JANUARIREA – 20% RABATT PÅ UTVALDA PRODUKTER MED KODEN JAN22

Aprikoser 250 g – EKO

Biofoods ekologiska och osvavlade aprikoser är av absolut högsta kvalitet. De har en god och naturlig sötma och är rika på betakaroten, E-vitamin, kalium och järn.

 • Ekologiska naturella aprikoser som är osvavlade 
 • Rika på betakaroten, E-vitamin, kalium och järn
 • Passar veganer och vegetarianer
 • Komposterbar förpackning
Special Price 41 kr Regular Price 60 kr
  • Fri frakt över 298 kr
  • Snabba leveranser
  • Hemleverans
  • Finns i lager
  Storlek
  250 g
  Rek. pris
  60 kr
  Varumärke
  Portioner
  -
  Art. nr
  3524
  EAN
  7330137035242

Aprikoser 250 g – EKO

Biofoods ekologiska och osvavlade aprikoser är av absolut högsta kvalitet. De har en god och naturlig sötma och är rika på betakaroten, E-vitamin, kalium och järn. De innehåller dessutom niacin (vitamin B3) och en del mangan. Biofoods ekologiska och osvavlade aprikoser passar utmärkt som snacks, att ha i muesli för att få lite extra sötma. De kan även användas i sallader.

Är aprikos en stenfrukt? 

Aprikos är en stenfrukt vilket innebär att frukten innehåller ett frö (även kallat sten eller kärna) som är mycket hårt. 

Vad innebär osvavlade aprikoser? 

Icke-ekologiska aprikoser svavlas med svaveldioxid (E220) vilket gör ger dem en  intensivt orange färg. Biofoods ekologiska aprikoser är däremot osvavlade vilket ger dem en naturlig brun färg. E220 är normalt inte farligt även om vissa individer kan reagera på sulfiter av olika slag, det vill säga E-ämnen från E220 till E228. Vi vill givetvis ha ekologiska livsmedel och vi anser att osvavlade ekologiska aprikoser både är godast, mest hälsosamma och även bäst för miljön. 

Innehåll per dagsdos   per 100 g
Energi 301 kcal/1259 kJ
Protein 1,6 g
Kolhydrat 73,2 g
varav sockerarter 57,1 g
Fett 0,2 g
varav mättat <0,1 g
Fiber 2,5 g
Salt 0,0 g

Ingredienser

Ekologisk aprikos.

Observera

Allergener: Kan innehålla spår av jordnötter, sojabönor, mandel, cashewnöt, hasselnöt, valnöt, pekannöt, paranöt, pistasch, makadamianöt, sesamfrön och gluten.

Write Your Own Review
Du recenserar:Aprikoser 250 g – EKO
Betyg