Stora hudpaketet

Vårt bästa paket för hud, hår och naglar. Innehåller flera superprodukter av högsta kvalitet. Fritt från kemikalier och bekämpningsmedel.

  • Med näringsämnen som bidrar till normal hud, hår och naglar samt normala slemhinnor
  • Med tarmbakterier för en balanserad tarmflora
  • Skyddar hudceller mot oxidativ stress
  • Med "skönhetsmineralen" MSM och näringsämnen som bidrar till proteinsyntes
  • Fria från socker, gluten, vete, majs, mjölkprodukter och hormonstörande ämnen
1 999 kr

Du sparar 388 kr

  • Fri frakt
  • Leverans 1-3 dagar
  • Finns i lager
Storlek
1 st
Rek. pris
2 138 kr
Varumärke
Greatlife.se
Portioner
-
SKU
90012
UPC
-

Stora hudpaketet

Food Multi III BioMax 90 tab är ett mycket bra multivitamin- och mineraltillskott från whole food. Det innehåller alla vitaminer och mineraler och har hög biotillgänglighet. Food Multi III BioMax är baserat på 100% wholefood (hel, icke-processad mat) till skillnad från isolerade syntetiskt framställda vitaminer och mineraler. Det är anledningen till att Food Multi III BioMax bibehåller viktiga kofaktorer som behövs för maximalt upptag av kroppen och cellerna.

E-vitamin & Selen 30 E-vitamin & Selen från MegaFood är ett balanserat spektrum av alla åtta isomerer av E-vitamin (alfa, beta, gamma och delta tokoferol samt alfa, beta, gamma och delta tokotrienol) i naturlig d-form i kombination selen. Vi har inte funnit en bättre E-vitamin på marknaden. E-vitamin är en kraftfull antioxidant som skyddar mot fria radikaler. E-vitamin skyddar de fleromättade fettsyrorna mot nedbrytning i vävnaderna. Det har även betydelse för bland annat de röda blodkropparnas stabilitet. E-vitamin är även bra för huden, förebygger rynkor och skyddar huden mot UV-strålar.

Eskimo-3 120 tab är en fiskolja som innehåller omega-3 fettsyror, troligtvis världen finaste och renaste omega-3 olja. När fiskoljan utvunnits går den igenom en reningsprocess som kallas molekylär destillation för att separera fiskoljan från föroreningar. De skyddande och naturliga antioxidanter, som normalt förloras vid framställning av omega-3, återställs för att få fram en stabil fiskolja som inte oxiderar. Vi måste få i oss omega-3 via mat eller tillskott eftersom det är en essentiell fettsyra som kroppen inte själv kan producera. Omega-3 gör att cellmembranen blir mer mjuka och elastiska samt förbättrar hudens kvalitet. Räcker i 60 dagar.

Flora 5-14 Complete Care 60 kaps Är en mycket bra probiotika, dvs ett tillskott av tarmbakterier. En god tarmflora är fundamentalt för en god matsmältning och för hälsan i allmänhet. Tarmbakterier är bra för att balansera mikrofloran i tarmarna vilken hjälper till med matsmältningsprocessen och avgiftning vilket är oerhört viktigt för hudens hälsa. Flora 5-14 är skapad för att skapa en sund flora i tunntarm och tjocktarm. Flora 5-14 innehåller 5 miljarder bakterieceller av 14 olika icke-konkurrerande stammar. Flora 5-14 är inte baserad på mjölkprodukter.

Vitamin D3 2000IU 90 tab. D-vitamin är ett fettlösligt vitamin (egentligen ett hormon.) D-vitamin påverkar immunförsvaret, hämmar okontrollerad celldelning (tex cancer), reducerar högt blodtryck bland annat. D-vitamin behövs även för att kroppen ska erhålla korrekt balans mellan kalcium och fosfat. Balansen är viktig för bildandet av benvävnad, korrekt funktion av nervsystemet. Det finns positiva studier där cancerpatienter fått extra tillskott av d-vitamin.

Skönhetsmineralen MSM 60 kaps Methyl Sulfonyl Methane, MSM är ett organiskt svavel som finns helt naturligt i kroppen och i den mat du äter. Svavel kallas för naturens "skönhetsmineral" eftersom den anses hålla huden mjuk och ungdomligoch bidra till välmående hår och starka naglar. Svavel är nödvändigt för produktion av kollagen och keratin vilket är det protein som behövs för att stärka och underhålla hud, hår och naglar. MSM ger därför flexibilitet, ton och styrka åt muskler, leder, hud, hår och naglar.
Dr. Stanley Jacob, medlem i Research Fellowship från Harvard Medical School i USA samt forskare vid Oregon Health Science University i USA har forskat på MSM i över 30 år. Han menar att MSM som bland annat ingår i kollagenprocessen minskar ärrvävnad och minskar inflammationer i kroppen.

Magnesium 300, 120 kaps aktiverar enzymer och är nödvändigt för kroppens proteinsyntes och kalciumomsättning. Magnesium spelar även en kritisk roll vid produktionen av kroppens energimolekyl nummer ett, ATP. Magnesium behövs även för att vissa enzymer ska fungera. Studier har visat att de flesta lider av underskott på magnesium i sina kroppar och vi behöver magnesium bland annat för att komma till ro.

Write Your Own Review
Du recenserar:Stora hudpaketet
Betyg