Facebook Pixel

Lilla Gravidpaketet

Ett litet men väl sammansatt paket för dig som är gravid eller ammar. Gravidpaketet innehåller två superprodukter med kosttillskott som stöttar en normal graviditet och som har en roll i celldelningsprocessen.

 • Med näringsämnen som bidrar till immunsystemets normala funktion
 • Bidrar till vävnadstillväxt hos gravida och till att minska trötthet och utmattning
 • Probiotika-tillskott med 30 miljarder mjölksyrabakterier av 14 olika kliniskt undersökta stammar speciellt framtagen för den pregravida, gravida och ammande kvinnans bakterieflora
Special Price 1 259 kr
Regular Price 1 328 kr

Du sparar 69 kr

  • Fri frakt över 298 kr
  • Expressleverans: 1-2 dagar
  • Finns i lager
  Storlek
  1 st
  Rek. pris.
  1268 kr
  Varumärke
  Räcker i
  -
  SKU
  90044

Lilla Gravidpaketet

Baby and Me 2

Baby & Me 2™ innehåller whole food vitaminer och mineraler samt kolin i doser anpassade till den pregravida, gravida och ammande kvinnan. Kolin bidrar till normal homocysteinomsättning, till normal fettomsättning och till att bibehålla normal leverfunktion. Den innehåller bland annat selen som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress, pantotensyra som bidrar till normal syntes och omsättning av steroidhormoner, vitamin D och vissa neurotransmittorer. Baby & Me 2™ innehåller dessutom vitamin B12 som bidrar till att minska trötthet och utmattning, vitamin B6 som bidrar till att reglera hormonaktiviteten, krom som bidrar till att bibehålla normala blodsockernivåer, zink bidrar till normal fertilitet och reproduktion samt många flera andra vitaminer och mineraler. Baby & Me 2™ innehåller dessutom den aktiva formen av folsyra, metylfolat som bidrar till vävnadstillväxt hos gravida. Baby & Me 2™ har bibehållit alla kofaktorer som behövs för optimalt upptag. Baby & Me 2™ är framtagen av Dr. Tieraona Lowdog. Hon har med sin läkarexamen i botten studerat bla. integrativ medicin, kosttillskott och kvinnors hälsa. Hon har även suttit med i styrelsen för The U.S. Pharmacopeial Convention (USP), en vetenskaplig organisation som sätter normer för tillverkning av läkemedel och kosttillskott i hela världen. Tieraona utsågs av president Bill Clinton till Vita husets kommission för komplementär och alternativmedicin samt fungerar även som rådgivare åt National Institute’s of Health, USA:s myndighet för biomedicinsk och hälsorelaterad forskning. Hon har skrivit flera vetenskapliga artiklar och även läroböcker.

MegaFlora for Baby & Me – probiotika

MegaFlora® for Baby & Me är ett probiotika-tillskott som innehåller 30 miljarder levande mjölksyrabakterier från 14 olika stammar samt ingefärsrot och maskrosrot. Bakteriekulturerna i MegaFlora® for Baby & Me är välkända mjölksyrabakterier och produkten rekommenderas för pregravida, gravida och ammande kvinnor.

Mjölksyrabakterier ingår i den normala tarmfloran och räknas till de goda tarmbakterierna. MegaFlora® for Baby & Me kvinnor är ett probiotika som kan användas innan graviditeten, under graviditeten samt under amningsperioden. En av de mest kända stammarna i samband med graviditet och amning är Lactobacillus rhamnosus (HN001).

MegaFlora® for Baby & Me kvinnor kan även tas i samband med intag av antibiotika. Man bör låta det gå minst två timmar från det tillfälle som antibiotikan intas. Probiotika ska tas tillsammans med mat.

Att inta ett flertal olika probiotika-kulturer är positivt, eftersom de har olika egenskaper och trivs i de olika surhetsmiljöer som finns i vår mag-tarmkanal. Tarmslemhinnan förnyas regelbundet och har behov av goda mjölksyrabakterier.

Write Your Own Review
Du recenserar:Lilla Gravidpaketet
Betyg