JANUARIREA – 20% RABATT PÅ UTVALDA PRODUKTER MED KODEN JAN22

Blue Blocker glasögon

Din mobiltelefon och din TV påverkar din sömn negativt

Mobiltelefoner, läsplattor, TV-skärmar, datorskärmar och till och med vanliga lampor sänder ut blått ljus. Den typen av ljus minskar hjärnans produktion av melatonin, ett hormon som är helt avgörande för att få en god sömn. Utan tillräcklig melatoninproduktion är det i stort sett omöjligt att sova bra.

  1. Blue Blockers Optic Pro
    499 kr

Blue Blockers Optic Pro – världens bästa blue blockers? 

Blue Blockers Optic Pro med denna speciallins blockerar 99,43 % av allt blått ljus från skärmar, lampor och lysrör. De är de bästa blåblockerande glasögon vi har funnit på marknaden. Blue Blockers Optic Pro bidrar till bättre insomning och nattsömn. Forskning visar att sömneffektiviteten och sömnlatensen (tid till att somna) blir signifikant bättre för bärare av blueblockers-glasögon.

Vad säger de som provat vår tidigare enklare modell? 

“Med dessa glasögon sover jag mycket bättre. Jag behöver inte ta melatoninkapslar mer som gav mardrömmar. Glasögonen tar jag på 3 timmar innan jag ska sova och sover superskönt.” 

“Jag blir helt enkelt trött. Det mest markanta är att när jag använder dem så kliar inte ögonen eller känns grusiga som de kan göra vid för mkt telefon/padda på kvällen. Superskillnad. Tack!”

Egenvårdsprotokoll och hälsoråd

Våra egenvårdsprotokoll ska inte användas för att ställa diagnos, behandla eller bota sjukdomar. Våra egenvårdsprotokoll är råd och tips för egenvård som inte ersätter konventionell sjukvård. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Gravida bör kontakta en kvalificerad hälsorådgivare eller läkare före användning av SF722, Olivbladsextrakt och MSM.