JUST NU – 20 % rabatt på produkter för hår, naglar och hud!

Träningsband 3-pack – Premium Pro

Träningsband Premium Pro är tre olika träningsband med varierande elastiskt motstånd för daglig träning av kroppen. De kommer i en förvaringspåse som andas. Träningsband Premium Pro kan användas av alla åldrar och är utmärkt för hemmaträning, utomhusträning eller träning på gymmet.

 • Tre olika träningsband med varierande elastiskt motstånd för daglig träning
 • Extremt hållbara träningsband av högsta kvalitet
 • Brister inte vid hög belastning och klämmer inte huden
 • Kan användas av alla åldrar
 • I färgerna svart, mörkgrå och ljusgrå
 • Förvaringspåse som andas
 • Instruktionsfolder
Special Price 349 kr
Regular Price 499 kr
  • Fri frakt över 298 kr
  • Snabb leverans
  • Finns i lager
  Storlek
  1 st
  Rek. pris
  499 kr
  Varumärke
  Art. nr
  GREAT20005
  EAN
  7350131872049

Träningsband 3-pack – Premium Pro

Träningsband Premium är tre olika träningsband med varierande elastiskt motstånd för daglig träning av kroppen i en förvaringspåse som andas. Träningsband Premium kan användas av alla åldrar och passar utmärkt för hemmaträning såväl som träning utomhus eller i gymmet. Träningsband Premium Pro kommer i tre färger: svart, mörkgrå och ljusgrå som har tre olika motstånd. Ett sett med tre band och påse väger endast drygt 370 gram så Träningsband Premium Pro är lätta att ta med för träning utomhus eller på gymmet.

Priset för Träningsband Premium Pro omfattar tre band med varierande elastiskt motstånd, förvaringspåse som andas och en lättförståelig instruktionsfolder.

Slipp förvirring när du tränar

Har du tränat med gummiband i olika färger utan att ha en aning om vilken styrka eller elasticitet de har? För att slippa förvirring står det på varje band vilket motstånd det bandet har. Du behöver aldrig gissa längre eller komma ihåg färgkoder för att träna strukturerat och smart.

Slipp band som går sönder eller klämmer huden

Är du trött på träningsband som går sönder och som klämmer huden? Det gör nämligen inte Träningsband Premium Pro. Kanterna brister inte heller och banden behåller sin elasticitet vid normal användning. Banden är 8 centimeter breda och de skär inte in i huden.

Vi har testat många olika träningsband och gummiband. Vissa har klarat sig länge men de flesta går sönder och smäller plötsligt vid träning efter ett tags användning. Vi har inte funnit mer hållbara band än Träningsband Premium Pro.

Tvätt och förvaring av träningsband

För att hålla dina band fräsha kan de sköljas i ljummet vatten och tvättas med ekologisk handtvål då och då. Vi avråder däremot från tvätta träningsbanden i tvättmaskin eller från att använda starka tvättmedel. Träningsband Premium Pro ska inte exponeras för solljus under en längre tid. Det är inga som helst problem att banden exponeras för solljus under själva träningspasset men lämna dem inte i stark sol när du inte tränar.

Material

Träningsband Premium är tillverkade av polyester och latex silk. 

Write Your Own Review
Du recenserar:Träningsband 3-pack – Premium Pro
Betyg