Lagerrensning – fynda livsmedel och hälsokost

Almond Sensitive Body Wash – EKO

Rating:
100% of 100

Almond Sensitive Body Wash är en ekologisk och mycket mild duschkräm för den som har känslig eller irriterad hud. Den innehåller lugnande sötmandelolja som är rik mineraler, vitaminer och omättade fettsyror.

 • Mycket mild duschkräm för känslig eller irriterad hud 
 • Almond Sensitive Body Wash kan användas varje dag för rengöring av huden 
 • Ekologisk duschkräm för hela kroppen som lämpar sig extra bra för irriterad hud
Special Price 71 kr
Regular Price 89 kr
  • Fri frakt över 298 kr
  • Snabba leveranser
  • Hemleverans
  • Finns i lager
  Storlek
  200 ml
  Rek. pris
  89 kr
  Varumärke
  Portioner
  -
  Art. nr
  008676EN
  EAN
  4001638086769

Almond Sensitive Body Wash – EKO

Weledas produkter är 100 % naturligt certifierade av Natrue, ekologiskt certifierade och dermatologiskt testade, de innehåller inga GMO-ingredienser, mineraloljor, silikoner eller parabener. Weleda är 100% certifierad naturlig och ekologisk hudvård.

Almond Sensitive Body Wash är baserad på sötmandelolja. Den är rik på mineraler, vitaminer och omättade fettsyror med ett hudvänligt pH-värde. Almond Sensitive Body Wash rengör huden mycket skonsamt utan att torka ut. Duschkräm med mandelolja innebär en mjukgörande hudvård som sker redan i duschen tack vare sötmandeloljan. Den ekologiska sötmandeloljan ger känslig, torr eller irriterad hud en mycket bra omvårdnad samtidigt som de ekologiska tvålämnena från bland annat kokos tvättar bort smuts och föroreningar som den moderna livsstilen för med sig. 75 % upplever att Almond Sensitive Body Wash lindrar hudirritationer (Enligt testpersoner efter 28 dagar). Sötmandeloljan är tack vare sitt näringsrika innehåll en mycket uppskattad ingrediens inom hudvård och och skönhetsvård, framförallt till hudvård anpassad för just känslig hud. Almond Sensitive Body Wash kan användas varje dag och är dermatologiskt bevisad vara en hudvänlig duschkräm för känslig hud. Sötmandeln som Weleda använder i Almond Sensitive Body Wash genomgår en varsam kallpressning och filtrering för att bevara så mycket näringsämnen som möjligt. 

Weledas ekologiska mandel kommer från Valencia i Spanien där man tillsammans med lokala bönder arbetar för hållbar utveckling och bevarande av miljön samtidigt som man är sparsam på användandet av vatten. 

För extra vård och näring följ upp med Weleda Skin Food Body Butter. Almond Sensitive Body Wash rekommenderas varmt tillsammans med Skin, Nails, & Hair 2 från MegaFood. Det är ett äkta whole food-tillskott med mikronäringsämnnen som bidrar till normal hud, hår och naglar. Det innehåller även brännässla, cryptoxantin & tokotrienoler.

Kontakta även vår kundtjänst på info@greatlife.se för att få kostnadsfria kostråd men även andra kostnadsfria egenvårdsråd och hälsoprotokoll som du kan följa för att optimera kvaliteten på din hud, naglar och hår. 

Weleda

 • Weleda är världens mest hållbara hudvårdsföretag
 • 100% certifierad naturlig hudvård
 • Fri från mineralolja, parabener och ftalater
 • Fri från syntetiska dofter genmodifierade ingredienser och mikroplaster
 • Testats aldrig på djur
 • Över 80% råmaterial med ekologisk bakgrund – övrigt vildväxande
 • Etiska inköp med respekt för människor och biologisk mångfald

Applicering

Massera in på fuktig hud. Almond Sensitive Skin Body Wash är en duschkräm för känslig hud och kan användas som en naturlig mild duschkräm varje dag. Ger inte mycket lödder och är en duschkräm med mandelolja med en vårdande effekt. För extra vård och näring följ upp med Weleda Skin Food Body Butter.

Ingredienser

Vatten, sötmandelolja, alkohol, glycerin, kokosglukosid, dinatriumcocoylglutamat*, sheasmör, karragenanextrakt, citronsyra, xantangummi, natriumcocoylglutamat*, parfym från naturliga eteriska oljor. (Parfym är samlingsnamnet för råvaror som används för att ge doft åt kosmetiska produkter. Till sådana produkter använder Weleda endast en blandning av naturliga eteriska oljor. Syntetiska dofter används inte.),

INCL: Water, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Alcohol, Glycerin, Coco-Glucoside, Disodium Cocoyl Glutamate, Butyrospermum Parkii Butter, Chondrus Crispus Extract, Citric Acid, Xanthan Gum, Sodium Cocoyl Glutamate, Fragrance. 

*Dinatriumcocoylglutamat är ett milt ytaktivt ämne med mycket bra renande och skummande effekt. Det framställs ur vegetabiliska oljor och är därför snabbt biologiskt nedbrytbart. Det är även särskilt lämpligt för rengöring av känslig hud.

Write Your Own Review
Du recenserar:Almond Sensitive Body Wash – EKO
Betyg
Recensioner
 1. Bra för min känsliga hud
  Helhetsbetyg
  100%
  Konsistensen, doften och känslan är skön och jättebra för min känsliga hud!

  Kommentar av

  Publicerad