Facebook Pixel
JUST NU – 20 % rabatt på produkter för immunförsvaret 

Detox

Detox

Detox – avgiftning

Detox, eller avgiftning som det heter på svenska är ett kontroversiellt ämne. Det finns mängder skrivet om detox, detoxkurer, detoxplåster och så vidare. Vi rekommenderar att se detox som en naturlig process där mage och tarm, hud, lungor, urinvägar och lever fungerar som de ska med hjälp av optimal näring från kost och kosttillskott. Det kräver livsstilsförändringar och det räcker alltså inte med att ta detoxtabletter och tro att nu har man gjort en bra detox för kroppen. Man behöver stötta med bra mat men även bra generella tillskott för detox och även göra en del livsstilsförändringar. Vi har ett bra detoxprogram som du kan få ta del av om du kontaktar vår kundtjänst via mail.

Kontakta vår kundtjänst på info@greatlife.se för att få kostnadsfria kostråd men även andra kostnadsfria egenvårdsråd och hälsoprotokoll som du kan följa för optimal detox.

Läs mer om detox och cleanse

 1. Köp Detoxpaketet
  Special Price 1 149 kr

  Rek. pris 1 267 kr

 2. Köp Flora Probiotika Greatlife
  499 kr
 3. Köp C-vitamin från MegaFood
  549 kr
 4. Turmeric Strength for Whole Body från MegaFood innehåller både gurkmeja och c-vitamin.
  Turmeric Strength for Whole Body , 60 tabletter eller 120 tabletter
  As low as 499 kr
 5. Superprodukter från Dr Mercola
  Special Price 995 kr

  Rek. pris 1 047 kr

 6. Köp Flora 20-14 Probiotika från Innate Response
  As low as 459 kr
 7. Köp GI Response från Innate Response, 5 mg glutamin per portion
  599 kr
 8. Köp Matsmältningsenzymer online
  549 kr
 9. Köp D-vitamin (Vitamin D3) 5000 IU med Vitamin K1 och K2 från Innate Response
  569 kr
 10. Köp Vitamin C-400 från Innate Response
  Vitamin C-400 , 90 tabletter eller 180 tabletter
  As low as 549 kr
 11. MSM – organiskt svavel
  349 kr

Detoxkur

En detox är bra att göra som en kur. Man kan inte göra en detoxkur, det vill säga tillföra avgiftande tillskott eller äta detoxmat, hela tiden. Kroppen avgiftar visserligen sig själv varje dag på ett naturligt sätt men detoxkurer är en annan sak och det kan finnas biverkningar med detox om man inte vet hur man ska göra. Det blir helt enkelt för stor belastning och för stora detoxbiverkningar om man gör fel. En del föredrar att göra en kraftfull detox hemma som en detox kur i 7 dagar eller en detoxkur som sträcker sig över 5 dagar. Vi föredrar en skonsammare men lite längre variant då de korta detoxkurerna kan ge för stora biverkningar. Det vet vi av erfarenhet. Man kan uppnå bättre resultat med en mer holistisk detox som sträcker sig längre än att bara detoxa en vecka. Om du kontaktar vår kundsupport via mail får du bra råd om detox, detox schema som inte bara detoxar din lever utan hela kroppen.

Diet & detox

När det gäller diet och detox kan vi helt säkert säga att det inte räcker med att sluta med socker, gluten, mjölkprodukter och alkohol. Det kommer att göra skillnad men man behöver en del andra viktiga tips för att detoxen ska fungera bra och detox symptom ska minimeras. En nackdel med detox kan vara viktnedgång. Det är normalt en fördel tycker vissa men alla vill inte göra detox och gå ner i vikt. Vi hjälper vi dig med flera detoxtips, detoxpaket, kostråd, tillskott och andra råd för bra detox.

Egenvårdsprotokoll och hälsoråd

Våra egenvårdsprotokoll ska inte användas för att ställa diagnos, behandla eller bota sjukdomar. Våra egenvårdsprotokoll är råd och tips för egenvård som inte ersätter konventionell sjukvård. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil.