Lagerrensning – fynda livsmedel och hälsokost

Naturlig Tandkräm – Aktivt Kol Whitening Fluorfri

Naturlig Tandkräm Aktivt Kol Whitening Fluorfri från Kingfisher är en fräsch och uppfriskande tandkräm med aktivt kol som gör tänderna vita. Den är fri från artificiella färgämnen, artificiella sötningsmedel, onaturliga aromämnen, onaturliga smakämnen och onaturliga konserveringsmedel. Den rengör effektivt, ger en uppfriskande andedräkt utan att man får i sig onaturliga och potentiellt ohälsosamma ämnen när man borstar tänderna.

Special Price 53 kr
Regular Price 68 kr
  • Fri frakt över 298 kr
  • Snabba leveranser
  • Hemleverans
  • Finns i lager
  Storlek
  100 ml
  Rek. pris
  68 kr
  Varumärke
  Portioner
  -
  Art. nr
  6314
  EAN
  5016912212924

Naturlig Tandkräm – Aktivt Kol Whitening Fluorfri

Naturlig Tandkräm Aktivt Kol Whitening Fluorfri från Kingfisher är en fräsch och uppfriskande tandkräm med aktivit kol som gör tänderna vita. Den rengör även effektivt. Den är fri från artificiella färgämnen, artificiella sötningsmedel, onaturliga aromämnen, onaturliga smakämnen och onaturliga konserveringsmedel. Den rengör effektivt, ger en uppfriskande andedräkt utan att man får i sig onaturliga och potentiellt ohälsosamma ämnen när man borstar tänderna. Kingfishers tandkrämer är ej testade på djur och innehåller inga animaliska produkter.

Har du besvär med dålig andedräkt? Kontakta oss på info@greatlife.se för ett kostnadsfritt egenvårdsprotokoll för besvär med munhålan och andedräkten.

Vänligen observera
Används inte dagligen utan periodvis. Varva med denna tandkräm.

Ingredienser

Calcium carbonate, glycerin, aqua, sodium lauroyl sarcosinate, hydrated silica, cellulose gum, activated charcoal, mentha piperita, citrus, foeniculum vulgare, limonene.

Dosering

Öppna tuben, tryck ut lite tandkräm på din tandborste och borsta enligt din tandläkares instruktioner. Barn under sex år: Använd en mängd stor som en ärta och övervaka borstningen för att minimera nedsväljning.

Observera

Tandkräm klassas inte som livsmedel utan som kosmetika. När en kosmetisk produkt har en hållbarhet på över 30 månader har de en så kallad  ”öppen burk-symbol” istället för “bäst före-datum.” Det står exempelvis ”12 M” i symbolen. Det innebär att produkten bör konsumeras inom 12 månader efter öppning.

Write Your Own Review
Du recenserar:Naturlig Tandkräm – Aktivt Kol Whitening Fluorfri
Betyg