Facebook Pixel

Karins hudpaket

Karin Björkegren Jones är utbildad ekologisk hudvårdsterapeut och hon brinner för naturlig och holistisk hudvård. Självklart vet hon att skönhet börjar på insidan. I detta paket har hon tagit fram tre produkter som stöttar huden inifrån. Produkterna är äkta whole food från superföretaget MegaFood.

 • Skin, Nails & Hair 2: Specialprodukt med ämnen som bidrar till hud, hår och naglar samt ämnen motverkar fria radikaler i huden. 
 • Zink: Whole food zink som förutom att bidra till normal hud, hår och naglar även bidrar till immunförsvarets normala funktion.
 • Complex C: Whole food C-vitamin som som bidrar till att skydda hudcellerna mot oxidativ stress och som bidrar till immunförsvarets normala funktion.
Special Price 999 kr
Regular Price 1 227 kr

Du sparar 228 kr

  • Fri frakt över 298 kr
  • Leverans: 1-2 arbetsdagar
  • Finns i lager
  Storlek
  1 st
  Rek. pris.
  1 227 kr
  Varumärke
  Räcker i
  -
  SKU
  90053

Karins hudpaket

Skin, Nails & Hair 2

Produkt: Skin, Nails & Hair 2
Storlek: 60 tabletter
Varumärke: MegaFood

Zink

Produkt: Zink
Storlek: 60 tabletter
Varumärke: MegaFood

Magnesium 300

Produkt: Complex C
Storlek: 60 tabletter
Varumärke: MegaFood


Vi har många helt kostnadsfria hälsoprotokoll som vi gärna delar med oss av. Vi har protokoll för olika besvär som IBS, Crohns, UC, sköldkörtelbesvär, vikt, sömn, candida, klimakterium, PCOS, detox, akne, hudbesvär, graviditet, urinvägsinfektioner och även för den som ofta blir sjuk eller förkyld för att nämna några av våra protokoll. Kontakta oss på
info@greatlife.se så hjälper vi dig. 

Write Your Own Review
Du recenserar:Karins hudpaket
Betyg