Facebook Pixel
JUST NU – 20 % rabatt på produkter för immunförsvaret

Bebis & barn

Bebis & barn

Vitaminer för barn

Vi har vitaminer och mineraler speciellt framtagna för barn men observera att kostillskott endast är ett tillskott till kosten. Vuxna och barn ska givetvis främst få näring från riktig och välbalanserad mat. Tyvärr är det dock inte ovanligt med näringsbrister och de flesta föräldrar vet att de en del måltider inte blir så bra som man vill eller så petar bara barnet i maten. Tillskott av mineraler och vitaminer till barn som äter dåligt kan därför vara en billig försäkring för att barnet åtminstone får i sig viktiga mineraler och vitaminer för barn.

D vitamin och barn

Ett av de kanske viktigaste vitaminerna för alla är D-vitamin men det kanske är extra viktigt med D vitaminer för barn eftersom D vitamin bidrar till normalt upptag av kalcium och fosfor, till normala kalciumnivåer i blodet, till att bibehålla normal benstomme, muskelfunktion och tänder samt även till immunsystemets normala funktion. D vitamin har även en roll i celldelningsprocessen som är viktig för både barn och vuxna.

Kontakta vår kundtjänst på info@greatlife.se för att få kostnadsfria kostråd men även andra kostnadsfria egenvårdsråd och hälsoprotokoll för barn. Våra egenvårdsråd för barn är mycket populära.

Läs mer om vitaminbrist bebis & barn

 1. Kids One Daily – Multivitamin Barn
  Kids One Daily – Multivitamin Barn , 30 tabletter eller 60 tabletter
  As low as 319 kr
 2. MegaFlora Kids – Probiotika
  As low as 399 kr
 3. Tuggtablett Barn – Kids One Daily
  379 kr
 4. Calendula Shampoo & Body Wash. Ekologisk, mild duschkräm och schampo.
  Special Price 79 kr

  Rek. pris 89 kr

 5. Köp D-vitamin från Innate Response
  479 kr
 6. Bästa D vitamin. Flytande D vitamin D droppar i brun glasflaska från Thorne
  199 kr
 7. Stretch Mark Massage Oil från Weleda. Näringsrik ekologisk kroppsolja mot bristningar.
  Special Price 169 kr

  Rek. pris 229 kr

 8. Complex C från MegaFood. Skonsamt torkad whole food C-vitamin som även innehåller amlafrukt, strandnypon och amerikanska tranbär.
  Complex C , 60 tabletter
  499 kr
 9. Köp Eskimo-3 Pure, tillskott av omega-3. Omega-3 fettsyrorna EPA och DHA bidrar till hjärtats normala funktion.
  159 kr
 10. Köp kosttillskott för barn
  Special Price 999 kr

  Rek. pris 1 047 kr

Vitaminbrist barn 

När det gäller vitaminbrist för barn är det extra viktigt att försöka minimera den och snabbt korrigera eventuella näringsbrister. När det gäller hälsa för barn rent generellt är det viktigt att så tidigt som möjligt få in bra och hälsosamma vanor. Det finns verkligen bra hälsokost för barn men välj alltid högst kvalitet. Det är bättre att inte köpa tillskott alls än att köpa halvbra kvalitet. Vi har två vitamin- och mineraltillskott speciellt framtagna för barn. Om de kompletteras med D-vitamin, probiotika och omega-3 vågar vi påstå att man har det bästa hälsokost för barn man kan tänka sig. Även exempelvis C vitamin för barn kan ges om man anpassar doseringen till barnet. Vi har flera bra tips om vitaminer, mineraler och annat för barn. 

Egenvårdsprotokoll och hälsoråd

Våra egenvårdsprotokoll ska inte användas för att ställa diagnos, behandla eller bota sjukdomar. Våra egenvårdsprotokoll är råd och tips för egenvård som inte ersätter konventionell sjukvård. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil.