...

  259 kr
 4. Vitamin D3 2000 IU

  D-vitamin i den optimala formen kolekalciferol tillsammans med ekologisk p...

  419 kr
 5. Complex C
  Complex C , 60 tabletter

  Complex C (Vitamin C-250) är en skonsamt torkad whole food C-vitamin ...

  499 kr
 6. Eskimo-3 Pure Omega 3 - kapslar

  Eskimo-3 är marknadens troligtvis renaste och finaste omega-3 tillsko...

  159 kr
 7. Barnpaketet
  Barnpaketet
  Greatlife.se
  , 1 st

  Vårt bästa barnpaket med högkvalitetsprodukter för do...

  1 098 kr 1 186 kr

  Du sparar 88 kr

 8. Lilla barnpaketet
  Lilla barnpaketet
  Greatlife.se
  , 1 st

  Superpaket för barn med Kids Daily Multi Booster och Flora tarmbakter...

  568 kr 608 kr

  Du sparar 40 kr