Beutelsbacher

Beutelsbacher

Beutelsbacher tillverkar ekologiska juicer. Flera av dem är även biodynamiska och Demeter-certifierade. De juicer vi har tagit in består av 100 % juice, helt fria från socker, sötningsmedel och koncentrat. Det är 100 % äkta juice och inget annat.

Beutelsbacher är enormt noggranna när det gäller ingredienser och de juicar endast frukt och grönt av högsta kvalitet. De juicer vi har tagit in är givetvis vegan och genteknik används inte under odling eller produktion av juicerna. Biodynamisk odling innebär att man strävar efter bästa ekologiska jordförhållanden för att maximera näringsinnehållet i grödan. Vi har inte funnit bättre juicer. 

Kategorin innehåller för närvarande inga produkter

Egenvårdsprotokoll och hälsoråd

Våra egenvårdsprotokoll ska inte användas för att ställa diagnos, behandla eller bota sjukdomar. Våra egenvårdsprotokoll är råd och tips för egenvård som inte ersätter konventionell sjukvård. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Gravida bör kontakta en kvalificerad hälsorådgivare eller läkare före användning av SF722, Olivbladsextrakt och MSM.

Kontakta vår kundtjänst på [email protected] för att få kostnadsfria kostråd men även andra kostnadsfria egenvårdsråd och hälsoprotokoll som du kan följa vid olika hälsobesvär.