Lagerrensning – fynda livsmedel och hälsokost

Ekologiska eteriska oljor

Vi har valt ut ekologiska eterisk oljor av absolut högsta kvalitet. Eteriska oljor kommer från växtriket. Frukt, blommor, blad, bark, frön, rötter innehåller koncentrerade ämnen som kan avge aromatiska dofter. De kallas essenser och syftet är normalt för växten att locka till sig insekter som kan pollinera. Vissa essenser är också bakterie-, virus och svampdödande för att skydda växten mot angrepp. Eteriska oljor har använts i flera tusen år i både terapuetiskt syfte och i syfte att skapa härliga dofter. Eteriska oljor används även i tillverkning av parfymer, hud- och hårvård, till aromaterapi men även i bakverk och till matlagning. 

Man kan använda neutrala oljor för att späda ut eteriska oljor. Kokosolja är utmärkt att använda för detta ändamål. Genom att droppa en droppe eterisk olja i lite kokosfett och massera på huden absorberas den eteriska oljan och transporteras via blodet ut i kroppen där den kan ha välgörande effekt. Även huden får ta del av den välgörande effekten. Eteriska oljor kan även användas i så kallade oljebrännare vilket ger en härlig doft till ett helt rum. På så sätt kan man ta del en eterisk oljas nyttiga egenskaper genom inandning. Den eteriska oljan transporteras ut i blodet via lungorna och lungblåsornas blodkärl. Eteriska oljor bör förvaras mörkt och svalt för att inte oxidera. De eteriska oljor vi säljer är av absolut högsta kvalitet med essenser bevarade. Vi säljer inte syntetiska verkningslösa eteriska oljor. 

Visste du att vi även har kostnadsfria kostråd, hälsotips och egenvårdsprotokoll för mängder av hälsobesvär eller för dig som bara vill optimera hälsan. Kontakta oss på info@greatlife.se så hjälper vi dig.

 1. Ekologisk Eterisk olja Lavendel från Sonnentor
  Special Price 71 kr Regular Price 112 kr
 2. Ekologisk Eterisk olja Citron från Sonnentor
  Special Price 62 kr Regular Price 82 kr
 3. Eterisk olja eukalyptus – EKO
  Special Price 53 kr Regular Price 98 kr
 4. Ekologisk Eterisk olja Pepparmynta från Sonnentor
  Special Price 71 kr Regular Price 110 kr

Egenvårdsprotokoll och hälsoråd

Våra egenvårdsprotokoll ska inte användas för att ställa diagnos, behandla eller bota sjukdomar. Våra egenvårdsprotokoll är råd och tips för egenvård som inte ersätter konventionell sjukvård. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Gravida bör kontakta en kvalificerad hälsorådgivare eller läkare före användning av SF722, Olivbladsextrakt och MSM.